Pápai Joci új klipjével hoz forróságot a télbe

Pápai Joci
Utolsó Tánc címen jelent meg Pápai Joci új dala. A szerelmes zenéhez egy felfűtött hangulatú videoklip is készült.

Pápai Joci a dalszerzés terén is rendkívül produktív az utóbbi időben.

A viharos életutat bejárt Barokk című dalát követően most egy újabb szerzeménnyel jött ki, az Utolsó Tánccal, ami egy szenvedélyes dal lett. „A képi világgal azt az életérzést szerettük volna megjeleníteni, amikor a tánc, a zene és az egymás iránti vágy összekapcsolódik, és az őrületig fokozzák az érzelmeket. A gitár, a piros színvilág és a táncoslány tökéletes vizuális elemek egy hirtelen fellángoló szerelmi kaland megjelenítéséhez.” – meséli Joci, aki szövegíróként és Szabó Zével közösen dalszerzőként is beleadta saját érzelmeit legújabb zenéjébe.

Ahogyan a cím is mutatja egy kifejezetten jól táncolható dal született, melyben az afro és a roma világzenei elemek keverednek a modern popzenével, egy kis rap-pel megfűszerezve.

A zenész elmondása alapján további zenéken dolgozik, amelyekből egyet jövő év elején meg is mutat majd közönségének.

Nem csak megjelenésekben ígérkezik aktívnak Joci 2023-as éve, márciusi Akvárium Hall-os koncertjére is teljes gőzzel készül zenekarával.

Nézd meg a klipet itt: youtu.be/F51smsYWaG4

 

Oszd meg kérlek, ha tetszett!

Mindenünk a zene

Friss

Új zsinagóga Szeged

Zsidó kulturális fesztivált rendeznek Szegeden

Komoly- és könnyűzenei koncertek, könyvbemutatók és fotókiállítás várja június elejétől szeptember közepéig az érdeklődőket a Szegedi Zsidó Kulturális Fesztiválon – tájékoztatták a szervezők az MTI-t.

The Pontiac - Ablakomból

The Pontiac – Ablakomból

Hamarosan harmadik nagylemezével örvendezteti meg rajongóit a The Pontiac. Beharangozóként a zenekar újabb videóklippel készült, amit a korong egyik legmeghatározóbb, Ablakomból című dalához forgattak.

Palágyi Ildikó

Palágyi Ildikó: Körbeér

A kislemez Palágyi Ildikó – énekes-dalszerző – legszemélyesebb megéléseibe, történeteibe enged betekintést. Az album címadó dalához a saját teraszukon forgattak „home session” videót.

Vörös Renátó

Vörös Renátó – Nap

Remeteévek és Skócia meghódítását követően jelent meg Vörös Renátó második szóló nagylemeze: Nap címmel.

Ez itt egy reklámhely ;)

Mit hoz a véletlen

Neked sorsolt