Keresés
Close this search box.
András esetében már értem a Balatont, hisz tény, hogy a Norvég partoknál kissé kellemesebb.

Beck AndrásMiért van az, hogy mindenki a Balatonról ír először dalt?

Beck András 7 éve foglalkozik zenével. Külföldön, Luxushajókon énekel járja a világot. Most úgy döntött itthon marad, és Magyarországon épít karriert. Sokféle stílusban énekelt, a rocktól a popig, a funkyn át a könnyedebb jazzig, latin zenéig. Ezt a dalt is külföldön írta.

“Nagyon hiányzott a hazai nyár. Már 4 éve nem voltam itthon. Becsuktam a szemem és a Balatonra gondoltam , miközben Norvégia partjainál hajóztunk. Próbáltam vissza emlékezni, milyen volt mikor a barátokkal le mentünk a Balcsi partra, söröztünk, lángost ettünk és élveztük a gyönyörű tájat. Ez a dal a barátságról, gyönyörű hazánkról, a szerelemről és a nyaralásról szól.”

Rendben, András esetében már értem a Balatont, hisz tény, hogy a Norvég partoknál kissé kellemesebb. (Aki nem hiszi strandoljon ott.)

A Hazai Nyár szövegét András írta, zenéjét Tóth Ádám. Gacsal Zsolt rendezte a klipet.

“Igazán baráti hangulatban folyt a forgatás, nagyon megszerettem Zsoltiékat, ezért meg is kértem hogy szerepeljenek a klipben kedves párjával. Ez a harmadik klip amit közösen csináltunk, és mivel Magyarországra éppen nyáron értem haza ezért úgy döntöttünk ezzel jövünk ki először. Folyamatosan készülnek az új dalok, szeretnék indulni az Eurovíziós dalfesztiválon és minél több helyen fellépni. Szóval a terv a kemény munka, új dalok és minél több koncert.”

Mi szurkolunk. Íme a Hazai Nyár:

Oszd meg kérlek, ha tetszett!

Mindenünk a zene

Friss

HOCUSPONY

Megjelent az Abrakadabra a Hocuspony -tól

A budapesti székhelyű HOCUSPONY nem hagyott sok időt a lacafacára, rögtön az első évükben megjárták szinte az összes nevesebb fővárosi klubot az A38-tól egészen az Akvárium Klub Nagyhalljáig.

Fonogram -Magyar Zenei Díj

Megvannak a 2024-es Fonogram-jelöltek!

2024. április 27-én, szombaton a Fonogram-nap keretében derül ki, kik nyerik idén a magyar zenei élet legrangosabb szakmai elismerését, a 18+1 kategóriában odaítéltFonogram -Magyar Zenei Díjat.

Bérczesi Róbert és Müller Péter Sziámi

„Mint a kés a vajban” – megjelent a CSILLAGTÚRA

Március 21-én jelent meg Bérczesi Róbert és Müller Péter Sziámi közös projektjének legújabb gyümölcse, a CSILLAGTÚRA, amely nemcsak azért különleges, mert ezúttal Péter is énekel, hanem mert a HIPERKARMA zenekar játszotta fel a zenét.