Keresés
Close this search box.
Picture of Z. László

Z. László

Kommunikátor - Onmediaweb
A “Nélküled” egy igazi nyári popzenei sláger valódi érzelmekről.

Vizi - NélküledA nagy közönségsikert arató „Olvasni jó!” (a Marosvásárhelyi Nemzetközi Könyvvásár himnusza) és a „Szörnyeteg” című dalai után új magyar nyelvű klippel jelentkezik Vizi, ismert erdélyi magyar előadó.

A “Nélküled” egy igazi nyári popzenei sláger, amely a valódi érzelmekről, az őszinte párkapcsolat nehézségeiről, ugyanakkor ennek örök értékeiről szól fiatalosan, fiataloknak.

A Voice – Romania (Vocea Romaniei) tehetségkutatón és az Eurovízión ismertté vált zenész-énekes saját dalaiban sikerrel ötvözi a magyar könnyűzenei hagyományok, valamint a soul, az RNB, a funk és a jazz elemeit, sajátos hangzásvilága és a dalaiban megfogalmazott üzenetei révén egyre népszerűbb a romániai, magyarországi és egyre inkább a nemzetközi közönség körében is.

Vizi ugyanakkor az önálló erdélyi magyar könnyűzeneipar és a magyar előadók elszánt támogatója is: hisz abban, hogy komoly potenciál rejlik az itthoni magyar könnyűzenében, hiszen rengeteg tehetséges zenekar és előadó van, akiknek itthon kell megteremteni az alkotáshoz és az érvényesüléshez szükséges társadalmi feltételeket. Producerként több hazai előadó munkáját segítette már, mint például a Titán zenekar, Sipos Tiffany, Molnár Jocó, stb., másrészt a román befutott sztárok dalaiban is közreműködik.

www.vizi.ro

 

Oszd meg kérlek, ha tetszett!

Mindenünk a zene

Friss

Freddie Petőfi-díj

Cum Laude Freddie-nek és Gubik Petrának

A közmédia elismeréseit élőben közvetített díjátadón és gálaműsorban, az A38 Hajón vehették át a díjazottak szombat este Idén is átadták a Petőfi Zenei Díjakat: a

EFOTT Flo Rida WellHello Majka MagyarZene

Csak magyar zene az idei EFOTT-on

Nem emelkedtek a jegyárak, sőt van, ami olcsóbb is lett Az Egyetemisták és Főiskolások Országos Turisztikai Találkozója (EFOTT) közösséget épít és identitást őriz – jelentették