Keresés
Close this search box.
Három másodperc elég volt ahhoz, hogy mindenki hallja; ezek nem cicóznak; akkora bulit fognak lenyomni, hogy nem kell a gépzene.

Cool Miners zenekarBalatonboglár, Platán strand, óriási sátor színpaddal. Éppen véget ért a Mystery Gang koncert. Azt adták amit vártunk; profin előadott igazi rockabilly. Ami viszont ezután történt az kegyetlen kínzás volt: Roy & Ádám. Elnézést kérek a zenekartól, valószínűleg nem tudták, hogy egy olyan vállalati rendezvényen vannak, ahol este kilenc után mind a fiatalabbak, mind az idősebbek bulizni szerettek volna. (Amúgy a dobos jó volt.)

Némelyek már azon gondolkoztak mit fizessenek a hangtechnikusnak, hogy húzza le, amikor a fiúk elköszöntek. Az első sorokban dicsérő taps, hátul óriási tapsvihar (hiszen végre vége). Nagyon nem kellett volna; jött a ráadás.

A közönség nem tágított és kis idő múlva következett a diszkó. Na nem egy nagynevű “almás gépes” mixeres varázsló által szolgáltatva, hanem “csak úgy”, olyan igazi slágeres bulizós. Ekkor azonban elkezdett beállni egy újabb zenekar. Esélyt sem adtam nekik arra, hogy nem fütyülik ki őket az első három másodpercben és követelik vissza a diszkót. A zenekar azonban, ha már fizetik felállt, beállt és …. hoppá.

Három másodperc elég volt ahhoz, hogy mindenki hallja; ezek nem cicóznak; akkora bulit fognak lenyomni, hogy nem kell a gépzene. A diszkó igen, na de Ők élőben nyomták azt is. Amikor elhangzott, hogy az 1990 -es évek magyar…, már a “techno testvérek” is tudták, hogy élőben három énekessel indul a banzáj.

A Cool Miners pontosan tudta mit kell, és azt tökéletesen, tisztán, ahogy profi zenészektől illik. Nézzetek ide: coolminers.hu

M.Z.L.

Oszd meg kérlek, ha tetszett!

Mindenünk a zene

Friss

Fiúk zenekar

Fiúk – Paralízis dal- és klippremier

A földalatti popot játszó Fiúk zenekar új dala egy olyan traumát dolgoz fel, ami az alvásparalízissel jár – sokakban ugyanis ily formában jelenik meg a hétköznapok frusztrációja.

Dresch Quartet

Új kompozíció a Dresch Quartettől

Új kompozíció a Dresch Quartet hamarosan megjelenő Live in London című koncertalbumáról. Március 8-án jelenik meg a Live in London című album.

Teddy Harpo gitárral

Grind by Teddy Harpo

Medve Balázsnak – Teddy Harpo -van már néhány magyar a dal a fiókjában. Népzenei átdolgozások, saját szövegek, de egyelőre az angol számokat játsza.

Mit hoz a véletlen

Neked sorsolt