Keresés
Close this search box.

NEMADOMFEL: Quimby-tag és az Unisex is fellép

Nem Adom Fel
Az együttes karácsonyi nagykoncertjére mindenkit nagy szeretettel várnak. És ahogy azt már évek óta megszokták, a NAF Show most sem fog szűkölködni előre bejelentett és meglepetés sztárvendégekkel.

Idén sem maradunk NEMADOMFEL karácsonyi koncert nélkül!

20 éves hagyományt folytatt idén is a NEM ADOM FEL 2021. december 12-én ismét szeretné megtölteni az Akvárium Klub nézőterét a NEMADOMFEL zenekar, ami az ugyanolyan nevű kávézó fogyatékkal élő dolgozóiból állt össze!

Mint azt a szerkesztőségünkhöz eljutatott közleményükben közölték, a vasárnap esti NEMADOMFEL Karácsonyi Nagykoncertjére mindenkit nagy szeretettel várnak. És ahogy azt már évek óta megszokták, a NAF Show most sem fog szűkölködni előre bejelentett és meglepetés sztárvendégekkel.

Ahogy azt közölték, már egészen biztosan ott lesz a Quimby-s Kárpáti Dódi zenekarával, a sokadik virágzását élő UNISEX Együttes, Oláh Marci, a VILLON TRIÓ…

És hogy még kik? Azt nem árulták el, de minden bizonnyal olyan sztárok és zenekarok, akik miatt bánhatja a dolgot az, aki nem megy ki!

De egy igazi adventi vasárnaphoz nem csak ez dukál, hanem az is, hogy
Ezen a napon más programok is lesznek még, mint például

a 11 és 17 óra között megrendezésre kerülő Hello Piac Karácsonyi Design Vásár.

És ahogy rögtön befejeződik a karácsonyi vásár, úgy rögtön 18 órától 19 óráig Kárpáti Dódi zenekara lép fel, majd 19 órától jön a NEMADOMFEL koncert sztárvendégekkel! Ami azért is különleges lesz, mert a koncert keretében bemutatkozik az új NEMADOMFEL Tánckar, mégpedig az együttes vadonatúj dalaira készült koreográfiákkal.

Belépőjegyek kizárólag ONLINE vásárolhatók meg az alábbi linken:
https://hangmester.hu/webaruhaz.php?termek_id=50308

Jegyinformációk: +36 20 323 0641 /hangmester@hangmester.hu/

Az esemény linkje (hogy a lehető legkönyebben értesüljünk a legfrissebb információkról)
https://www.facebook.com/events/334779861789586

A Nemadomfel Együttes egy olyan integrált zenekar, amelyben a szólisták kivétel nélkül sérült (mozgáskorlátozott, értelmileg akadályozott és látássérült) előadók. A Csapat rutinos zenészekkel, valamint professzionális hang- és fénytechnikával dolgozik, mely lehetővé teszi, hogy bármilyen színpadon, sztárelőadók mellett is bátran megállja a helyét. Repertoárjukban saját szerzemények, s ismert klasszikus slágerek is megtalálhatók. Színvonalas zenéjükkel, elgondolkodtató dalszövegeikkel, őszinte lelkesedésükkel és az elmaradhatatlan „nemadomfel” életérzéssel mindenhol emlékezetes élményt nyújtanak a Nagyérdeműnek.

Az értelmileg akadályozott embereknek van mondanivalója a világ számára, hiszen speciális helyzetükből adódóan, sajátosan látják a világ dolgait, de gyakran pont ez a rendhagyó látásmód ébresztheti rá az átlagembert arra, hogy melyek is az igazán értékes dolgok a Világban. A nehézségek idején a ‘Nem adom fel!’ lelkületre, a bátorításra minden embernek szüksége van, és nincs aki hitelesebben képviselhetné mindezt, mint a fogyatékos emberek. A színpadon teljes mértékben érvényesül a zeneileg valóban tehetséges tagok egyénisége. Ők konferálnak, önmagukat, a saját gondolataikat közvetítik őszintén, egyre nagyobb sikerrel.

„Mindenki elég gazdag ahhoz, hogy másoknak segítsen.” – Hisszük, hogy ez a mondat valóban igaz mindenkire, legyen az fogyatékos ember, szegénységben élő, vagy éppen olyan, akinek mindene megvan. (A38)

Kárpáti Dódi, az Unisex és még sokan mások színesítik a NEM ADOM FEL idei karácsonyi koncertjét!

Oszd meg kérlek, ha tetszett!

Mindenünk a zene

Friss

A Fonogram '24 nyertesei

Ők lettek az idei Fonogram-díj nyertesei

Huszonegyedik alkalommal, ezúttal a budapesti Barabás Villa patinás falai között adták át a Fonogram – Magyar Zenei Díjakat. A díjhoz saját nap dukál. így a

Amanna

Nemrég jelent meg Amanna Valamiér című dala

Amanna magyar énekesnő, dalszerző. Generációjának izgalmas új művésze, egyedi előadásmóddal, és zeneiséggel. Legutolsó megjelenése, melynek címe Valamiér’ egy párkapcsolat végének fájdalmas emlékeit dolgozza fel.

HOCUSPONY

Megjelent az Abrakadabra a Hocuspony -tól

A budapesti székhelyű HOCUSPONY nem hagyott sok időt a lacafacára, rögtön az első évükben megjárták szinte az összes nevesebb fővárosi klubot az A38-tól egészen az Akvárium Klub Nagyhalljáig.

Fonogram -Magyar Zenei Díj

Megvannak a 2024-es Fonogram-jelöltek!

2024. április 27-én, szombaton a Fonogram-nap keretében derül ki, kik nyerik idén a magyar zenei élet legrangosabb szakmai elismerését, a 18+1 kategóriában odaítéltFonogram -Magyar Zenei Díjat.

Mit hoz a véletlen

Neked sorsolt