Szerelem négyezerben Azahriah-al

Azahriah
A 4K LOVE a Camouflage című lemez előfutára

A fiatal énekes visszatért a gyökereihez, és újra egy angol nyelvű számot adott ki.

A keserédes „4K LOVE” a 2021-ben érkező Camouflage című lemez előfutára, és a 2020-as évek során történt élményeket és csalódásokat összegzi egy dalban.

Azahriah sikertörténete egy vérbeli ‘self made‘ sztori: saját maga tanulta ki a zenélést (gitározás, ének, hangkeverés) és a vlogolást, és hódított meg százezreket a YouTube-on.

A fiatal srác gyerekkora óta gitározik, majd 2017 végén kezdett el komolyabban foglalkozni a szövegírással és hangkeveréssel is. 2019-re már önálló megjelenésekkel jelentkezett, 2020-ban pedig ki is adta debütáló lemezét. Következő albuma, a Camouflage idén várható.

Azahriah 4K LOVE zene magyarzene.eu

A lemez beharangozó száma, a „4K LOVE” a 2020-as évben történt élmények és csalódások összegzése egy dalban.

– Nyáron készült el a zenei alap, de akkor még nem volt hozzá szöveg ötletem. A következő hónapokban számos izgalmas pillanat és csalódás váltotta egymást, ezeknek lett a „4K LOVE” a lenyomata – mondta a dallal kapcsolatban az énekes, aki a magyarzene.eu-nak azt is elárulta: a pörgős dalhoz egy látványos image-videó is készült.

– A klip tervezésnél egyértelmű lett, hogy most nem a megszokott dallal együtt éneklős koncepciót követjük, hanem egy mood videót forgatunk. Olyan helyszíneket kerestünk, amik lefestik a dal hangulatát, és amik átadják a „4K LOVE” flesst – tette hozzá az énekes.

Ezt mindenki eldöntheti, ugyanis Azahriah megküldte a videó linkjét is, így ide kattinva Te is meghallgathatod! Szerintünk nem ez lesz a tini lányok kedvence, de lássuk meg a flesst…

 

Hírek | MagyarZene.eu

Oszd meg kérlek, ha tetszett!

Mindenünk a zene

Friss

MattSet - Hazavágyó

Hazavágyó címmel jelent meg a MattSet új albuma

A Most vagy soha című dalukkal ismertté vált, Szakadáti Mátyás vezette MattSet Hazavágyó címmel megjelent harmadik nagylemeze két év küzdelmekkel és veszteségekkel teli történéseinek zenei lenyomata.

Drevko faldekoráció, kép

A falon lévő képek kialakítják a belső teret

A belső tér kialakításakor nagy hangsúlyt fektetünk a bútorokra, a színekre, a kiegészítőkre és az általános megjelenésre. Azok a dekorációk, amelyek láthatatlanok, mégis a legnagyobb figyelmet keltik fel, a képek.

Ez itt egy reklámhely ;)

Mit hoz a véletlen

Neked sorsolt