Peron Music Tehetségkutató Fesztivál

Peron Music
magyarzene

magyarzene

Augusztus 1-jéig lehet jelentkezni a 19. Peron Music Tehetségkutató Fesztiválra. A fellépő zenekarok nagy értékű díjakért zenélhetnek, úgy mint zeneipari termékek, fellépési lehetőségek és management ajánlat, stúdiófelvétel.

Peron MusicAugusztus 1-jéig lehet jelentkezni a 19. Peron Music Tehetségkutató Fesztiválra.

2014. szeptember 27-én kerül megrendezésre a tizenkilencedik Peron Music Tehetségkutató Fesztivál. A rendezvény célja, hogy a Kárpát-medencében működő, feltörekvő zenekarok értékes támogatásokat nyerhessenek, valamint szakmai értékelést kaphassanak eddigi munkájukról. Az eseménynek a tatabányai Vértes Agorája ad otthont.

Az érdeklődő zenészek és zenekarok augusztus 1-jéig jelentkezhetnek a http://www.facebook.com/peronmusic oldalon.

Az idei zsűrit 5 fő zenei szaktekintély alkotja. HORVÁTH GERGELY, az MR2 Petőfi Rádió szerkesztő-műsorvezetője, ERDEI ATTILA, a Superbutt dobosa, DANDÓ ZOLTÁN, zeneszerző, hangmérnök, session zenész, RUFF FERENC, a Paksi Tehetségkutató igazgatója, valamint ÚJFALUSI GÁBOR, a Nemzeti Művelődési Intézet munkatársa, aki a zsűri elnöki pozícióját is betölti. Munkájukat ez alkalommal is népes diákzsűri egészíti ki, amelynek tagjai helyi középiskolások lesznek.

A pályázó zenekarok közül a legjobb 10 jut be a szeptember 27-i döntőbe, amelyről videó- és hangfelvétel is készül. A fellépő zenekarok nagy értékű díjakért zenélhetnek, úgy mint zeneipari termékek, további fellépési lehetőségek és management ajánlat, illetve stúdiófelvétel. Az első helyezett továbbjut a Hangfoglaló Magyarország országos tehetségkutató döntőjébe, ahol a fődíj egy 1 millió forint értékű hangszer és hangtechnikai utalvány. A tavalyi év sikerének könyvelheti el a fesztivál, hogy az első helyezést elért SZATMÁRI JULI nyerte a Hangfoglaló Magyarország 2013-as döntőjét is.

A Peron Music Alapítvány együttműködő partnere 2014-ben a Vértes Agorája és a Nemzeti Művelődési Intézet.

Peron Music Alapítvány
Cím: 2800 Tatabánya, Szent Borbála tér 1.
E-mail: info@peronmusic.hu
Honlap: peronmusic.hu
Kapcsolattartó: Cserteg István
Telefon: +36 20 4989 574

Az előző évi fellépők:

Oszd meg kérlek, ha tetszett!

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on skype
Mindenünk a zene

Friss

Zenei Alkotó Műhely Oroszlányban

Zenészeket vár Oroszlányban a ZAM!

2021  július 28 -tól nyitja kapuit az oroszlányi Zenei Alkotó Műhely (röviden ZAM), mely minden szerdán 15 órára várja mindazokat akik részt vennének közös zenélésben, alkotásban, vagy szeretnék megvalósítani zenei ötleteiket.

skyabove

Felhők felett mindig kék az ég!

Ebben a számban is ugyanúgy törekednek a zenéjükkel a közönség megmozgatására, mint a személyes és univerzális problémák, és az érzelmek hullámzásának bemutatására.

The Wallkids werkfilm

Werkfilmmel jelentkezett a Wallkids

A The Wallkids zenekar leforgatta legújabb klipjét,a Hiába futsz! című dalukhoz, mégpedig nem is akárhol, hanem a kiskörei művelődési házban.

Double Rise Torockó Kistehén

Erdélyi rajongóitól is búcsúzik a Kistehén

A Kolozsvártól mintegy 60 kilométerre festői környezetben fekvő településen a hajnali napfelkelte után a Székelykő sziklatömbje mögött egy időre eltűnik, majd újra felkel a nap. A fesztivál három napjára hat napfelkeltét ígérnek a szervezők.