Keresés
Close this search box.

Mély utazásra hív a Wellhello

Wellhello
SSSS! – de most nem a csendre intés, hanem a csend megmutatása a cél!

SSSS! – de most nem a csendre intés, hanem a csend megmutatása a cél!

Mély és bevállalos album állt össze, elkészült a Wellhello újdonsága, a ‘SSSS!’ A formáció már hét dalt bemutatott a lemezről, amik egytől egyig megjárták a slágerlistákat és a rádiókat.

Ezek mellé pedig még nyolc olyan szerzemény került a korongra, amikben Fluor és Diaz az elmúlt időszakot foglalja össze.

– Szédülünk, összeesünk, összeálmodunk – fogalmazta meg a Wellhello, hogy miről is szól az eddigi legőszintébb és legérzelmesebb anyaguk.

De nem álltak itt meg, hanem tovább mondták, miért nagyon más ez a hangó: – Ez már rég nem a 80-as évek stílusát hozó Wellhello, ez most egy nyugodtabb, lassabb lemez abból a fajtából, amin érdemes végighallgatni sorrendben a dalokat.

Megvan a maga íve, magassága, mélysége és egy olyan atmoszférája, ami beránt, és miután lecsengett az utolsó dal, még egy picit ott marad veled, hogy az összeszédülésünk után kavarogjon a fejedben.

Az elmúlt időszakban letisztázódtak dolgok, volt időnk egy komolyabb belső tripre indulni, ennek a végeredménye a ‘SSSS!’ tét nélkül született, de a végletekig gondozott dalok itt-ott olyan gondolatokkal, amiket még magának is nehezen vall be az ember – tette hozzá Fluor az alkotásról.

Mint írták, a lemez első címe „Szorongás rádió” volt, ami sokat elárul arról, hogy mit mondtunk a csendnek, akár a sötétben, egyedül, papírvékony falak mögül kihallatszó szavakkal, akár többen, összetalálkozva egy szomorú séta alkalmával.

De nem csak ezek a dalok vannak meg, hiszen időközben persze készültek bulis, klubos dalok is, viszont ezek most nem lépnek a nagyközönség elé.

– Úgy döntöttünk, azokat meghagyjuk a következő megjelenésekre, mert így tudtunk létrehozni egy koncepciózus albumot, ami egyfajta gondolati DNS, a vérünk a szövegszilánkokon – mesélte Flour a jövőbeli terveket.

Az ország egyik legkedveltebb zenekara a lemez megjelenését az Akvárium klubban ünnepli, december 11-én lesz az évzáró Wellhello koncert, ami után Juhász Laci és Fluor tartja az afterpartit, ami Tomi szülinapja óta rendszeres jelleget kezd ölteni.

A friss albumból fizikai példányokat a MOL-kutakon szerezhetnek be a rajongók, digitálisan pedig az összes online zeneáruházban elérhető a ‘SSSS!’.

A lemezhez tartozó merchandise termékek jövő héttől elérhetőek lesznek a popshop.hu-n!

Nem maradunk év végéig Wellhello-lemez nélkül!

Oszd meg kérlek, ha tetszett!

Mindenünk a zene

Friss

Idén is megtartják a Musicum Laudét

Idén is Musicum Laude!

Tehetségeket keres a neves karmester és operarendező! Az énekverseny és mesterkurzus július 13. és 23. között Nagyváradon lesz, ahol a zenei szakma nemzetközi személyiségei foglalkoznak

Indián a Fonogram-díjjal

Idén ők kapták a Fonogram-életműdíjakat

A fiatalok után a nagy öregeket is díjazták! Fonogram-életműdíjat kapott az idén 50 éves Edda Művek, Müller Péter Sziámi és Galler András Indián – közölték

MCC Feszt

Haza sztárokkal erősít idén is az MCC Feszt

Természetesen a közélet sem fog hiányozni a már hagyományos esztergomi helyszínről Közélet, gazdaság, kultúra, gasztronómia és sport – ezek a témák is szerepelnek az idei

A zenét kevesen merik hivatásuknak tekinteni

Idén több boltban Él a zene!

Több mint kétezer üzletben, szállodában, étteremben és benzinkúton kizárólag magyar zene szól május 9-én Az Él a Zene! célja idén is előtérbe helyezni a magyar

Ők is ott lesznek a Lövérek rétjein

Urbán Fesztivál 75 helyszínen 300 programmal

Teljes a Volt-utód SopronFest programja, exkluzív fellépések színesitik a programot Nemcsak új, de minden elemében újszerű, „urbán fesztivál” születik Sopronban. A soproni utcák, terek, klubok,