Utoljára lesz látható a Quimby Plusz-mínusz műsora, de lehet, most először Kiss Tibivel?

Egészen október 16-ig dübörögnek a legjobb koncertek a legjobb budapesti koncerthelyszínen!

Meghosszabbított szezonnal, a Brains, a Scooter, a Bëlga, az Irie Maffia, a Quimby, a Tankcsapda és a Punnany Massif koncertjével még október közepéig várja a közönséget a Budapest Park.

A szervezők szerdai közleménye szerint az idén jubileumi, tizedik szezonját ünneplő Budapest Parkban október 1-jén, pénteken a Brains lép színpadra.

Ezen a koncerten a zenekarral hosszú idő után ismét egy nemzetközi vendég, Dynamite MC lép fel, aki – amellett, hogy néhány éve közös dalt dobott ki a Brains-zel Born to Win címmel – az elmúlt 25 évben MC-ként támogatta már a teljes angol elektronikus zenei színteret Roni Size-tól Dj Fresh-ig – emelik ki a közleményben.

Szombaton az új slágerrel ismét középpontba kerülő Scooter áll színpadra. A következő hétvégén, október 8-án Karnevál című új lemezét hozza el a Bëlga, másnap pedig az Irie Maffia táncoltatja meg újra a Park közönségét.

Október 13-án lép fel a Honeybeast: a többszörös aranylemezes csapat Éjfél után címmel megjelent új kislemezét mutatja be és korábbi slágereit is eljátssza.

Október 14-én, csütörtökön utoljára lesz látható a Quimby Plusz-mínusz műsora, amelyben olyan vendégek csatlakoznak a zenekarhoz, mint Fekete Giorgio (Carson Coma), Schoblocher Barbi (Blahalouisiana), Pásztor Anna és Pásztor Simi (Anna and the Barbies), Bodor Áron (Esti Kornél) és Papp Szabi (Supernem).

Október 15-én, pénteken a Tankcsapda ad koncertet, amely karrierjének harmadik évtizedét mutatja be. A műsorban helyet kaptak a zenekar 2016-ban megjelent Dolgozzátok fel! című dupla lemezének dalai is.

A Budapest Park tizedik szezonjában az utolsó fellépés október 16-án a Punnany Massifé lesz, amely szintén meglepetésekkel készül, többek közt egy „majdnem lemezzel”, amelyen korábban csak koncerteken hallható számok kapnak helyet.

A részletes program a www.budapestpark.hu oldalon érhető el.

Még sok-sok koncert fogja vidámmá tenni az őszi pillanatokat, köztük nagy visszatérők, és például elképzelhető, hogy itt, a Budapest Parkban fog először a Quimby-vel zenélni az elvonókúra után Kiss Tibor, a zenekar frontembere!

Vajon Kiss Tibi a Budapest Park színpadán fog visszatérni?

Oszd meg kérlek, ha tetszett!

Mindenünk a zene

Friss

Palágyi Ildikó

Palágyi Ildikó: Körbeér

A kislemez Palágyi Ildikó – énekes-dalszerző – legszemélyesebb megéléseibe, történeteibe enged betekintést. Az album címadó dalához a saját teraszukon forgattak „home session” videót.

Napfonat

Őselemek a Napfonat tolmácsolásában

Második nagylemezével jelentkezik A Dal 2022-es döntőjébe is bejutó Napfonat. Az őselemek köré épülő album gondolata már önmagában izgalmas.

Vörös Renátó

Vörös Renátó – Nap

Remeteévek és Skócia meghódítását követően jelent meg Vörös Renátó második szóló nagylemeze: Nap címmel.