Peron Music Tehetségkutató Fesztivál

Peron Music
Augusztus 1-jéig lehet jelentkezni a 19. Peron Music Tehetségkutató Fesztiválra. A fellépő zenekarok nagy értékű díjakért zenélhetnek, úgy mint zeneipari termékek, fellépési lehetőségek és management ajánlat, stúdiófelvétel.

Peron MusicAugusztus 1-jéig lehet jelentkezni a 19. Peron Music Tehetségkutató Fesztiválra.

2014. szeptember 27-én kerül megrendezésre a tizenkilencedik Peron Music Tehetségkutató Fesztivál. A rendezvény célja, hogy a Kárpát-medencében működő, feltörekvő zenekarok értékes támogatásokat nyerhessenek, valamint szakmai értékelést kaphassanak eddigi munkájukról. Az eseménynek a tatabányai Vértes Agorája ad otthont.

Az érdeklődő zenészek és zenekarok augusztus 1-jéig jelentkezhetnek a http://www.facebook.com/peronmusic oldalon.

Az idei zsűrit 5 fő zenei szaktekintély alkotja. HORVÁTH GERGELY, az MR2 Petőfi Rádió szerkesztő-műsorvezetője, ERDEI ATTILA, a Superbutt dobosa, DANDÓ ZOLTÁN, zeneszerző, hangmérnök, session zenész, RUFF FERENC, a Paksi Tehetségkutató igazgatója, valamint ÚJFALUSI GÁBOR, a Nemzeti Művelődési Intézet munkatársa, aki a zsűri elnöki pozícióját is betölti. Munkájukat ez alkalommal is népes diákzsűri egészíti ki, amelynek tagjai helyi középiskolások lesznek.

A pályázó zenekarok közül a legjobb 10 jut be a szeptember 27-i döntőbe, amelyről videó- és hangfelvétel is készül. A fellépő zenekarok nagy értékű díjakért zenélhetnek, úgy mint zeneipari termékek, további fellépési lehetőségek és management ajánlat, illetve stúdiófelvétel. Az első helyezett továbbjut a Hangfoglaló Magyarország országos tehetségkutató döntőjébe, ahol a fődíj egy 1 millió forint értékű hangszer és hangtechnikai utalvány. A tavalyi év sikerének könyvelheti el a fesztivál, hogy az első helyezést elért SZATMÁRI JULI nyerte a Hangfoglaló Magyarország 2013-as döntőjét is.

A Peron Music Alapítvány együttműködő partnere 2014-ben a Vértes Agorája és a Nemzeti Művelődési Intézet.

Peron Music Alapítvány
Cím: 2800 Tatabánya, Szent Borbála tér 1.
E-mail: info@peronmusic.hu
Honlap: peronmusic.hu
Kapcsolattartó: Cserteg István
Telefon: +36 20 4989 574

Az előző évi fellépők:

Oszd meg kérlek, ha tetszett!

Mindenünk a zene

Friss

Palágyi Ildikó

Palágyi Ildikó: Körbeér

A kislemez Palágyi Ildikó – énekes-dalszerző – legszemélyesebb megéléseibe, történeteibe enged betekintést. Az album címadó dalához a saját teraszukon forgattak „home session” videót.

Napfonat

Őselemek a Napfonat tolmácsolásában

Második nagylemezével jelentkezik A Dal 2022-es döntőjébe is bejutó Napfonat. Az őselemek köré épülő album gondolata már önmagában izgalmas.

Vörös Renátó

Vörös Renátó – Nap

Remeteévek és Skócia meghódítását követően jelent meg Vörös Renátó második szóló nagylemeze: Nap címmel.

Fonó Budai Zeneház

Az Ektar, Tóth Viktor és a Canarro a Fonóban

Világzene, kamarazene és improvizatív dzsessz is szerepel a Fonó Budai Zeneház kínálatában. Május második felében a fellépők között lesz az Ektar, Tóth Viktor és a Canarro is – közölték a szervezők kedden az MTI-vel.

Ez itt egy reklámhely ;)

Mit hoz a véletlen

Neked sorsolt