Keresés
Close this search box.

Sztojka Tibinek nincs több álma tiltott szerelemről

A járványügyi helyzet végső soron elősegítette, hogy elkészült a második LP.

Elkészült második nagylemeze a dobozi énekesnek, de nem csak ez a egyetlen újdonság körülötte.

Sztojka Tibi új nagylemeze bevallása szerint elsősorban a 25 -30 év feletti hallgatóknak szól. A beol.hu-nak elmondta: két nagy kedvence van az új hangzóról, a Nincs többé álom, illetve a Tiltott szerelem című dal, ez utóbbihoz klip is készült, mely már a nagyobb videómegosztókra is felkerült.

– Nagyon szerencsésnek érzem magam, hiszen kiváló zenészek, muzsikusok adták a nevüket és tudásukat a dalokhoz, ami egyet jelent a minőségi hangszereléssel. Az albumon többek között közreműködik Botos Tibor, Dajka Krisztián, Herold Péter, illetve Járóka Zizi is – emelte ki.

Sztojka Tibi magyar zene tiltott szerelem dal
Fotó: Békés Online/beol.hu

Mint miden zenész, őt is megrengette az egy éve tartó koronavírusos helyzet, de mint utóbb kiderült, éppen ez segítette elő a Játszd még egyszer nevet kapó második LP-je: – A pandémiás helyzet miatt a fellépések elmaradtak, a második albumomra viszont így több idő maradt, ezért az a tervezettnél hamarabb elkészült. Nagyon szép és kellemes dalok születtek, a lemez pedig a Játszd még egyszer címet kapta, mely tíz saját, és mondhatni különböző stílusú dalt tartalmaz.

Ezzel szinte egyidejűleg még egy megtiszteltetés is érte Sztojkát, ugyanis az egyik zenei tévében lett műsora, így rajongói a koncertek híján így találkozhatnak kedvencükkel.

 

Hírek | Magyarzene.eu

 

Oszd meg kérlek, ha tetszett!

Mindenünk a zene

Friss

Pokolgép zenekar

Az új énekes leleplezése, elképesztő riffek és irodalom teszi hidegrázóssá a Pokolgép dalát

A januári tagcsere után új videóklipes dallal jelentkezik a magyar rockzene ikonikus alakulata, a Pokolgép. A szóban forgó szám megjelenése több szempontból is kiemelkedő fontosságú. Egyrészt egy izgalmas versfeldolgozásról beszélünk, de ami még tovább fokozza a hanganyag különlegességét, az az, hogy ebben lehet először a banda új énekesét hallani.

Előadóművészi Jogvédő Iroda Egyesület (EJI) - tisztújítás

EJI tisztújító Választógyűlés a BMC -ben

Az Előadóművészi Jogvédő Iroda Egyesület (EJI) megkezdte tisztújításának folyamatát. Ennek első lépéseként a Budapest Music Centerben Választógyűlést tartottak és megválasztották az EJI munkáját koordináló döntéshozó szerv, az új Küldöttgyűlés tagjait.

Iceboyz zenekar

Szinti-poppal indult az Iceboyz

Az Iceboyz első dala hangulatában igazi 80 -as évekbeli szinti-pop. A szöveg felejtős, de ez a stílus amúgy sem erről híres, a zene viszont hozza amit kell.

Fiúk zenekar

Fiúk – Paralízis dal- és klippremier

A földalatti popot játszó Fiúk zenekar új dala egy olyan traumát dolgoz fel, ami az alvásparalízissel jár – sokakban ugyanis ily formában jelenik meg a hétköznapok frusztrációja.

Mit hoz a véletlen

Neked sorsolt