Pierrot a felhő rendszerű zenehallgatásról

Pierrot a zenehallgatásról
magyarzene

magyarzene

Pierrot már 10 évvel ezelőtt a felhő rendszerű zenehallgatásról beszélt, ha nem is pont így nevezte. Ráadásul, az akkori jóslata, teljesen még nem is valósult meg.

Pierrot a zenehallgatásrólPierrot már 10 évvel ezelőtt a felhő rendszerű zenehallgatásról beszélt, ha nem is pont így nevezte. Ráadásul, az akkori jóslata, teljesen még nem is valósult meg. A Sztárportré műsorában részletesen beszél erről, és újabb elképzelésekkel áll elő. Ezek közül például az önfinanszírozásos rendszerű lemezmegjelenés, az ő esetében máris működőképes lehet.

Egy másik fordulat: “Úgy tűnik nekem most, hogy visszatér valamilyen módon a mecenatúra, vagy valamilyen módon az egyéni támogatásnak az intézménye. Az elmúlt időben, tulajdonképpen nem is tudom megmondani, hogy milyen oknál fogva, egyre-másra találnak meg engem olyan felkérések, ahol magánemberek kérnek ultra minőségű produkciókat. Az elmúlt 20 évemben nem tudok mondani olyan helyzeteket, amikor ennyire tisztességesen meg volt fizetve zenész, tudtam dolgozni megfelelő időben – szóval az történik amire tulajdonképpen mindig is vágytam, miközben kiestem a pop-bizniszből.”

Pierrot életében a játékok, táblajátékok, fejlesztése és készítése mellett, az interaktív film idén is jelen van: “2006-ban jelent meg a Jumurdzsák gyűrűje, ezzel tulajdonképpen tényleg egy úttörő munkát végeztünk annak idején. Maga az interaktív film műfaja már létezett akkor is, de az biztos, hogy a két kezem elég lett volna akkor, hogy meg tudjam ezt számolni, és nem nagyon tudok azóta sem sokkal többről. Most az új hír az, hogy a második regény feldolgozását csináljuk idén – tulajdonképpen az egész évem erről szól -, és ez valószínűleg februárban kerül majd a nagyközönséghez. Ez az interaktív film, valóban egy összművészeti tevékenység, és amellett, hogy nyilvánvalóan ez is egy könnyű alkotás, a részleteit tekintve az egyik legösszetettebb valami, amivel találkoztam.”

Oszd meg kérlek, ha tetszett!

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on skype
Mindenünk a zene

Friss

Zenei Alkotó Műhely Oroszlányban

Zenészeket vár Oroszlányban a ZAM!

2021  július 28 -tól nyitja kapuit az oroszlányi Zenei Alkotó Műhely (röviden ZAM), mely minden szerdán 15 órára várja mindazokat akik részt vennének közös zenélésben, alkotásban, vagy szeretnék megvalósítani zenei ötleteiket.

skyabove

Felhők felett mindig kék az ég!

Ebben a számban is ugyanúgy törekednek a zenéjükkel a közönség megmozgatására, mint a személyes és univerzális problémák, és az érzelmek hullámzásának bemutatására.

The Wallkids werkfilm

Werkfilmmel jelentkezett a Wallkids

A The Wallkids zenekar leforgatta legújabb klipjét,a Hiába futsz! című dalukhoz, mégpedig nem is akárhol, hanem a kiskörei művelődési házban.

Double Rise Torockó Kistehén

Erdélyi rajongóitól is búcsúzik a Kistehén

A Kolozsvártól mintegy 60 kilométerre festői környezetben fekvő településen a hajnali napfelkelte után a Székelykő sziklatömbje mögött egy időre eltűnik, majd újra felkel a nap. A fesztivál három napjára hat napfelkeltét ígérnek a szervezők.

Mit hoz a véletlen

Neked sorsolt