Tudtad, hogy a Honeybeast is egy startup?

Honeybeast - Startup
Z. László

Z. László

Kommunikátor - Onmediaweb
A startup a bátorságról és az önmagunkba vetett hitről szól, ahogy a Honeybeast legújabb dala is, amelyhez egy animációs klipet is készítettek mesterséges intelligencia felhasználásával.

A videó megalkotásába Tarján Zsófi is együttműködött művészeti vezetőként.

Nézd meg a klipet itt: youtu.be/7aUA37jTRuo

A Honeybeast ismét érzékenyen reagál a valóságra, legújabb dalában a startup szellemiségét a túlélést biztosító erőként definiálja. „A mai világban csak úgy lehet megélni, ha megbízol magadban, és áthidalod azokat az időszakokat, amikor semmit sem érzel jónak. Akaraterő és bátorság kell ahhoz, hogy valami újba kezdjünk bele, amiből aztán siker lehet. Ez a startup, és ebben az értelemben a Honeybeast is egy ilyen vállalkozás, hiszen anno kezdő zenekarként csak az álmaink és az önmagunkba vetett hitünk volt meg. Aztán jöttek a nehézségek, a buktatók, amiket áthidaltunk, és ezt követően jöttek meg a lehetőségek: A Dal, a Gold Rercord, a rádiós játszások és a nagyszínpados fellépések. Erről a hullámzásról éneklek itt, a félelmek melletti hitről és önbizalomról.” – fejti ki Zsófi, aki a dalhoz készült videó vizuális megalkotásában is aktív szerepet vállalt.
„Animációs kollázsklip készült a dalhoz, amelyhez megadtam azokat a támpontokat, amikkel a legjobban ki tudtuk fejezni a dal mondanivalóját. Ez az első AI technológiával (mesterséges intelligenciával) készült videónk. Izgalmas kaland volt számunkra az alkotás folyamata, hiszen csak meg kellett adni egy hangulatot, egy színt és az egész klip a szerint programozódott.”

(www.goldrecord.hu)


Az MI -k igazán akkor képesek fejlődni, ha élesben is használják, tesztelik őket, ezért minden tiszteletem a zenekaré, hogy ezt bevállalta. Ettől függetlenül túlzásnak érzem még ezt a szoftvert (programot, robotot) intelligensnek nevezni. (Összedobált valamit az ütemre, szövegre a megadottak támpontok alapján.) Majd amikor a szoftver képes lesz a nézők (hallgatók) elemzése alapján a nézettséget is befolyásolni (és ennek megfelelően egyedi képet, és mozgást alkotni), akkor lesz ennek igazán értelme. Összességében nekem az jött le, hogy sajnos egyre inkább nincs pénz klip készítésére, ez pedig jó megoldásnak tűnt (olcsó), és sokkal jobb, mint a semmi.

(a szerk.)

Oszd meg kérlek, ha tetszett!

Mindenünk a zene

Friss

MattSet - Hazavágyó

Hazavágyó címmel jelent meg a MattSet új albuma

A Most vagy soha című dalukkal ismertté vált, Szakadáti Mátyás vezette MattSet Hazavágyó címmel megjelent harmadik nagylemeze két év küzdelmekkel és veszteségekkel teli történéseinek zenei lenyomata.

Drevko faldekoráció, kép

A falon lévő képek kialakítják a belső teret

A belső tér kialakításakor nagy hangsúlyt fektetünk a bútorokra, a színekre, a kiegészítőkre és az általános megjelenésre. Azok a dekorációk, amelyek láthatatlanok, mégis a legnagyobb figyelmet keltik fel, a képek.

Ez itt egy reklámhely ;)

Mit hoz a véletlen

Neked sorsolt