András esetében már értem a Balatont, hisz tény, hogy a Norvég partoknál kissé kellemesebb.

Beck AndrásMiért van az, hogy mindenki a Balatonról ír először dalt?

Beck András 7 éve foglalkozik zenével. Külföldön, Luxushajókon énekel járja a világot. Most úgy döntött itthon marad, és Magyarországon épít karriert. Sokféle stílusban énekelt, a rocktól a popig, a funkyn át a könnyedebb jazzig, latin zenéig. Ezt a dalt is külföldön írta.

„Nagyon hiányzott a hazai nyár. Már 4 éve nem voltam itthon. Becsuktam a szemem és a Balatonra gondoltam , miközben Norvégia partjainál hajóztunk. Próbáltam vissza emlékezni, milyen volt mikor a barátokkal le mentünk a Balcsi partra, söröztünk, lángost ettünk és élveztük a gyönyörű tájat. Ez a dal a barátságról, gyönyörű hazánkról, a szerelemről és a nyaralásról szól.”

Rendben, András esetében már értem a Balatont, hisz tény, hogy a Norvég partoknál kissé kellemesebb. (Aki nem hiszi strandoljon ott.)

A Hazai Nyár szövegét András írta, zenéjét Tóth Ádám. Gacsal Zsolt rendezte a klipet.

„Igazán baráti hangulatban folyt a forgatás, nagyon megszerettem Zsoltiékat, ezért meg is kértem hogy szerepeljenek a klipben kedves párjával. Ez a harmadik klip amit közösen csináltunk, és mivel Magyarországra éppen nyáron értem haza ezért úgy döntöttünk ezzel jövünk ki először. Folyamatosan készülnek az új dalok, szeretnék indulni az Eurovíziós dalfesztiválon és minél több helyen fellépni. Szóval a terv a kemény munka, új dalok és minél több koncert.”

Mi szurkolunk. Íme a Hazai Nyár:

Oszd meg kérlek, ha tetszett!

Mindenünk a zene

Friss

Isis Big Band

Koncert-showra készül az Isis Big Band

A szombathelyi Isis Big Band 28 éves fennállásának legnagyobb volumenű koncert-showjára készül. Az egyesület célja a swing, a big band és a jazz zene népszerűsítése.

Fonogram - Magyar Zenei Díj

Megvannak a Fonogram-jelöltek!

2023. április 29-én, szombaton a Fonogram-nap keretében derül ki, kik nyerik idén a magyar zenei élet legrangosabb szakmai elismerését, a 18+1 kategóriában odaítélt Fonogram – Magyar Zenei Díjat.

Earlybird zenekar

Megjelent az Earlybird zenekar első nagylemeze

„Lehet, hogy nem volt egy gyors folyamat a lemezkészítés, és persze utólag lehet, hogy 1-2 dolgot már másként csinálnánk, máshogy építenénk fel, de a végeredményt hallva, szerintünk megérte.”

Eldorado zenekar

Idén 10 éves az Eldorado zenekar!

Készül a kislemez, melyből elkészült az első dal. Ennek apropójából beszélgettünk Attilával és Alexandrával, az Eldorado együttes alapító tagjaival.

ék zenekar

ék – Téridő dal- és klippremier

Az ék zenekar Out Of The Cave című 2021-es nagylemeze után először jelentkezik új anyaggal, ráadásul egy igazi kuriózummal. De mitől annyira rendkívüli szám a Téridő?