Jön az új The Carbonfools album

Fehér Balázs a Sztárportréban
magyarzene

magyarzene

Fehér Balázs a The Carbonfools énekese korábban Ázsiában és Európában öt éven keresztül élt és dolgozott, mint modell.

Fehér Balázs a SztárportrébanFehér Balázs a The Carbonfools énekese korábban Ázsiában és Európában öt éven keresztül élt és dolgozott, mint modell. “A New York-i Fashion Weeken nem én voltam az az ember, akiről mindenki beszélt. Ennek voltak okai, például az, hogy egyáltalán nem érdekelt kockás-e a hasam. Inkább az érdekelt, hogy megegyem a nyolcvanadik pasztámat Milánóban, hogy jól érezzem magam, hogy be tudjak rúgni a cimboráimmal…”

“Kezdek egyre közelebb kerülni ahhoz a Fehér Balázshoz, akit mindig is szerettem volna látni, és akivel jól megvagyok. Talán egyre kevesebb valós félelemmel kell megküzdjek így a tudatosság felé haladva – ezt érzem az egyik mérföldkőnek. Nekem az a technika jött be, hogy leültem, és elkezdtem nézegetni, hogy mitől is félek valójában, és igazából olyan dolgoktól, amik nem reális félelmek, csak egyszerűen divat rettegni manapság mindentől. Összetársítunk nagyon sok érzelmet olyan fajta félelmekkel, amik nélkül ezek az érzelmek már elő sem fordulhatnának az életünkben. Például van akinek az a szerelem, hogy retteg…”

SztárportréA régi Balázs megújult: “Sokkal jobban érzi magát ez a Balázs: Ezt millió féle jelből látom, sokkal inkább önmaga, sokkal nyugodtabb, sokkal kevésbé akar megfelelni bárkinek és bárminek, sokkal könnyedebben szeret. Ez valószínűleg onnan jött, hogy én is már megéltem egy kort, 30 lettem, és valami ott szerintem kimozdul. A fiú ember elkezdi feltenni magának a férfias kérdéseit, és igyekszik férfiasan megválaszolni azokat. Velem is ez történt, feltettem magamnak azokat a kérdéseket, hogy miért vagyok én itt, mit csinálok, nekem ez miért nem jó, én ezekben a helyzetekben miért érzem magam sokkal kevésbé komfortosan, mint egy másik helyzetben, és ezeken hogyan tudok változtatni, ki fog tudni nekem segíteni…? Ezek a kérdések válaszra találtak, de nyilván mindig van egy újabb kérdés…”

Jön az új album (Carbonbliss) “Csomó dalban helyet kapott az én hip-hop, és rap iránti imádatom, tehát sok próza van a dalokban. Titusszal (Dj Titusz) még közelebb kerültünk egymáshoz mint kreatívok, és egy nagyon komplex anyag lett. Egy rajongónk csinálta a borítót. Harmónia van, nyugalom: Egy óriási viharból, egy elsimuló, feszített víztükrű medence lesz lassan…”

 Carbonbliss lemezbemutató: December 5. Budapest, Akvárium.

Forrás: sztarportre.hu/feher-balazs/

Oszd meg kérlek, ha tetszett!

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on skype
Mindenünk a zene

Friss

Martin Miután jó ember bachata

Miután – megjelent Gébele Martin új dala

A dalszöveget és a zenét is Martin jegyzi, elmondása szerint „önmagának tud a legjobban megnyílni”, ezért alkot szinte mindig egyedül, de nyitott az együttműködésre másokkal.

Várkert Bazár zene vers

Zene+vers, a Várkert Bazárban!

Ismét zene költözik be a Várkert Bazár udvarára – azonban nem könnyű-, hanem komoly: a Budapesti Filharmóniai Társaság Zenekara Nyáry Krisztiánnal közösen vág bele a szórakoztató művelésbe,

Martin Miután nyári

Martin Miutánja – már csak pár nap

Termékeny hetek után itt az új szám! Június 11-én, pénteken új dala és videoklipe jelenik meg Miután címmel. Új száma igazi nyári slágernek ígérkezik. Strand – csak kicsit másképp.