Keresés
Close this search box.

Sztojka Tibinek nincs több álma tiltott szerelemről

A járványügyi helyzet végső soron elősegítette, hogy elkészült a második LP.

Elkészült második nagylemeze a dobozi énekesnek, de nem csak ez a egyetlen újdonság körülötte.

Sztojka Tibi új nagylemeze bevallása szerint elsősorban a 25 -30 év feletti hallgatóknak szól. A beol.hu-nak elmondta: két nagy kedvence van az új hangzóról, a Nincs többé álom, illetve a Tiltott szerelem című dal, ez utóbbihoz klip is készült, mely már a nagyobb videómegosztókra is felkerült.

– Nagyon szerencsésnek érzem magam, hiszen kiváló zenészek, muzsikusok adták a nevüket és tudásukat a dalokhoz, ami egyet jelent a minőségi hangszereléssel. Az albumon többek között közreműködik Botos Tibor, Dajka Krisztián, Herold Péter, illetve Járóka Zizi is – emelte ki.

Sztojka Tibi magyar zene tiltott szerelem dal
Fotó: Békés Online/beol.hu

Mint miden zenész, őt is megrengette az egy éve tartó koronavírusos helyzet, de mint utóbb kiderült, éppen ez segítette elő a Játszd még egyszer nevet kapó második LP-je: – A pandémiás helyzet miatt a fellépések elmaradtak, a második albumomra viszont így több idő maradt, ezért az a tervezettnél hamarabb elkészült. Nagyon szép és kellemes dalok születtek, a lemez pedig a Játszd még egyszer címet kapta, mely tíz saját, és mondhatni különböző stílusú dalt tartalmaz.

Ezzel szinte egyidejűleg még egy megtiszteltetés is érte Sztojkát, ugyanis az egyik zenei tévében lett műsora, így rajongói a koncertek híján így találkozhatnak kedvencükkel.

 

Hírek | Magyarzene.eu

 

Oszd meg kérlek, ha tetszett!

Mindenünk a zene

Friss

Freddie Petőfi-díj

Cum Laude Freddie-nek és Gubik Petrának

A közmédia elismeréseit élőben közvetített díjátadón és gálaműsorban, az A38 Hajón vehették át a díjazottak szombat este Idén is átadták a Petőfi Zenei Díjakat: a

EFOTT Flo Rida WellHello Majka MagyarZene

Csak magyar zene az idei EFOTT-on

Nem emelkedtek a jegyárak, sőt van, ami olcsóbb is lett Az Egyetemisták és Főiskolások Országos Turisztikai Találkozója (EFOTT) közösséget épít és identitást őriz – jelentették