Balaton, zene, Beck András

Beck Andras - Hazai Nyár
magyarzene

magyarzene

András esetében már értem a Balatont, hisz tény, hogy a Norvég partoknál kissé kellemesebb.

Beck AndrásMiért van az, hogy mindenki a Balatonról ír először dalt?

Beck András 7 éve foglalkozik zenével. Külföldön, Luxushajókon énekel járja a világot. Most úgy döntött itthon marad, és Magyarországon épít karriert. Sokféle stílusban énekelt, a rocktól a popig, a funkyn át a könnyedebb jazzig, latin zenéig. Ezt a dalt is külföldön írta.

“Nagyon hiányzott a hazai nyár. Már 4 éve nem voltam itthon. Becsuktam a szemem és a Balatonra gondoltam , miközben Norvégia partjainál hajóztunk. Próbáltam vissza emlékezni, milyen volt mikor a barátokkal le mentünk a Balcsi partra, söröztünk, lángost ettünk és élveztük a gyönyörű tájat. Ez a dal a barátságról, gyönyörű hazánkról, a szerelemről és a nyaralásról szól.”

Rendben, András esetében már értem a Balatont, hisz tény, hogy a Norvég partoknál kissé kellemesebb. (Aki nem hiszi strandoljon ott.)

A Hazai Nyár szövegét András írta, zenéjét Tóth Ádám. Gacsal Zsolt rendezte a klipet.

“Igazán baráti hangulatban folyt a forgatás, nagyon megszerettem Zsoltiékat, ezért meg is kértem hogy szerepeljenek a klipben kedves párjával. Ez a harmadik klip amit közösen csináltunk, és mivel Magyarországra éppen nyáron értem haza ezért úgy döntöttünk ezzel jövünk ki először. Folyamatosan készülnek az új dalok, szeretnék indulni az Eurovíziós dalfesztiválon és minél több helyen fellépni. Szóval a terv a kemény munka, új dalok és minél több koncert.”

Mi szurkolunk. Íme a Hazai Nyár:

Oszd meg kérlek, ha tetszett!

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on skype
Mindenünk a zene

Friss

Martin Miután jó ember bachata

Miután – megjelent Gébele Martin új dala

A dalszöveget és a zenét is Martin jegyzi, elmondása szerint „önmagának tud a legjobban megnyílni”, ezért alkot szinte mindig egyedül, de nyitott az együttműködésre másokkal.

Várkert Bazár zene vers

Zene+vers, a Várkert Bazárban!

Ismét zene költözik be a Várkert Bazár udvarára – azonban nem könnyű-, hanem komoly: a Budapesti Filharmóniai Társaság Zenekara Nyáry Krisztiánnal közösen vág bele a szórakoztató művelésbe,

Martin Miután nyári

Martin Miutánja – már csak pár nap

Termékeny hetek után itt az új szám! Június 11-én, pénteken új dala és videoklipe jelenik meg Miután címmel. Új száma igazi nyári slágernek ígérkezik. Strand – csak kicsit másképp.

Mit hoz a véletlen

Neked sorsolt