Sztojka Tibinek nincs több álma tiltott szerelemről

A járványügyi helyzet végső soron elősegítette, hogy elkészült a második LP.

Elkészült második nagylemeze a dobozi énekesnek, de nem csak ez a egyetlen újdonság körülötte.

Sztojka Tibi új nagylemeze bevallása szerint elsősorban a 25 -30 év feletti hallgatóknak szól. A beol.hu-nak elmondta: két nagy kedvence van az új hangzóról, a Nincs többé álom, illetve a Tiltott szerelem című dal, ez utóbbihoz klip is készült, mely már a nagyobb videómegosztókra is felkerült.

– Nagyon szerencsésnek érzem magam, hiszen kiváló zenészek, muzsikusok adták a nevüket és tudásukat a dalokhoz, ami egyet jelent a minőségi hangszereléssel. Az albumon többek között közreműködik Botos Tibor, Dajka Krisztián, Herold Péter, illetve Járóka Zizi is – emelte ki.

Sztojka Tibi magyar zene tiltott szerelem dal
Fotó: Békés Online/beol.hu

Mint miden zenész, őt is megrengette az egy éve tartó koronavírusos helyzet, de mint utóbb kiderült, éppen ez segítette elő a Játszd még egyszer nevet kapó második LP-je: – A pandémiás helyzet miatt a fellépések elmaradtak, a második albumomra viszont így több idő maradt, ezért az a tervezettnél hamarabb elkészült. Nagyon szép és kellemes dalok születtek, a lemez pedig a Játszd még egyszer címet kapta, mely tíz saját, és mondhatni különböző stílusú dalt tartalmaz.

Ezzel szinte egyidejűleg még egy megtiszteltetés is érte Sztojkát, ugyanis az egyik zenei tévében lett műsora, így rajongói a koncertek híján így találkozhatnak kedvencükkel.

 

Hírek | Magyarzene.eu

 

Oszd meg kérlek, ha tetszett!

Mindenünk a zene

Friss

Palágyi Ildikó

Palágyi Ildikó: Körbeér

A kislemez Palágyi Ildikó – énekes-dalszerző – legszemélyesebb megéléseibe, történeteibe enged betekintést. Az album címadó dalához a saját teraszukon forgattak „home session” videót.

Napfonat

Őselemek a Napfonat tolmácsolásában

Második nagylemezével jelentkezik A Dal 2022-es döntőjébe is bejutó Napfonat. Az őselemek köré épülő album gondolata már önmagában izgalmas.

Vörös Renátó

Vörös Renátó – Nap

Remeteévek és Skócia meghódítását követően jelent meg Vörös Renátó második szóló nagylemeze: Nap címmel.

Fonó Budai Zeneház

Az Ektar, Tóth Viktor és a Canarro a Fonóban

Világzene, kamarazene és improvizatív dzsessz is szerepel a Fonó Budai Zeneház kínálatában. Május második felében a fellépők között lesz az Ektar, Tóth Viktor és a Canarro is – közölték a szervezők kedden az MTI-vel.