Sztojka Tibinek nincs több álma tiltott szerelemről

Julio

Julio

A járványügyi helyzet végső soron elősegítette, hogy elkészült a második LP.

Elkészült második nagylemeze a dobozi énekesnek, de nem csak ez a egyetlen újdonság körülötte.

Sztojka Tibi új nagylemeze bevallása szerint elsősorban a 25 -30 év feletti hallgatóknak szól. A beol.hu-nak elmondta: két nagy kedvence van az új hangzóról, a Nincs többé álom, illetve a Tiltott szerelem című dal, ez utóbbihoz klip is készült, mely már a nagyobb videómegosztókra is felkerült.

– Nagyon szerencsésnek érzem magam, hiszen kiváló zenészek, muzsikusok adták a nevüket és tudásukat a dalokhoz, ami egyet jelent a minőségi hangszereléssel. Az albumon többek között közreműködik Botos Tibor, Dajka Krisztián, Herold Péter, illetve Járóka Zizi is – emelte ki.

Sztojka Tibi magyar zene tiltott szerelem dal
Fotó: Békés Online/beol.hu

Mint miden zenész, őt is megrengette az egy éve tartó koronavírusos helyzet, de mint utóbb kiderült, éppen ez segítette elő a Játszd még egyszer nevet kapó második LP-je: – A pandémiás helyzet miatt a fellépések elmaradtak, a második albumomra viszont így több idő maradt, ezért az a tervezettnél hamarabb elkészült. Nagyon szép és kellemes dalok születtek, a lemez pedig a Játszd még egyszer címet kapta, mely tíz saját, és mondhatni különböző stílusú dalt tartalmaz.

Ezzel szinte egyidejűleg még egy megtiszteltetés is érte Sztojkát, ugyanis az egyik zenei tévében lett műsora, így rajongói a koncertek híján így találkozhatnak kedvencükkel.

 

Hírek | Magyarzene.eu

 

Oszd meg kérlek, ha tetszett!

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on skype
Mindenünk a zene

Friss

Zenei Alkotó Műhely Oroszlányban

Zenészeket vár Oroszlányban a ZAM!

2021  július 28 -tól nyitja kapuit az oroszlányi Zenei Alkotó Műhely (röviden ZAM), mely minden szerdán 15 órára várja mindazokat akik részt vennének közös zenélésben, alkotásban, vagy szeretnék megvalósítani zenei ötleteiket.

skyabove

Felhők felett mindig kék az ég!

Ebben a számban is ugyanúgy törekednek a zenéjükkel a közönség megmozgatására, mint a személyes és univerzális problémák, és az érzelmek hullámzásának bemutatására.

The Wallkids werkfilm

Werkfilmmel jelentkezett a Wallkids

A The Wallkids zenekar leforgatta legújabb klipjét,a Hiába futsz! című dalukhoz, mégpedig nem is akárhol, hanem a kiskörei művelődési házban.

Double Rise Torockó Kistehén

Erdélyi rajongóitól is búcsúzik a Kistehén

A Kolozsvártól mintegy 60 kilométerre festői környezetben fekvő településen a hajnali napfelkelte után a Székelykő sziklatömbje mögött egy időre eltűnik, majd újra felkel a nap. A fesztivál három napjára hat napfelkeltét ígérnek a szervezők.