Keresés
Close this search box.

Rendhagyó videoklippel és dallal jelentkezik a szászrégeni DreamFlow

DreamFlow
Picture of Z. László

Z. László

Kommunikátor - Onmediaweb
Megjelent a DreamFlow legújabb dala, a Maradni Akarok. A videoklip mellett, a zenekar megszokott stílusától eltérő dallamvilág is felkeltheti a közönség érdeklődését.

A március 14-én közzétett dal már a legnépszerűbb zenei platformokon is elérhető, valamint a zenehallgatás élménye egy látványos videóklippel is kiegészül, ha az érdeklődők a zenekar YouTube csatornájára látogatnak.

A dal kifejezetten melankólikus, néhol szomorkás hangvétele csak tovább erősíti a szöveg mondanivalóját, amely főként a gyerekkorba való visszavágyódás témáját
boncolgatja. Ehhez a hangulathoz társulnak még a klip vizuális elemei, amelyek szintén egy sejtelmes környezetet teremtenek a koncepciónak. A zenekar 2023-ban egy rendkívül sikeres évet zárhatott, hiszen januárban megjelent a Bújjunk a Hold mögé című kislemezük, ők szerezték a KULT Fesztivál és a Paprika Rádió
himnuszait és egy közel 30 állomásos koncertsorozatot tudhattak magukénak, amelynek keretében több alkalommal a Bagossy Brothers Company vendégeként léphettek színpadra Erdélyben és Magyarországon is egyaránt.

A dal Youtube linkje:
youtu.be/3BBfS1WRHok

A DreamFlow zenekar az erdélyi Szászrégenben alakult 2020–ban. Az öttagú zenekar mostanra 2021-ben gyakorlatilag sorozatban gyűjtötte be a zenei díjakat. Siculus fesztivál Siculus díj, a Nyári Utcazene Fesztivál fődíja, a Legszebb Erdélyi Magyar Dal “Év felfedezettje” (ezzel kijutva a 2022-es budapesti Öröm a zene döntőjére).

Megvannak a Befutó tehetségkutató döntősei

A zenekar tagjai:
Borbély-Bartis Zsuzsanna – ének
Nagy Endre Dániel – gitár
Nagy Flórián Attila – basszusgitár
Barabás Dániel – billentyűk
Fülöp Ábel – dobok

DreamFlow zenekar

Oszd meg kérlek, ha tetszett!

Mindenünk a zene

Friss