A cimbalmok háborúja

Cimbalmok háborúja
magyarzene

magyarzene

Nagyszerű muzsikusokkal, kitűnő helyen különleges élményben lesz része annak, aki ide ellátogat! A VERŐ LEGYEN VELED!

Cimbalmok háborújaCimbaliband vs. Tárkány Művek

Unger Balázs és bandája már tíz éve megteremtette az eredeti kelet-európai cimbalom Rock’n’Rollt! Május 25-én e jeles alkalmat megünnepelve a Cimbaliband az újjáalakult Tárkány Művekkel karöltve nagykoncertet ad az Akvárium Klubban, Budapesten.

„Réges-régen egy messzi-messzi galaxisban élt két figyelemre méltó ifjú padavan, Unger Balázs és Tárkány-Kovács Bálint, akiket az öreg jedi mester, Balogh Kálmán tanított cimbalmozni….”-hangzik a koncertbeharangozó, és folytathatnánk is, hiszen „A cimbalmok háborúja” a film allegóriájaként született meg. A koncert több okból is igazi kuriózum lesz! Unger Balázs cimbalmos-zenekarvezető és Tárkány-Kovács Bálint cimbalmos-zenekarvezető saját tanítványaikat; Horváth Áront (a zeneiskolák országos versenyének második helyezettjét) és ifjabb Ürmös Sándort (a Felszállott a páva televíziós tehetségkutató győztesét) is vendégül látják. Így 4 cimbalmos jut egy koncertre és vívják meg együtt „A cimbalmok háborúját”! Persze nem egymás ellen, hanem egyesítve erőiket felveszik a harcot a Sötét oldal képviselőivel, a Play Back és Auto Tune Sith lovagokkal.

A koncert másik különlegessége, hogy a Cimbaliband idén tíz esztendős, amit ez évben Cimbali10 koncertkörúttal ünnepelnek meg. Ennek a sorozatnak az egyik állomása az Akvárium Klubos koncert. Amennyiben ez mind nem lenne elég, a Tárkány Művek teljesen új felállással és új hangszereléssel teszi teljessé majd az élményt.

Nagyszerű muzsikusokkal, kitűnő helyen különleges élményben lesz része annak, aki ide ellátogat! A VERŐ LEGYEN VELED!

A cimbalmok háborúja

Akvárium Klub, Budapest

2016.05.25. 19:30

facebook.com/events/939868222747862/

akvariumklub.hu/programok/cimbaliband-vs-tarkany-muvek

Cimbaliband: cimbaliband.hu

Tárkány Művek: tarkanymuvek.hu

Oszd meg kérlek, ha tetszett!

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on skype
Mindenünk a zene

Friss

Zenei Alkotó Műhely Oroszlányban

Zenészeket vár Oroszlányban a ZAM!

2021  július 28 -tól nyitja kapuit az oroszlányi Zenei Alkotó Műhely (röviden ZAM), mely minden szerdán 15 órára várja mindazokat akik részt vennének közös zenélésben, alkotásban, vagy szeretnék megvalósítani zenei ötleteiket.

skyabove

Felhők felett mindig kék az ég!

Ebben a számban is ugyanúgy törekednek a zenéjükkel a közönség megmozgatására, mint a személyes és univerzális problémák, és az érzelmek hullámzásának bemutatására.

The Wallkids werkfilm

Werkfilmmel jelentkezett a Wallkids

A The Wallkids zenekar leforgatta legújabb klipjét,a Hiába futsz! című dalukhoz, mégpedig nem is akárhol, hanem a kiskörei művelődési házban.

Double Rise Torockó Kistehén

Erdélyi rajongóitól is búcsúzik a Kistehén

A Kolozsvártól mintegy 60 kilométerre festői környezetben fekvő településen a hajnali napfelkelte után a Székelykő sziklatömbje mögött egy időre eltűnik, majd újra felkel a nap. A fesztivál három napjára hat napfelkeltét ígérnek a szervezők.