Keresés
Close this search box.

Szóhoz juthatnék – új klippel jelentkezik a Fatal Error

Fatal Error zenekar
A Fatal Error tavaly bemutatott dupla albumán szereplő Szóhoz juthatnék című dalhoz elkészült a videó is, amelyben a nagysikerű jubileumi koncertről is kerültek be snittek a rajongók legnagyobb örömére.

A Fatal Error tavaly év végén mutatta be Művirágok karneválja című duplalemezét az Akvárium klubban. A lemez második felvonásáról most a Szóhoz juthatnék című dalhoz készült klip, tulajdonképpen a jubileumi, lemezbemutató koncert rövid összefoglalója a legszebb pillanatokról. Az akváriumos koncert mellett az év végi Fészek klubos buliról is kerültek snittek a videóba.

Fatal Error klip
Az új klipbe a tavalyi koncertről is kerültek be snittek (Fotó: Dobó Réka)

A dalról és a klipről  Rimóczi Zsola nyilatkozott: „A konfliktuskerülő embereknek ismerős lehet az az érzés, amikor nem szeretnél konfrontálódni a másikkal, különösen, ha az illető közel áll hozzád. Mindeközben megvan a véleményed az adott kérdésről, amit vagy végül magadban tartasz, vagy csak a „cenzúrázott verziót” mondod el a másik félnek, amivel nem éred el a célt.

A videoklipben szerettük volna megmutatni, hogy milyen is egy Fatal Error koncert, és úgy gondoltuk, hogy ehhez talán a legjobb választás egy pörgős dal. A két helyszín jól lefesti, hogy a kisebb és nagyobb színpadokon is milyen érzés együtt lélegeznünk a közönséggel. Köszönjük a lelkesedést és a bulikat a közönségünknek, és a keménymagnak, az úgynevezett Fatal Error Familynek!”

Legközelebb a zenekarral május 20-án találkozhattok az A38 hajón.

Kiemelt kép: Dobó Réka

Oszd meg kérlek, ha tetszett!

Mindenünk a zene

Friss