Keresés
Close this search box.

MTV EMA: OneRepublic-koncert a Hősök terén

MTV EMA
November 13-án az MTV Europe Music Awards (MTV EMA) díjátadóhoz kapcsolódva lesz koncert, ezt követi a másnap este a díjátadó a Papp László Budapest Sportarénában.

Szabadtéri koncerttel ünnepli a város az Europe Music Awards díjátadóját!

A Hősök terén ad koncertet a OneRepublic november 13-án az MTV Europe Music Awards (MTV EMA) díjátadóhoz kapcsolódva, amelyet másnap este rendeznek a Papp László Budapest Sportarénában.

A koncertet, amely az MTV Music Week programsorozatot fogja lezárni, világszerte közvetítik a magyar fővárosból – közölték a szervezők kedden az MTI-vel. Az alterpop amerikai kedvence, a OneRepublic 2022. május 13-án visszatér a magyar fővárosba és a Papp László Budapest Sportarénában fog fellépni.

A 2002-ben Ryan Tedder énekes, dalszerző és Zach Filkins gitáros által alapított csapat (további tagok: Drew Brown – gitár; Brent Kutzle – basszusgitár, cselló; Brian Willett – billentyűs hangszerek; Eddie Fisher – dob) debütáló albuma, a Dreaming Out Loud 2007-ben jelent meg.

Az első kislemez, az Apologize berobbant a nemzetközi élvonalba, húszmillió példányban kelt el, tizenhat országban vezette a slágerlistát és Grammy-díjra is jelölték.

A második album Waking Up címmel 2009-ben jött ki és az elsőhöz hasonló kritikai és kereskedelmi sikereket ért el, többek között a Good Life és az All The Right Moves című dalnak köszönhetően. A harmadik anyag, a 2013-ban megjelent Native is a listák élvonalába került: a nagy sláger a Counting Stars lett, amely negyvenmillió példányban talált gazdára világszerte.

A negyedik lemez a 2016-os Oh My My volt, az eddigi utolsó, ötödik stúdiólemez, a Human idén került piacra. Az album dalai, a Run, a Wanted, a Didn’t I, a Better Days, a Someday és a Rescue Me együttesen már több mint 2,5 milliárd streamelésen vannak túl.

Ryan Tedder a OneRepublic mellett Adele, Taylor Swift, Beyoncé, Leona Lewis, a Backstreet Boys, Jennifer Lopez, Demi Lovato, a Maroon 5 és Ariana Grande számára is dolgozott már.
A Hősök terén rendezett koncertre jegyek korlátozott számban kaphatók.

A 2021-es MTV EMA show-t november 14-én az MTV globális hálózatán keresztül mintegy 180 országban közvetítik. A gála fellépői között lesz Maluma, a Maneskin és Kim Petras. A díjátadó a Comedy Central és Paramount Network csatornán élőben követhető.

Világsztárokról fog szólni november közepe Budapesten!

Oszd meg kérlek, ha tetszett!

Mindenünk a zene

Friss

Ők is ott lesznek a Lövérek rétjein

Urbán Fesztivál 75 helyszínen 300 programmal

Teljes a Volt-utód SopronFest programja, exkluzív fellépések színesitik a programot Nemcsak új, de minden elemében újszerű, „urbán fesztivál” születik Sopronban. A soproni utcák, terek, klubok,

A Fonogram '24 nyertesei

Ők lettek az idei Fonogram-díj nyertesei

Huszonegyedik alkalommal, ezúttal a budapesti Barabás Villa patinás falai között adták át a Fonogram – Magyar Zenei Díjakat. A díjhoz saját nap dukál. így a

Amanna

Nemrég jelent meg Amanna Valamiér című dala

Amanna magyar énekesnő, dalszerző. Generációjának izgalmas új művésze, egyedi előadásmóddal, és zeneiséggel. Legutolsó megjelenése, melynek címe Valamiér’ egy párkapcsolat végének fájdalmas emlékeit dolgozza fel.

HOCUSPONY

Megjelent az Abrakadabra a Hocuspony -tól

A budapesti székhelyű HOCUSPONY nem hagyott sok időt a lacafacára, rögtön az első évükben megjárták szinte az összes nevesebb fővárosi klubot az A38-tól egészen az Akvárium Klub Nagyhalljáig.