Keresés
Close this search box.

Kertész Iván és a 60-as évek

Kertész Iván
A 60-as éveket idézi meg Kertész Iván új videoklipes dalában.

Kertész Iván - Lesz, ahogy leszA 60-as éveket idézi meg Kertész Iván új videoklipes dalában

Új videoklippel jelentkezett a TV2 egykori felfedezettje, a különleges hangú Kertész Iván. A fiatal énekes a modern pop és a 60-as években fénykorát élő vokál centrikus doo-wop nászából készített egy dalt “Lesz, ahogy lesz” címmel, amihez egy stílusos videoklipet is forgatott a retro jegyében.

Iván már a Star Academy című tehetségkutató műsor alatt bizonyította, hogy sok zenei stílusban megállja a helyét, és ezt eddigi dal megjelenései is jól tükrözik.
“Lesz, ahogy lesz” című legújabb dalában az ’50-es és ’60-as évek R’n’B doo-wop zenei stílust keveri a modern pop hangzással. Ez a recept külföldön már jól bevált az elmúlt években, gondoljunk csak Meghan Trainorre vagy épp Charlie Puth-ra. Az “All About That Bass”, a “Lips Are Movin” és a “Marvin Gaye” című szerzemények mindegyike rövid idő alatt nagy sláger lett külföldön és itthon egyaránt.

Íme a klip:

(Mielőtt valaki azon törné fejét, hogy miféle hasonlóságot vél felfedezni; nos mindössze a 60 -as évek meghatározó dalának néhány taktusa ugorhat be – Ben E. King: Stand by Me – ami egyáltalán nem baj, sőt a subiduvááát – doo-wop – sokan építették erre akkoriban. A lényeg, hogy ez egy igazán kellemes, bulis dal, és remélem lesz folytatása ennek a retro vonalnak. – a szerk.)

Oszd meg kérlek, ha tetszett!

Mindenünk a zene

Friss

Ők is ott lesznek a Lövérek rétjein

Urbán Fesztivál 75 helyszínen 300 programmal

Teljes a Volt-utód SopronFest programja, exkluzív fellépések színesitik a programot Nemcsak új, de minden elemében újszerű, „urbán fesztivál” születik Sopronban. A soproni utcák, terek, klubok,

A Fonogram '24 nyertesei

Ők lettek az idei Fonogram-díj nyertesei

Huszonegyedik alkalommal, ezúttal a budapesti Barabás Villa patinás falai között adták át a Fonogram – Magyar Zenei Díjakat. A díjhoz saját nap dukál. így a

Amanna

Nemrég jelent meg Amanna Valamiér című dala

Amanna magyar énekesnő, dalszerző. Generációjának izgalmas új művésze, egyedi előadásmóddal, és zeneiséggel. Legutolsó megjelenése, melynek címe Valamiér’ egy párkapcsolat végének fájdalmas emlékeit dolgozza fel.

HOCUSPONY

Megjelent az Abrakadabra a Hocuspony -tól

A budapesti székhelyű HOCUSPONY nem hagyott sok időt a lacafacára, rögtön az első évükben megjárták szinte az összes nevesebb fővárosi klubot az A38-tól egészen az Akvárium Klub Nagyhalljáig.

Mit hoz a véletlen

Neked sorsolt