Vizi: Nélküled

Vizi
Z. László

Z. László

A “Nélküled” egy igazi nyári popzenei sláger valódi érzelmekről.

Vizi - NélküledA nagy közönségsikert arató „Olvasni jó!” (a Marosvásárhelyi Nemzetközi Könyvvásár himnusza) és a „Szörnyeteg” című dalai után új magyar nyelvű klippel jelentkezik Vizi, ismert erdélyi magyar előadó.

A “Nélküled” egy igazi nyári popzenei sláger, amely a valódi érzelmekről, az őszinte párkapcsolat nehézségeiről, ugyanakkor ennek örök értékeiről szól fiatalosan, fiataloknak.

A Voice – Romania (Vocea Romaniei) tehetségkutatón és az Eurovízión ismertté vált zenész-énekes saját dalaiban sikerrel ötvözi a magyar könnyűzenei hagyományok, valamint a soul, az RNB, a funk és a jazz elemeit, sajátos hangzásvilága és a dalaiban megfogalmazott üzenetei révén egyre népszerűbb a romániai, magyarországi és egyre inkább a nemzetközi közönség körében is.

Vizi ugyanakkor az önálló erdélyi magyar könnyűzeneipar és a magyar előadók elszánt támogatója is: hisz abban, hogy komoly potenciál rejlik az itthoni magyar könnyűzenében, hiszen rengeteg tehetséges zenekar és előadó van, akiknek itthon kell megteremteni az alkotáshoz és az érvényesüléshez szükséges társadalmi feltételeket. Producerként több hazai előadó munkáját segítette már, mint például a Titán zenekar, Sipos Tiffany, Molnár Jocó, stb., másrészt a román befutott sztárok dalaiban is közreműködik.

www.vizi.ro

 

Oszd meg kérlek, ha tetszett!

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on skype
Mindenünk a zene

Friss

Martin Miután jó ember bachata

Miután – megjelent Gébele Martin új dala

A dalszöveget és a zenét is Martin jegyzi, elmondása szerint „önmagának tud a legjobban megnyílni”, ezért alkot szinte mindig egyedül, de nyitott az együttműködésre másokkal.

Várkert Bazár zene vers

Zene+vers, a Várkert Bazárban!

Ismét zene költözik be a Várkert Bazár udvarára – azonban nem könnyű-, hanem komoly: a Budapesti Filharmóniai Társaság Zenekara Nyáry Krisztiánnal közösen vág bele a szórakoztató művelésbe,

Martin Miután nyári

Martin Miutánja – már csak pár nap

Termékeny hetek után itt az új szám! Június 11-én, pénteken új dala és videoklipe jelenik meg Miután címmel. Új száma igazi nyári slágernek ígérkezik. Strand – csak kicsit másképp.

Mit hoz a véletlen

Neked sorsolt