Keresés
Close this search box.

Pápai Joci új klipjével hoz forróságot a télbe

Pápai Joci
Utolsó Tánc címen jelent meg Pápai Joci új dala. A szerelmes zenéhez egy felfűtött hangulatú videoklip is készült.

Pápai Joci a dalszerzés terén is rendkívül produktív az utóbbi időben.

A viharos életutat bejárt Barokk című dalát követően most egy újabb szerzeménnyel jött ki, az Utolsó Tánccal, ami egy szenvedélyes dal lett. „A képi világgal azt az életérzést szerettük volna megjeleníteni, amikor a tánc, a zene és az egymás iránti vágy összekapcsolódik, és az őrületig fokozzák az érzelmeket. A gitár, a piros színvilág és a táncoslány tökéletes vizuális elemek egy hirtelen fellángoló szerelmi kaland megjelenítéséhez.” – meséli Joci, aki szövegíróként és Szabó Zével közösen dalszerzőként is beleadta saját érzelmeit legújabb zenéjébe.

Ahogyan a cím is mutatja egy kifejezetten jól táncolható dal született, melyben az afro és a roma világzenei elemek keverednek a modern popzenével, egy kis rap-pel megfűszerezve.

A zenész elmondása alapján további zenéken dolgozik, amelyekből egyet jövő év elején meg is mutat majd közönségének.

Nem csak megjelenésekben ígérkezik aktívnak Joci 2023-as éve, márciusi Akvárium Hall-os koncertjére is teljes gőzzel készül zenekarával.

Nézd meg a klipet itt: youtu.be/F51smsYWaG4

 

Oszd meg kérlek, ha tetszett!

Mindenünk a zene

Friss

Pokolgép zenekar

Az új énekes leleplezése, elképesztő riffek és irodalom teszi hidegrázóssá a Pokolgép dalát

A januári tagcsere után új videóklipes dallal jelentkezik a magyar rockzene ikonikus alakulata, a Pokolgép. A szóban forgó szám megjelenése több szempontból is kiemelkedő fontosságú. Egyrészt egy izgalmas versfeldolgozásról beszélünk, de ami még tovább fokozza a hanganyag különlegességét, az az, hogy ebben lehet először a banda új énekesét hallani.

Előadóművészi Jogvédő Iroda Egyesület (EJI) - tisztújítás

EJI tisztújító Választógyűlés a BMC -ben

Az Előadóművészi Jogvédő Iroda Egyesület (EJI) megkezdte tisztújításának folyamatát. Ennek első lépéseként a Budapest Music Centerben Választógyűlést tartottak és megválasztották az EJI munkáját koordináló döntéshozó szerv, az új Küldöttgyűlés tagjait.

Iceboyz zenekar

Szinti-poppal indult az Iceboyz

Az Iceboyz első dala hangulatában igazi 80 -as évekbeli szinti-pop. A szöveg felejtős, de ez a stílus amúgy sem erről híres, a zene viszont hozza amit kell.

Fiúk zenekar

Fiúk – Paralízis dal- és klippremier

A földalatti popot játszó Fiúk zenekar új dala egy olyan traumát dolgoz fel, ami az alvásparalízissel jár – sokakban ugyanis ily formában jelenik meg a hétköznapok frusztrációja.

Mit hoz a véletlen

Neked sorsolt