Szerelem négyezerben Azahriah-al

Azahriah
A 4K LOVE a Camouflage című lemez előfutára

A fiatal énekes visszatért a gyökereihez, és újra egy angol nyelvű számot adott ki.

A keserédes „4K LOVE” a 2021-ben érkező Camouflage című lemez előfutára, és a 2020-as évek során történt élményeket és csalódásokat összegzi egy dalban.

Azahriah sikertörténete egy vérbeli ‘self made‘ sztori: saját maga tanulta ki a zenélést (gitározás, ének, hangkeverés) és a vlogolást, és hódított meg százezreket a YouTube-on.

A fiatal srác gyerekkora óta gitározik, majd 2017 végén kezdett el komolyabban foglalkozni a szövegírással és hangkeveréssel is. 2019-re már önálló megjelenésekkel jelentkezett, 2020-ban pedig ki is adta debütáló lemezét. Következő albuma, a Camouflage idén várható.

Azahriah 4K LOVE zene magyarzene.eu

A lemez beharangozó száma, a „4K LOVE” a 2020-as évben történt élmények és csalódások összegzése egy dalban.

– Nyáron készült el a zenei alap, de akkor még nem volt hozzá szöveg ötletem. A következő hónapokban számos izgalmas pillanat és csalódás váltotta egymást, ezeknek lett a „4K LOVE” a lenyomata – mondta a dallal kapcsolatban az énekes, aki a magyarzene.eu-nak azt is elárulta: a pörgős dalhoz egy látványos image-videó is készült.

– A klip tervezésnél egyértelmű lett, hogy most nem a megszokott dallal együtt éneklős koncepciót követjük, hanem egy mood videót forgatunk. Olyan helyszíneket kerestünk, amik lefestik a dal hangulatát, és amik átadják a „4K LOVE” flesst – tette hozzá az énekes.

Ezt mindenki eldöntheti, ugyanis Azahriah megküldte a videó linkjét is, így ide kattinva Te is meghallgathatod! Szerintünk nem ez lesz a tini lányok kedvence, de lássuk meg a flesst…

 

Hírek | MagyarZene.eu

Oszd meg kérlek, ha tetszett!

Mindenünk a zene

Friss

Új zsinagóga Szeged

Zsidó kulturális fesztivált rendeznek Szegeden

Komoly- és könnyűzenei koncertek, könyvbemutatók és fotókiállítás várja június elejétől szeptember közepéig az érdeklődőket a Szegedi Zsidó Kulturális Fesztiválon – tájékoztatták a szervezők az MTI-t.

The Pontiac - Ablakomból

The Pontiac – Ablakomból

Hamarosan harmadik nagylemezével örvendezteti meg rajongóit a The Pontiac. Beharangozóként a zenekar újabb videóklippel készült, amit a korong egyik legmeghatározóbb, Ablakomból című dalához forgattak.

Palágyi Ildikó

Palágyi Ildikó: Körbeér

A kislemez Palágyi Ildikó – énekes-dalszerző – legszemélyesebb megéléseibe, történeteibe enged betekintést. Az album címadó dalához a saját teraszukon forgattak „home session” videót.

Vörös Renátó

Vörös Renátó – Nap

Remeteévek és Skócia meghódítását követően jelent meg Vörös Renátó második szóló nagylemeze: Nap címmel.