Keresés
Close this search box.

3 évszázad legszebb karácsonyi dalai

Karácsonyi koncert Oroszlányban
Z. László

Z. László

Kommunikátor - Onmediaweb
Thén Róbert (ének) és Orbán Gábor (orgona) előadásában többek közt olyan dalok csendülnek fel, mint Schubert Ave Máriája, vagy az Adeste fideles.

Nem mindennapi koncert élményben lesz része annak aki ellátogat 2023 december 9 -én Oroszlányba, a Munkás Szent József templomba.

Orbán Gábor orgona játékát régóta csodálhatják az oroszlányi hívek. Most Thén Róbert énekművésszel kiegészülve egy egyedülálló előadásra készülnek. Egy bensőséges, szeretetteljes, igazi adventi hangulatban lehet része mindazoknak, akik a karácsonyi készülődésben, lótás-futásban szeretnének megpihenni és lélekben készülni az ünnepre.

Többek közt olyan dalok csendülnek fel (főként eredeti nyelven), mint Schubert Ave Máriája, az Adeste fideles, vagy az elmaradhatatlan Stille Nacht.

A koncert 2023 december 9 -én, 17 órakor kezdődik. A belépés díjtalan.

Mindenkit szeretettel várnak!

Térkép:
maps.app.goo.gl/URQ3aJLEoVZGu8zx9

 

Oszd meg kérlek, ha tetszett!

Mindenünk a zene

Friss

Fiúk zenekar

Fiúk – Paralízis dal- és klippremier

A földalatti popot játszó Fiúk zenekar új dala egy olyan traumát dolgoz fel, ami az alvásparalízissel jár – sokakban ugyanis ily formában jelenik meg a hétköznapok frusztrációja.

Dresch Quartet

Új kompozíció a Dresch Quartettől

Új kompozíció a Dresch Quartet hamarosan megjelenő Live in London című koncertalbumáról. Március 8-án jelenik meg a Live in London című album.

Teddy Harpo gitárral

Grind by Teddy Harpo

Medve Balázsnak – Teddy Harpo -van már néhány magyar a dal a fiókjában. Népzenei átdolgozások, saját szövegek, de egyelőre az angol számokat játsza.