András esetében már értem a Balatont, hisz tény, hogy a Norvég partoknál kissé kellemesebb.

Beck AndrásMiért van az, hogy mindenki a Balatonról ír először dalt?

Beck András 7 éve foglalkozik zenével. Külföldön, Luxushajókon énekel járja a világot. Most úgy döntött itthon marad, és Magyarországon épít karriert. Sokféle stílusban énekelt, a rocktól a popig, a funkyn át a könnyedebb jazzig, latin zenéig. Ezt a dalt is külföldön írta.

„Nagyon hiányzott a hazai nyár. Már 4 éve nem voltam itthon. Becsuktam a szemem és a Balatonra gondoltam , miközben Norvégia partjainál hajóztunk. Próbáltam vissza emlékezni, milyen volt mikor a barátokkal le mentünk a Balcsi partra, söröztünk, lángost ettünk és élveztük a gyönyörű tájat. Ez a dal a barátságról, gyönyörű hazánkról, a szerelemről és a nyaralásról szól.”

Rendben, András esetében már értem a Balatont, hisz tény, hogy a Norvég partoknál kissé kellemesebb. (Aki nem hiszi strandoljon ott.)

A Hazai Nyár szövegét András írta, zenéjét Tóth Ádám. Gacsal Zsolt rendezte a klipet.

„Igazán baráti hangulatban folyt a forgatás, nagyon megszerettem Zsoltiékat, ezért meg is kértem hogy szerepeljenek a klipben kedves párjával. Ez a harmadik klip amit közösen csináltunk, és mivel Magyarországra éppen nyáron értem haza ezért úgy döntöttünk ezzel jövünk ki először. Folyamatosan készülnek az új dalok, szeretnék indulni az Eurovíziós dalfesztiválon és minél több helyen fellépni. Szóval a terv a kemény munka, új dalok és minél több koncert.”

Mi szurkolunk. Íme a Hazai Nyár:

Oszd meg kérlek, ha tetszett!

Mindenünk a zene

Friss