Sztojka Tibinek nincs több álma tiltott szerelemről

Julio

Julio

A járványügyi helyzet végső soron elősegítette, hogy elkészült a második LP.

Elkészült második nagylemeze a dobozi énekesnek, de nem csak ez a egyetlen újdonság körülötte.

Sztojka Tibi új nagylemeze bevallása szerint elsősorban a 25 -30 év feletti hallgatóknak szól. A beol.hu-nak elmondta: két nagy kedvence van az új hangzóról, a Nincs többé álom, illetve a Tiltott szerelem című dal, ez utóbbihoz klip is készült, mely már a nagyobb videómegosztókra is felkerült.

– Nagyon szerencsésnek érzem magam, hiszen kiváló zenészek, muzsikusok adták a nevüket és tudásukat a dalokhoz, ami egyet jelent a minőségi hangszereléssel. Az albumon többek között közreműködik Botos Tibor, Dajka Krisztián, Herold Péter, illetve Járóka Zizi is – emelte ki.

Sztojka Tibi magyar zene tiltott szerelem dal
Fotó: Békés Online/beol.hu

Mint miden zenész, őt is megrengette az egy éve tartó koronavírusos helyzet, de mint utóbb kiderült, éppen ez segítette elő a Játszd még egyszer nevet kapó második LP-je: – A pandémiás helyzet miatt a fellépések elmaradtak, a második albumomra viszont így több idő maradt, ezért az a tervezettnél hamarabb elkészült. Nagyon szép és kellemes dalok születtek, a lemez pedig a Játszd még egyszer címet kapta, mely tíz saját, és mondhatni különböző stílusú dalt tartalmaz.

Ezzel szinte egyidejűleg még egy megtiszteltetés is érte Sztojkát, ugyanis az egyik zenei tévében lett műsora, így rajongói a koncertek híján így találkozhatnak kedvencükkel.

 

Hírek | Magyarzene.eu

 

Oszd meg kérlek, ha tetszett!

Mindenünk a zene

Friss

Árnyéknyúl zenekar

Nagy közhely, de igaz: tud fájni a szív

Ismét új dallal jelentkezik a debreceni alternatív rockzenekar, az Árnyéknyúl. A tőlük megszokott módon most is egyből animációval párosítva kapjuk.

Muzsikál az erdő

Muzsikál az erdő

Október elsején Gyula-Városerdő tölgy-kőris-szil erdejében, másodikán pedig Nagyvárad közelében, Püspökfürdőn, a “csodabogyós” erdőben várják a közönséget.

Ez itt egy reklámhely ;)

Mit hoz a véletlen

Neked sorsolt