Huxley után szabadon: itt a VálaszÚt új lemeze!

Válaszút
Termékeny időszakot hagytak maguk mögött a zenekar tagjai!

A Szép Új Világ! Itt a P.Mobil-tag zenekárának legújabb lemeze!

A korábban a P.Mobil sorait is erősítő Szebelédi „Szergya” Zsolt és Móczár László vezette VálaszÚt zenekar elérkezett az ötödik nagylemezük megjelenéséhez!

Az angolszász rockzenét néhol popos felhangokkal vegyítő zenéjű, ugyanakkor határozottan előremutató, gondolkodásra sarkalló szövegekkel rendelkező csapatnak nem csak a zenéje, de a felállása is különleges, ugyanis Szergya az éneklés mellett a dobokat is püföli!

Szép új világ címre keresztelt lemezük követi a legjobb VálaszÚt hagyományokat, a slágeres rockzenét ismét tartalmas gondolatokkal töltötték meg, ahogy eddig is megszokhattuk a csapattól, csak friss és remekül megdörrenő formában tálalva.

Válaszút

További érdekesség, hogy a lemez egyik dalában az Omen és a Stula Rock kiváló énekese, Molnár Péter ’Stula’ vendégeskedik. Remek évnyitó dalcsokor ez, az igényes rockzene kedvelőinek csalódás kizárva!

A lemez meghallgatható a YouTube-on, illetve elérhető a digitális zeneáruházakban és természetesen a jobb lemezboltokban!

A lemez a YouTube-on: ITT

A lemez a digitális felületeken:
https://songwhip.com/valaszut/szep-uj-vilag

A Stulás dal:
https://www.youtube.com/watch?v=10X_xt2LSCU

 

VálaszÚt a Facebookon:
https://www.facebook.com/valaszutzenekar

VálaszÚt az Instagramon:
https://www.instagram.com/valaszutofficial/

A VálaszÚt 2009 novemberében alakult Budapesten. Az együttest Szebelédi Zsolt és Móczár László hozta létre azzal a céllal, hogy az angol – magyar pop-rock hagyományokat követve egy modern és igényes zenét alkosson.
 
Zenéjükre jellemző: érzelem, dinamika, lélek. Izgalmas és egyéni hangzású dalaik hangulata, dallamvilága széles skálán mozog. Mély gondolatvilágú szövegeik minden korosztályhoz szólnak.
Műsorukban magyar nyelvű saját szerzeményeket játszanak, és neves előadók (Beatles, Michael Jackson, Bruno Mars) kedvelt számait is feldolgozzák.
 
Az együttes 2011 őszén debütált a VálaszÚt – Titok című első lemezével, majd 2012 novemberében került bemutatásra az együttes első videoklipje, a Ments meg c. saját szerzeményükre.
2013 év végén jelent meg második lemezük, a Van még esély, mely az első lemez stílusát követve megmarad a populáris, ám gondolatébresztő szövegvilágú, tartalmas zenénél.
 
2015 mérföldkő a zenekar életében, ugyanis a Nemzeti Kulturális Alap egyik pályázatát megnyerve elkészítették a Mindenen át! címet viselő nagylemezüket, mely november 9-én látott napvilágot a Hammer World gondozásában.
 
2016 októberétől a zenekar rendhagyó felállásban játszik. Egyedülálló módon a frontember Szebelédi Zsolt az éneklés mellett dobol, egy direkt erre a célra tervezett dobfelszerelésen. Szerzőtársával, a gitáros Móczár Lászlóval alkotják a mindenkori VálaszÚt zenekart.

2017 óta öt nagylemez – igen termékeny időszakot hagytak maguk mögött a zenekar tagjai!

Oszd meg kérlek, ha tetszett!

Mindenünk a zene

Friss

NLP zenekar

Pimasz trackhez polgárpukkasztó videó jár!

Pörgős zenei alap, fülbemászó dallamok és odamondós dalszöveg jellemzi a NLP Tulipán című dalát, amihez képileg egy legalább ennyire durván komponált videoklipet forgattak.

MattSet - Hazavágyó

Hazavágyó címmel jelent meg a MattSet új albuma

A Most vagy soha című dalukkal ismertté vált, Szakadáti Mátyás vezette MattSet Hazavágyó címmel megjelent harmadik nagylemeze két év küzdelmekkel és veszteségekkel teli történéseinek zenei lenyomata.

Drevko faldekoráció, kép

A falon lévő képek kialakítják a belső teret

A belső tér kialakításakor nagy hangsúlyt fektetünk a bútorokra, a színekre, a kiegészítőkre és az általános megjelenésre. Azok a dekorációk, amelyek láthatatlanok, mégis a legnagyobb figyelmet keltik fel, a képek.