Keresés
Close this search box.

Gór-Nagy Era első saját dala

Gór-Nagy Era
A Star Academy egykori felfedezettje, Gór-Nagy Era újra hallatni kezdett magáról. Most pedig el is készült az első videoklipes dala.

Tüzes videoklippel megérkezett Gór-Nagy Era első saját dala

Gór-Nagy EraA Star Academy egykori felfedezettje, Gór-Nagy Era újra hallatni kezdett magáról. Most pedig el is készült az első videoklipes dala.

Gór-Nagy Era, a Star Academy tehetségkutatóban két évvel ezelőtt feltűnt fiatal énekesnő igazi egyéniség, aki – hosszú hallgatás után – most látta elérkezettnek az időt arra, hogy saját dallal jelentkezzen.

A “Gyűlölsz vagy imádsz?” című dinamikus tempójú, fülbemászó pop-rock felvétel a tipikus se veled, se nélküled kapcsolatról szól.  A dalhoz készült fülledt videoklip művészien erotikus képi világa abszolút passzol a zene stílusához és hűen tükrözi annak mondanivalóját.

Íme a dal, videoklippel:

Oszd meg kérlek, ha tetszett!

Mindenünk a zene

Friss

A Fonogram '24 nyertesei

Ők lettek az idei Fonogram-díj nyertesei

Huszonegyedik alkalommal, ezúttal a budapesti Barabás Villa patinás falai között adták át a Fonogram – Magyar Zenei Díjakat. A díjhoz saját nap dukál. így a

Amanna

Nemrég jelent meg Amanna Valamiér című dala

Amanna magyar énekesnő, dalszerző. Generációjának izgalmas új művésze, egyedi előadásmóddal, és zeneiséggel. Legutolsó megjelenése, melynek címe Valamiér’ egy párkapcsolat végének fájdalmas emlékeit dolgozza fel.

HOCUSPONY

Megjelent az Abrakadabra a Hocuspony -tól

A budapesti székhelyű HOCUSPONY nem hagyott sok időt a lacafacára, rögtön az első évükben megjárták szinte az összes nevesebb fővárosi klubot az A38-tól egészen az Akvárium Klub Nagyhalljáig.

Fonogram -Magyar Zenei Díj

Megvannak a 2024-es Fonogram-jelöltek!

2024. április 27-én, szombaton a Fonogram-nap keretében derül ki, kik nyerik idén a magyar zenei élet legrangosabb szakmai elismerését, a 18+1 kategóriában odaítéltFonogram -Magyar Zenei Díjat.