Keresés
Close this search box.
Ma már nem szükséges csúcskategóriás fényképezőgép ahhoz, hogy az interneten használható felvételek készüljenek.

Persze, egy koncerten készült képhez nem árt, ha elég közel vagyunk a színpadhoz és annak megvilágítása megfelelő. Nekünk médiaként nincs arra lehetőségünk, hogy mindenhol ott legyünk, ezért is arra buzdítunk minden koncertre járó zene rajongót, hogy készítsen beszámolókat.

Pár jó fotóval ellátott beszámolóért esetenként mi is fizetünk, de aki egyébként is szeret fotózni, annak érdemes elgondolkoznia azon, hogy képeit értékesítse a világhálón. (Itt azonban már vigyázni kell arra, mi, pontosabban ki van a képen, mert az ő hozzájárulására szükség lehet.)  Elég a fotókat egyszer feltölteni a megfelelő (stockfotó) platformokra és indulhat az értékesítés.

Médiaként több helyről vásárolunk képeket. Bevételszerzésre kezdőknek a Dreamstime -ot ajánljuk, mely akár 60%-ot is kínál az exkluzív közreműködőknek.

Aki telefonnal próbálná meg, és arról közvetlenül töltené fel képeit, az kezdje az ingyenes Dreamstime alkalmazással (Android és iPhone).

Használata viszonylag egyszerű, rengeteg felhasználója van. A fotós közreműködői hírlevélre feliratkozva folyamatosan tájékoztat arról is milyen képekre van kereslet, és tanácsokkal segít, hogy minél jobb képek készülhessenek.

Az Általános Szerződési Feltételek teljes elolvasása, sőt értelmezése természetesen kötelező!

Akár profi fotós vagy, akár csak szeretsz fotózni szabadidődben, szép összeget kereshetsz, ha eladod fotóidat online – akár csúcskategóriás fényképezőgép nélkül is. Valójában, ha van egy jó telefonkamerád és biztos kezed, akkor már bejött. Jó fotózást!

(Támogatott tartalom.)

 

Oszd meg kérlek, ha tetszett!

Mindenünk a zene

Friss

A zenét kevesen merik hivatásuknak tekinteni

Idén több boltban Él a zene!

Több mint kétezer üzletben, szállodában, étteremben és benzinkúton kizárólag magyar zene szól május 9-én Az Él a Zene! célja idén is előtérbe helyezni a magyar

Tarot kártyák is megmondták, jó lesz az idei fesztiválszezon

FesztiválszezON: jó kártyákat osztottak a SZEN-en

Április harmadik hete a kikapcsolódásról szólt a győri Széchenyi István Egyetemen Számtalan szabadidős és sportprogram, koncert, buli várta az intézmény hallgatóit és az érdeklődő külsősöket

Ők is ott lesznek a Lövérek rétjein

Urbán Fesztivál 75 helyszínen 300 programmal

Teljes a Volt-utód SopronFest programja, exkluzív fellépések színesitik a programot Nemcsak új, de minden elemében újszerű, „urbán fesztivál” születik Sopronban. A soproni utcák, terek, klubok,

Amanna

Nemrég jelent meg Amanna Valamiér című dala

Amanna magyar énekesnő, dalszerző. Generációjának izgalmas új művésze, egyedi előadásmóddal, és zeneiséggel. Legutolsó megjelenése, melynek címe Valamiér’ egy párkapcsolat végének fájdalmas emlékeit dolgozza fel.

HOCUSPONY

Megjelent az Abrakadabra a Hocuspony -tól

A budapesti székhelyű HOCUSPONY nem hagyott sok időt a lacafacára, rögtön az első évükben megjárták szinte az összes nevesebb fővárosi klubot az A38-tól egészen az Akvárium Klub Nagyhalljáig.

Mit hoz a véletlen

Neked sorsolt