Társadalomkritikus videóklip az Ed Is Ontól

magyarzene

magyarzene

Elkészült az Ed Is On zenekar első profi videóklipje A zene se szól c. dalukhoz, amely a Velem csak a baj van címmel megjelent nagylemezükön is helyet kapott.

Ed Is On - Zene se szólElkészült az Ed Is On zenekar első profi videóklipje A zene se szól c. dalukhoz, amely a Velem csak a baj van címmel megjelent nagylemezükön is helyet kapott.

Videóklip: youtube.com/watch?v=a15Eui5XOvI

A klip producere a zenekar frontembere, a színészként is aktív Tasnádi Bence, aki egyben a dal szövegírója; a rendező Tóth Gergely, az operatőr Visontai Márton voltak, a felvételek pedig a budapesti Katona József Színházban készültek. A társadalomkritikus dalhoz készült videó erős és elegáns képi világgal dolgozik, amely reflektál a dalban megjelenő társadalmi problémákra. A dalválasztásról Tasnádi Bence így nyilatkozott: „Úgy éreztem, magyarázatra szorul a dal, szerettem volna még érthetőbben kifejezni magam.”

EdIsOn - Zene se szólAz Ed Is On az elmúlt években számos klubban és fesztiválon megfordult, január óta megújult felállással koncertezik tovább – a billentyűnél Héjja Katalin, a doboknál Szilágyi Márton ül -, legközelebb pedig február 25-én játszanak a Mika Tivadar Mulatóban a Quart8 társaságában.

Esemény: facebook.com/events/472121562977005/

Oszd meg kérlek, ha tetszett!

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on skype
Mindenünk a zene

Friss

Martin Miután jó ember bachata

Miután – megjelent Gébele Martin új dala

A dalszöveget és a zenét is Martin jegyzi, elmondása szerint „önmagának tud a legjobban megnyílni”, ezért alkot szinte mindig egyedül, de nyitott az együttműködésre másokkal.

Várkert Bazár zene vers

Zene+vers, a Várkert Bazárban!

Ismét zene költözik be a Várkert Bazár udvarára – azonban nem könnyű-, hanem komoly: a Budapesti Filharmóniai Társaság Zenekara Nyáry Krisztiánnal közösen vág bele a szórakoztató művelésbe,

Martin Miután nyári

Martin Miutánja – már csak pár nap

Termékeny hetek után itt az új szám! Június 11-én, pénteken új dala és videoklipe jelenik meg Miután címmel. Új száma igazi nyári slágernek ígérkezik. Strand – csak kicsit másképp.

Mit hoz a véletlen

Neked sorsolt