Keresés
Close this search box.

Huxley után szabadon: itt a VálaszÚt új lemeze!

Válaszút
Termékeny időszakot hagytak maguk mögött a zenekar tagjai!

A Szép Új Világ! Itt a P.Mobil-tag zenekárának legújabb lemeze!

A korábban a P.Mobil sorait is erősítő Szebelédi “Szergya” Zsolt és Móczár László vezette VálaszÚt zenekar elérkezett az ötödik nagylemezük megjelenéséhez!

Az angolszász rockzenét néhol popos felhangokkal vegyítő zenéjű, ugyanakkor határozottan előremutató, gondolkodásra sarkalló szövegekkel rendelkező csapatnak nem csak a zenéje, de a felállása is különleges, ugyanis Szergya az éneklés mellett a dobokat is püföli!

Szép új világ címre keresztelt lemezük követi a legjobb VálaszÚt hagyományokat, a slágeres rockzenét ismét tartalmas gondolatokkal töltötték meg, ahogy eddig is megszokhattuk a csapattól, csak friss és remekül megdörrenő formában tálalva.

Válaszút

További érdekesség, hogy a lemez egyik dalában az Omen és a Stula Rock kiváló énekese, Molnár Péter ’Stula’ vendégeskedik. Remek évnyitó dalcsokor ez, az igényes rockzene kedvelőinek csalódás kizárva!

A lemez meghallgatható a YouTube-on, illetve elérhető a digitális zeneáruházakban és természetesen a jobb lemezboltokban!

A lemez a YouTube-on: ITT

A lemez a digitális felületeken:
https://songwhip.com/valaszut/szep-uj-vilag

A Stulás dal:
https://www.youtube.com/watch?v=10X_xt2LSCU

 

VálaszÚt a Facebookon:
https://www.facebook.com/valaszutzenekar

VálaszÚt az Instagramon:
https://www.instagram.com/valaszutofficial/

A VálaszÚt 2009 novemberében alakult Budapesten. Az együttest Szebelédi Zsolt és Móczár László hozta létre azzal a céllal, hogy az angol – magyar pop-rock hagyományokat követve egy modern és igényes zenét alkosson.
 
Zenéjükre jellemző: érzelem, dinamika, lélek. Izgalmas és egyéni hangzású dalaik hangulata, dallamvilága széles skálán mozog. Mély gondolatvilágú szövegeik minden korosztályhoz szólnak.
Műsorukban magyar nyelvű saját szerzeményeket játszanak, és neves előadók (Beatles, Michael Jackson, Bruno Mars) kedvelt számait is feldolgozzák.
 
Az együttes 2011 őszén debütált a VálaszÚt – Titok című első lemezével, majd 2012 novemberében került bemutatásra az együttes első videoklipje, a Ments meg c. saját szerzeményükre.
2013 év végén jelent meg második lemezük, a Van még esély, mely az első lemez stílusát követve megmarad a populáris, ám gondolatébresztő szövegvilágú, tartalmas zenénél.
 
2015 mérföldkő a zenekar életében, ugyanis a Nemzeti Kulturális Alap egyik pályázatát megnyerve elkészítették a Mindenen át! címet viselő nagylemezüket, mely november 9-én látott napvilágot a Hammer World gondozásában.
 
2016 októberétől a zenekar rendhagyó felállásban játszik. Egyedülálló módon a frontember Szebelédi Zsolt az éneklés mellett dobol, egy direkt erre a célra tervezett dobfelszerelésen. Szerzőtársával, a gitáros Móczár Lászlóval alkotják a mindenkori VálaszÚt zenekart.

2017 óta öt nagylemez – igen termékeny időszakot hagytak maguk mögött a zenekar tagjai!

Oszd meg kérlek, ha tetszett!

Mindenünk a zene

Friss

The Beatles

Idén is gombafejűek lepik el a Kobucit

Legendás “beatle” is ott lesz június második vasárnapján! Idén már kilencedik alkalommal rendezik meg Budapesten az országos Beatles találkozót. Az esemény június 16-án lesz az

üvegvilág Kyra

Kyra ezekkel a dalokkal biztos befutó

Popénekesből lett influenszerből újra popénekes – visszatérés a kezdetekhez Fedor Kyra tehetségére már 1998-ban felfigyelhetett az igazán szemfüles közönség, hiszen a TV2 által sugárzott KIFUTÓ

Bőköz Fesztivál

Művészetek Köze az Ormánságban

Az idei Bőköz Fesztiválon sok-sok zenével egyszerre három fesztiválprogram várja az igényes nyári kikapcsolódást keresőket A hagyományos programkínálaton túl – könnyűzenei nagykoncertek, színházi előadások, folk-programok,

Mikepércs Fifty Fifty

Mire nem jó egy templomkert: pl. erre is

Rendhagyó esemény Mikepércsen, kattintás után kiderül, mi is! Nem mindennapi kezdeményezést hozott létre három évvel ezelőtt Czapp József mikepércsi református lelkipásztor: minden évben pünkösdkor ugyanis

Gorg & Benzol

Mi a közös Azahriahban és egy piacban?

Egynapos koncertsorozatot bonyolít le rendhagyó budapesti helyszíneken a Gorg & Benzol Nagyon Kis Magyarország Turné-jukon a fúziós jazztrió május 25-én piacon, hipermarket kertészeti osztályán, budapesti

DJ palotai

Palotaira emlékeznek az új budapesti parkban

Május 17-én megnyílik Budapesten a Városháza pop-up park, ahol tavasztól késő őszig várják tematikus estékkel és programokkal a látogatókat Először Budapest alapításának 150. évfordulóján, november

Mit hoz a véletlen

Neked sorsolt