Keresés
Close this search box.

3 évszázad legszebb karácsonyi dalai

Karácsonyi koncert Oroszlányban
Picture of Z. László

Z. László

Kommunikátor - Onmediaweb
Thén Róbert (ének) és Orbán Gábor (orgona) előadásában többek közt olyan dalok csendülnek fel, mint Schubert Ave Máriája, vagy az Adeste fideles.

Nem mindennapi koncert élményben lesz része annak aki ellátogat 2023 december 9 -én Oroszlányba, a Munkás Szent József templomba.

Orbán Gábor orgona játékát régóta csodálhatják az oroszlányi hívek. Most Thén Róbert énekművésszel kiegészülve egy egyedülálló előadásra készülnek. Egy bensőséges, szeretetteljes, igazi adventi hangulatban lehet része mindazoknak, akik a karácsonyi készülődésben, lótás-futásban szeretnének megpihenni és lélekben készülni az ünnepre.

Többek közt olyan dalok csendülnek fel (főként eredeti nyelven), mint Schubert Ave Máriája, az Adeste fideles, vagy az elmaradhatatlan Stille Nacht.

A koncert 2023 december 9 -én, 17 órakor kezdődik. A belépés díjtalan.

Mindenkit szeretettel várnak!

Térkép:
maps.app.goo.gl/URQ3aJLEoVZGu8zx9

 

Oszd meg kérlek, ha tetszett!

Mindenünk a zene

Friss

Vitorlás kötél

Vitorlás kötélzet: átfogó útmutató (X)

A hajókötélzet megfelelő használata nélkül a vitorlás hajók irányítása és működtetése gyakorlatilag lehetetlen lenne. Ebben a cikkben részletesen bemutatjuk a vitorlás kötelek rendszerének alapjait, főbb elemeit, karbantartását, biztonsági előírásait, valamint a megfelelő kötélzet kiválasztását és vásárlását.

Mit hoz a véletlen

Neked sorsolt