Keresés
Close this search box.

Cserpes Laura valamire készül

Cserpes Laura
Picture of Z. László

Z. László

Kommunikátor - Onmediaweb
A Sztárportré című műsorban kérdezte Molnár Szabolcs Cserpes Laurát a vállalkozó szellemiségről. Úgy tűnik Laura tervez valamit a zenén kívül.

A Sztárportréban Molnár Szabolcs mindig meg tud lepni. Nem a szokásos, sőt egyáltalán nem a (szennyes) bulvár vonalat követi. Őszintén beszélget, máshol nem hallható kérdéseket tesz fel, és mindezt szeretettel teszi. Szeretettel mind a sztárvendég, mind a nézők irányába. A legutóbbi adás egyik vendége volt Cserpes Laura énekesnő, a műsor témája pedig a vállalkozó szellem.

Részlet a műsorból:

Cserpes Laura: Ez a vállalkozó szellemiség nyilván a családunkban ott van, hiszen az édesapám felépített a nulláról egy olyan dolgot, ami az ő vállalkozó szellemiségének és hitének volt köszönhető.

Molnár Szabolcs: Beszélt hozzátok egyébként úgy, hogy kislányom, gyermekeim; azt mindig jegyezzétek meg, hogy ezt így és így kell csinálni. Mondott bármit is ami ezzel a világgal kapcsolatos?

Cserpes Laura: Az édesapámat én egy nagyon bölcs embernek tartom, és ő egyébként tényleg egy példakép. Számomra minden szempontból, de legfőképpen azért, mert hiába jutott el valahonnan valahová, ő ugyanaz az ember maradt. Sok bölcs tanácsot adott nekem, de inkább ezek ilyen vicces mondatok. Az egyik kedvencem, mikor valami nagy dilemmában vagyok és megkérdezem: szerinted apa ez így jó lenne. És akkor – így néz -:

Nem tudom, úgy csináld, hogy jó legyen!

A műsorból, még kiderül, hogy Laurának sok kreatív ötlete van, azokat komolyan veszi, bár gyakorolnia kell, hogy erősen higgyen is bennük. A zenében is jönnek újabb dolgai, de egy teljesen új történetben, ami most van kibontakozóban az életében tud nagyban gondolkozni. Ebben nagyobb missziót lát, mint a zenében. Persze sokat még nem árult el a dologról, de az kiderül mi van, ha elfordul a hajó.

A Sztárportré adásait hetente láthatjátok a jelentősebb körzeti, közösségi televíziókban valamint a Fix TV -n és a Hatos Csatornán, valamint hallhatjátok a vidéki rádiókban. Na meg itt:

youtube.com/watch?v=381vmgj6TE8

Molnár Szabolcs

 A szerkesztő-műsorvezető; Molnár Szabolcs

Oszd meg kérlek, ha tetszett!

Mindenünk a zene

Friss

Random Trip - Richard Szoke Photography

Random Trip 15!

Másfél évtizedét eddigi legnagyobb koncertjével ünnepli a zenei projekt A Random Tripet Delov Jávor ütőhangszeres és Dj Q-Cee indította útjára, a produkcióban népszerű sztárelőadók és

Idén is megtartják a Musicum Laudét

Idén is Musicum Laude!

Tehetségeket keres a neves karmester és operarendező! Az énekverseny és mesterkurzus július 13. és 23. között Nagyváradon lesz, ahol a zenei szakma nemzetközi személyiségei foglalkoznak

A zenét kevesen merik hivatásuknak tekinteni

Idén több boltban Él a zene!

Több mint kétezer üzletben, szállodában, étteremben és benzinkúton kizárólag magyar zene szól május 9-én Az Él a Zene! célja idén is előtérbe helyezni a magyar

Mit hoz a véletlen

Neked sorsolt