Szerelem négyezerben Azahriah-al

Azahriah
Julio

Julio

A 4K LOVE a Camouflage című lemez előfutára

A fiatal énekes visszatért a gyökereihez, és újra egy angol nyelvű számot adott ki.

A keserédes “4K LOVE” a 2021-ben érkező Camouflage című lemez előfutára, és a 2020-as évek során történt élményeket és csalódásokat összegzi egy dalban.

Azahriah sikertörténete egy vérbeli ‘self made‘ sztori: saját maga tanulta ki a zenélést (gitározás, ének, hangkeverés) és a vlogolást, és hódított meg százezreket a YouTube-on.

A fiatal srác gyerekkora óta gitározik, majd 2017 végén kezdett el komolyabban foglalkozni a szövegírással és hangkeveréssel is. 2019-re már önálló megjelenésekkel jelentkezett, 2020-ban pedig ki is adta debütáló lemezét. Következő albuma, a Camouflage idén várható.

Azahriah 4K LOVE zene magyarzene.eu

A lemez beharangozó száma, a “4K LOVE” a 2020-as évben történt élmények és csalódások összegzése egy dalban.

– Nyáron készült el a zenei alap, de akkor még nem volt hozzá szöveg ötletem. A következő hónapokban számos izgalmas pillanat és csalódás váltotta egymást, ezeknek lett a “4K LOVE” a lenyomata – mondta a dallal kapcsolatban az énekes, aki a magyarzene.eu-nak azt is elárulta: a pörgős dalhoz egy látványos image-videó is készült.

– A klip tervezésnél egyértelmű lett, hogy most nem a megszokott dallal együtt éneklős koncepciót követjük, hanem egy mood videót forgatunk. Olyan helyszíneket kerestünk, amik lefestik a dal hangulatát, és amik átadják a “4K LOVE” flesst – tette hozzá az énekes.

Ezt mindenki eldöntheti, ugyanis Azahriah megküldte a videó linkjét is, így ide kattinva Te is meghallgathatod! Szerintünk nem ez lesz a tini lányok kedvence, de lássuk meg a flesst…

 

Hírek | MagyarZene.eu

Oszd meg kérlek, ha tetszett!

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on skype
Mindenünk a zene

Friss

Zenei Alkotó Műhely Oroszlányban

Zenészeket vár Oroszlányban a ZAM!

2021  július 28 -tól nyitja kapuit az oroszlányi Zenei Alkotó Műhely (röviden ZAM), mely minden szerdán 15 órára várja mindazokat akik részt vennének közös zenélésben, alkotásban, vagy szeretnék megvalósítani zenei ötleteiket.

skyabove

Felhők felett mindig kék az ég!

Ebben a számban is ugyanúgy törekednek a zenéjükkel a közönség megmozgatására, mint a személyes és univerzális problémák, és az érzelmek hullámzásának bemutatására.

The Wallkids werkfilm

Werkfilmmel jelentkezett a Wallkids

A The Wallkids zenekar leforgatta legújabb klipjét,a Hiába futsz! című dalukhoz, mégpedig nem is akárhol, hanem a kiskörei művelődési házban.

Double Rise Torockó Kistehén

Erdélyi rajongóitól is búcsúzik a Kistehén

A Kolozsvártól mintegy 60 kilométerre festői környezetben fekvő településen a hajnali napfelkelte után a Székelykő sziklatömbje mögött egy időre eltűnik, majd újra felkel a nap. A fesztivál három napjára hat napfelkeltét ígérnek a szervezők.

Mit hoz a véletlen

Neked sorsolt