Keresés
Close this search box.

Beyond: hangok egy elhagyott városból

Beyond szám trash elhagyott
Tizenhárom szám a karanténból, egy elhagyott városból. Trash a javából.

Itt a CD-megjelenés, egy kis csavarral!

Tavaly, a pandémia elején hozta ki a gyöngyösi thrash legenda, a Beyond, kissé túlságosan is aktuális sorlemezét „Elhagyott város” címmel a GrundRecords gondozásában.

A vírushelyzet miatt kialakult káoszban az anyag csak digitálisan jelent meg, ám most megkapja a megérdemelt fizikai megjelenést is!

Bővülés minden szinten

A csavar a történetben pedig az, hogy a karantén adta szabadidőt kihasználva az időközben trióvá alakult banda úgy gondolta, hogy nem fejezte be tavaly a lemezt, csak abbahagyta, ezért új gitár- és basszussávokat vettek hozzá, itt-ott alakítottak is a dalokon, lecseréltek éneksávokat és az egészet újrakeverték.

Beyond hangok szám zene

A végeredmény önmagáért beszél, így nem is volt kétséges, hogy a régóta esedékes fizikai megjelenés az album új verziójából készüljön! Ehhez méltó módon teljesen új köntösbe csomagolták az egész anyagot, így az új borítóval is felvértezett CD június 18-án érkezik a boltokba!

Az anyag természetesen elérhető lesz online is, de, aki a korábbi változatra szavaz, természetesen azt is megtalálja a digitális felületeken. CD-n azonban csak az album 2021-es verziója jelenik meg.

Az albumon található dalok:
01. Írj egy levelet az égbe
02. Tömik a fejed 2.
03. Mint egy elhagyott város
04. Álhírekből élek
05. Éhbér
06. Az utolsó csikkek
07. Megfojtanál egy kanál vízben
08. 18 óra munka
09. Hogyha a felhők fölött élnék
10. Csaknorisz
11. Nekünk itt még dolgunk van
12. Háború
13. Készülj a pokolra

13 szám, a karanténon túl!

A Beyond zenekar a fémzene hegység betokozódott őskövülete. A Thrash völgy mélyében található a négy földbe kövült fémarc, nem messze az ősi metál tó fémforrásától. A tudósok sokáig keresték a megkövült metál bálványokat, de soha nem leltek nyomukra.

Ugyan 1987-ben már majdnem rájuk találtak, mint egy Csillagra, ami éppen akkor született, aztán 1995-ben szikla kristályként (akkoriban: rock kristály) is előbukkantak, de halvány fényük és rejtőzködő mivoltuk miatt sikerült kicsúszniuk az őket kereső tudósok markából. A pokol bugyraiból előtörő forró lávafolyam majdnem teljesen a föld alá mosta őket, de 2006-ban egy kisebb földrengés letisztította a rajtuk nyugvó földkérget. A kövületek így láthatóvá váltak, de sűrű sziklabokrok, média csökevények vették őket körbe. Néha még ma is felbukkannak a sűrű, idő által megfeketedett, megrepedezett ágak közül, de észrevenni őket szinte lehetetlen. A négy fémarc őskövület így marad a sötét médiákus halálkarmok által teljesen körülzárt Thrash völgy mély árkaiban, az örökkévalóság mocsarának szomszédságában és várja a lelkes tudóscsoportot, akik talán felfedezik eme mélybezárt kincseket. Ha ez megtörténik, az ősi Beyond horda fémarcain talán ismét megcsillanhat a fénysugár. (Beyond)

Oszd meg kérlek, ha tetszett!

Mindenünk a zene

Friss

Ők is ott lesznek a Lövérek rétjein

Urbán Fesztivál 75 helyszínen 300 programmal

Teljes a Volt-utód SopronFest programja, exkluzív fellépések színesitik a programot Nemcsak új, de minden elemében újszerű, „urbán fesztivál” születik Sopronban. A soproni utcák, terek, klubok,

A Fonogram '24 nyertesei

Ők lettek az idei Fonogram-díj nyertesei

Huszonegyedik alkalommal, ezúttal a budapesti Barabás Villa patinás falai között adták át a Fonogram – Magyar Zenei Díjakat. A díjhoz saját nap dukál. így a

Amanna

Nemrég jelent meg Amanna Valamiér című dala

Amanna magyar énekesnő, dalszerző. Generációjának izgalmas új művésze, egyedi előadásmóddal, és zeneiséggel. Legutolsó megjelenése, melynek címe Valamiér’ egy párkapcsolat végének fájdalmas emlékeit dolgozza fel.

HOCUSPONY

Megjelent az Abrakadabra a Hocuspony -tól

A budapesti székhelyű HOCUSPONY nem hagyott sok időt a lacafacára, rögtön az első évükben megjárták szinte az összes nevesebb fővárosi klubot az A38-tól egészen az Akvárium Klub Nagyhalljáig.