Keresés
Close this search box.
Z. László

Z. László

Kommunikátor - Onmediaweb
A “Nélküled” egy igazi nyári popzenei sláger valódi érzelmekről.

Vizi - NélküledA nagy közönségsikert arató „Olvasni jó!” (a Marosvásárhelyi Nemzetközi Könyvvásár himnusza) és a „Szörnyeteg” című dalai után új magyar nyelvű klippel jelentkezik Vizi, ismert erdélyi magyar előadó.

A “Nélküled” egy igazi nyári popzenei sláger, amely a valódi érzelmekről, az őszinte párkapcsolat nehézségeiről, ugyanakkor ennek örök értékeiről szól fiatalosan, fiataloknak.

A Voice – Romania (Vocea Romaniei) tehetségkutatón és az Eurovízión ismertté vált zenész-énekes saját dalaiban sikerrel ötvözi a magyar könnyűzenei hagyományok, valamint a soul, az RNB, a funk és a jazz elemeit, sajátos hangzásvilága és a dalaiban megfogalmazott üzenetei révén egyre népszerűbb a romániai, magyarországi és egyre inkább a nemzetközi közönség körében is.

Vizi ugyanakkor az önálló erdélyi magyar könnyűzeneipar és a magyar előadók elszánt támogatója is: hisz abban, hogy komoly potenciál rejlik az itthoni magyar könnyűzenében, hiszen rengeteg tehetséges zenekar és előadó van, akiknek itthon kell megteremteni az alkotáshoz és az érvényesüléshez szükséges társadalmi feltételeket. Producerként több hazai előadó munkáját segítette már, mint például a Titán zenekar, Sipos Tiffany, Molnár Jocó, stb., másrészt a román befutott sztárok dalaiban is közreműködik.

www.vizi.ro

 

Oszd meg kérlek, ha tetszett!

Mindenünk a zene

Friss

Pokolgép zenekar

Az új énekes leleplezése, elképesztő riffek és irodalom teszi hidegrázóssá a Pokolgép dalát

A januári tagcsere után új videóklipes dallal jelentkezik a magyar rockzene ikonikus alakulata, a Pokolgép. A szóban forgó szám megjelenése több szempontból is kiemelkedő fontosságú. Egyrészt egy izgalmas versfeldolgozásról beszélünk, de ami még tovább fokozza a hanganyag különlegességét, az az, hogy ebben lehet először a banda új énekesét hallani.

Előadóművészi Jogvédő Iroda Egyesület (EJI) - tisztújítás

EJI tisztújító Választógyűlés a BMC -ben

Az Előadóművészi Jogvédő Iroda Egyesület (EJI) megkezdte tisztújításának folyamatát. Ennek első lépéseként a Budapest Music Centerben Választógyűlést tartottak és megválasztották az EJI munkáját koordináló döntéshozó szerv, az új Küldöttgyűlés tagjait.

Iceboyz zenekar

Szinti-poppal indult az Iceboyz

Az Iceboyz első dala hangulatában igazi 80 -as évekbeli szinti-pop. A szöveg felejtős, de ez a stílus amúgy sem erről híres, a zene viszont hozza amit kell.

Fiúk zenekar

Fiúk – Paralízis dal- és klippremier

A földalatti popot játszó Fiúk zenekar új dala egy olyan traumát dolgoz fel, ami az alvásparalízissel jár – sokakban ugyanis ily formában jelenik meg a hétköznapok frusztrációja.

Mit hoz a véletlen

Neked sorsolt