Ez a zene nem visel popsláger jegyeket

One String - Virrasztás
Az One String ma (vasárnap) este 19 -órától mutatja be Virrasztás című új dalát, melyet a közelgő napok hangulata ihletett.

Nem visel popsláger jegyeket, inkább a megszokott mesélős lüktetéssel kíván szeretettel adózni az emlékezés oltárán. Ajánljuk mindenkinek nagy-nagy szeretettel, legyen épp bánatban, örömben, nosztalgikus visszalapozgatásban kedvenc életképeinek gyűjteményében vagy csak egy nehezen induló beszélgetés elé/mellé.
„Ezek a gondolatok indították útjára a Virrasztás c. dalunkat. Amelyet kivételes hangjával Troszt Évi
keltett életre ez alkalommal is.” -mondta Nagy Attila Naten.

Youtube:
www.youtube.com/watch?v=UX-PsX9RrHg

Facebook esemény:
fb.me/e/1K0rma5EN

A zenekarról itt írtunk bővebben:
magyarzene.eu/uj-dallal-jelentkezik-az-one-string/

 

 

Oszd meg kérlek, ha tetszett!

Mindenünk a zene

Friss

NLP zenekar

Pimasz trackhez polgárpukkasztó videó jár!

Pörgős zenei alap, fülbemászó dallamok és odamondós dalszöveg jellemzi a NLP Tulipán című dalát, amihez képileg egy legalább ennyire durván komponált videoklipet forgattak.

MattSet - Hazavágyó

Hazavágyó címmel jelent meg a MattSet új albuma

A Most vagy soha című dalukkal ismertté vált, Szakadáti Mátyás vezette MattSet Hazavágyó címmel megjelent harmadik nagylemeze két év küzdelmekkel és veszteségekkel teli történéseinek zenei lenyomata.

Drevko faldekoráció, kép

A falon lévő képek kialakítják a belső teret

A belső tér kialakításakor nagy hangsúlyt fektetünk a bútorokra, a színekre, a kiegészítőkre és az általános megjelenésre. Azok a dekorációk, amelyek láthatatlanok, mégis a legnagyobb figyelmet keltik fel, a képek.