Pierrot a felhő rendszerű zenehallgatásról

Pierrot a zenehallgatásról
magyarzene

magyarzene

Pierrot már 10 évvel ezelőtt a felhő rendszerű zenehallgatásról beszélt, ha nem is pont így nevezte. Ráadásul, az akkori jóslata, teljesen még nem is valósult meg.

Pierrot a zenehallgatásrólPierrot már 10 évvel ezelőtt a felhő rendszerű zenehallgatásról beszélt, ha nem is pont így nevezte. Ráadásul, az akkori jóslata, teljesen még nem is valósult meg. A Sztárportré műsorában részletesen beszél erről, és újabb elképzelésekkel áll elő. Ezek közül például az önfinanszírozásos rendszerű lemezmegjelenés, az ő esetében máris működőképes lehet.

Egy másik fordulat: “Úgy tűnik nekem most, hogy visszatér valamilyen módon a mecenatúra, vagy valamilyen módon az egyéni támogatásnak az intézménye. Az elmúlt időben, tulajdonképpen nem is tudom megmondani, hogy milyen oknál fogva, egyre-másra találnak meg engem olyan felkérések, ahol magánemberek kérnek ultra minőségű produkciókat. Az elmúlt 20 évemben nem tudok mondani olyan helyzeteket, amikor ennyire tisztességesen meg volt fizetve zenész, tudtam dolgozni megfelelő időben – szóval az történik amire tulajdonképpen mindig is vágytam, miközben kiestem a pop-bizniszből.”

Pierrot életében a játékok, táblajátékok, fejlesztése és készítése mellett, az interaktív film idén is jelen van: “2006-ban jelent meg a Jumurdzsák gyűrűje, ezzel tulajdonképpen tényleg egy úttörő munkát végeztünk annak idején. Maga az interaktív film műfaja már létezett akkor is, de az biztos, hogy a két kezem elég lett volna akkor, hogy meg tudjam ezt számolni, és nem nagyon tudok azóta sem sokkal többről. Most az új hír az, hogy a második regény feldolgozását csináljuk idén – tulajdonképpen az egész évem erről szól -, és ez valószínűleg februárban kerül majd a nagyközönséghez. Ez az interaktív film, valóban egy összművészeti tevékenység, és amellett, hogy nyilvánvalóan ez is egy könnyű alkotás, a részleteit tekintve az egyik legösszetettebb valami, amivel találkoztam.”

Oszd meg kérlek, ha tetszett!

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on skype
Mindenünk a zene

Friss

Bartók Béla magyar zene

Bartók-mellszobrot avattak Budapesten

Bartók művészete és tudományos teljesítménye nemcsak a magyar és az európai zenetörténet, hanem az egyetemes kultúra szempontjából is korszakalkotó jelentőségű.

namaximum.hu

Vitaminok a jó kondiért a koncerteken

Amire nem mindenki gondol; egy élő koncert fizikailag is kemény munka, megterhelő lehet. Végig kell tudni énekelni, zenélni, és sok esetben mozogni egy fellépést.

mezőségi

A Mezőséget idézik meg a Müpában

A mintegy 300 magyar, román és szász települést magába foglaló Mezőség régies, de gazdag és fejlett tánc- és zenekultúrája több tényező együtthatásának köszönhető.

Mit hoz a véletlen

Neked sorsolt