A buli megmentői: Cool Miners

Cool Miners a Tesco sportnapon
magyarzene

magyarzene

Három másodperc elég volt ahhoz, hogy mindenki hallja; ezek nem cicóznak; akkora bulit fognak lenyomni, hogy nem kell a gépzene.

Cool Miners zenekarBalatonboglár, Platán strand, óriási sátor színpaddal. Éppen véget ért a Mystery Gang koncert. Azt adták amit vártunk; profin előadott igazi rockabilly. Ami viszont ezután történt az kegyetlen kínzás volt: Roy & Ádám. Elnézést kérek a zenekartól, valószínűleg nem tudták, hogy egy olyan vállalati rendezvényen vannak, ahol este kilenc után mind a fiatalabbak, mind az idősebbek bulizni szerettek volna. (Amúgy a dobos jó volt.)

Némelyek már azon gondolkoztak mit fizessenek a hangtechnikusnak, hogy húzza le, amikor a fiúk elköszöntek. Az első sorokban dicsérő taps, hátul óriási tapsvihar (hiszen végre vége). Nagyon nem kellett volna; jött a ráadás.

A közönség nem tágított és kis idő múlva következett a diszkó. Na nem egy nagynevű “almás gépes” mixeres varázsló által szolgáltatva, hanem “csak úgy”, olyan igazi slágeres bulizós. Ekkor azonban elkezdett beállni egy újabb zenekar. Esélyt sem adtam nekik arra, hogy nem fütyülik ki őket az első három másodpercben és követelik vissza a diszkót. A zenekar azonban, ha már fizetik felállt, beállt és …. hoppá.

Három másodperc elég volt ahhoz, hogy mindenki hallja; ezek nem cicóznak; akkora bulit fognak lenyomni, hogy nem kell a gépzene. A diszkó igen, na de Ők élőben nyomták azt is. Amikor elhangzott, hogy az 1990 -es évek magyar…, már a “techno testvérek” is tudták, hogy élőben három énekessel indul a banzáj.

A Cool Miners pontosan tudta mit kell, és azt tökéletesen, tisztán, ahogy profi zenészektől illik. Nézzetek ide: coolminers.hu

M.Z.L.

Oszd meg kérlek, ha tetszett!

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on skype
Mindenünk a zene

Friss

Zenei Alkotó Műhely Oroszlányban

Zenészeket vár Oroszlányban a ZAM!

2021  július 28 -tól nyitja kapuit az oroszlányi Zenei Alkotó Műhely (röviden ZAM), mely minden szerdán 15 órára várja mindazokat akik részt vennének közös zenélésben, alkotásban, vagy szeretnék megvalósítani zenei ötleteiket.

skyabove

Felhők felett mindig kék az ég!

Ebben a számban is ugyanúgy törekednek a zenéjükkel a közönség megmozgatására, mint a személyes és univerzális problémák, és az érzelmek hullámzásának bemutatására.

The Wallkids werkfilm

Werkfilmmel jelentkezett a Wallkids

A The Wallkids zenekar leforgatta legújabb klipjét,a Hiába futsz! című dalukhoz, mégpedig nem is akárhol, hanem a kiskörei művelődési házban.

Double Rise Torockó Kistehén

Erdélyi rajongóitól is búcsúzik a Kistehén

A Kolozsvártól mintegy 60 kilométerre festői környezetben fekvő településen a hajnali napfelkelte után a Székelykő sziklatömbje mögött egy időre eltűnik, majd újra felkel a nap. A fesztivál három napjára hat napfelkeltét ígérnek a szervezők.

Mit hoz a véletlen

Neked sorsolt