Keresés
Close this search box.

Peron Music Tehetségkutató Fesztivál

Peron Music
Augusztus 1-jéig lehet jelentkezni a 19. Peron Music Tehetségkutató Fesztiválra. A fellépő zenekarok nagy értékű díjakért zenélhetnek, úgy mint zeneipari termékek, fellépési lehetőségek és management ajánlat, stúdiófelvétel.

Peron MusicAugusztus 1-jéig lehet jelentkezni a 19. Peron Music Tehetségkutató Fesztiválra.

2014. szeptember 27-én kerül megrendezésre a tizenkilencedik Peron Music Tehetségkutató Fesztivál. A rendezvény célja, hogy a Kárpát-medencében működő, feltörekvő zenekarok értékes támogatásokat nyerhessenek, valamint szakmai értékelést kaphassanak eddigi munkájukról. Az eseménynek a tatabányai Vértes Agorája ad otthont.

Az érdeklődő zenészek és zenekarok augusztus 1-jéig jelentkezhetnek a http://www.facebook.com/peronmusic oldalon.

Az idei zsűrit 5 fő zenei szaktekintély alkotja. HORVÁTH GERGELY, az MR2 Petőfi Rádió szerkesztő-műsorvezetője, ERDEI ATTILA, a Superbutt dobosa, DANDÓ ZOLTÁN, zeneszerző, hangmérnök, session zenész, RUFF FERENC, a Paksi Tehetségkutató igazgatója, valamint ÚJFALUSI GÁBOR, a Nemzeti Művelődési Intézet munkatársa, aki a zsűri elnöki pozícióját is betölti. Munkájukat ez alkalommal is népes diákzsűri egészíti ki, amelynek tagjai helyi középiskolások lesznek.

A pályázó zenekarok közül a legjobb 10 jut be a szeptember 27-i döntőbe, amelyről videó- és hangfelvétel is készül. A fellépő zenekarok nagy értékű díjakért zenélhetnek, úgy mint zeneipari termékek, további fellépési lehetőségek és management ajánlat, illetve stúdiófelvétel. Az első helyezett továbbjut a Hangfoglaló Magyarország országos tehetségkutató döntőjébe, ahol a fődíj egy 1 millió forint értékű hangszer és hangtechnikai utalvány. A tavalyi év sikerének könyvelheti el a fesztivál, hogy az első helyezést elért SZATMÁRI JULI nyerte a Hangfoglaló Magyarország 2013-as döntőjét is.

A Peron Music Alapítvány együttműködő partnere 2014-ben a Vértes Agorája és a Nemzeti Művelődési Intézet.

Peron Music Alapítvány
Cím: 2800 Tatabánya, Szent Borbála tér 1.
E-mail: info@peronmusic.hu
Honlap: peronmusic.hu
Kapcsolattartó: Cserteg István
Telefon: +36 20 4989 574

Az előző évi fellépők:

Oszd meg kérlek, ha tetszett!

Mindenünk a zene

Friss

Amanna

Nemrég jelent meg Amanna Valamiér című dala

Amanna magyar énekesnő, dalszerző. Generációjának izgalmas új művésze, egyedi előadásmóddal, és zeneiséggel. Legutolsó megjelenése, melynek címe Valamiér’ egy párkapcsolat végének fájdalmas emlékeit dolgozza fel.

HOCUSPONY

Megjelent az Abrakadabra a Hocuspony -tól

A budapesti székhelyű HOCUSPONY nem hagyott sok időt a lacafacára, rögtön az első évükben megjárták szinte az összes nevesebb fővárosi klubot az A38-tól egészen az Akvárium Klub Nagyhalljáig.

Fonogram -Magyar Zenei Díj

Megvannak a 2024-es Fonogram-jelöltek!

2024. április 27-én, szombaton a Fonogram-nap keretében derül ki, kik nyerik idén a magyar zenei élet legrangosabb szakmai elismerését, a 18+1 kategóriában odaítéltFonogram -Magyar Zenei Díjat.

Bérczesi Róbert és Müller Péter Sziámi

„Mint a kés a vajban” – megjelent a CSILLAGTÚRA

Március 21-én jelent meg Bérczesi Róbert és Müller Péter Sziámi közös projektjének legújabb gyümölcse, a CSILLAGTÚRA, amely nemcsak azért különleges, mert ezúttal Péter is énekel, hanem mert a HIPERKARMA zenekar játszotta fel a zenét.