Öröm hallik minden felől

Hangszersimogató
EM

EM

Kiderült, hogy volt neki egy – számomra akkor még ismeretlen – gyermekzenekar projektje a Hangszersimogató. Lehidaltam amikor ennyire “kicsi lett a világ”.

Ronky Zsuzsanna - borító“Vidám karácsonyi mulatság és meghitt, transzcendens élmény egy lemezen”.

“Ezt a véleményt kaptuk egy hozzánk közel álló “kritikustól” a Hangszersimogató – Öröm hallik minden felől című lemezünkre.

2013 óta vagyunk waldorf ovisok és sulisok a gyerekekkel. Az adventi időszak minden nap közös énekléssel kezdődik az oviban, ahol apukák, anyukák, óvónénik és a gyerekek együtt éneklik az – addig általam egyáltalán nem ismert – karácsonyi, adventi dalokat.

Az évek során egyre jobban megszerettem ezeket az igazán meghitt reggeli húszperceket, és már nem irulpirulok, hogy hamisan éneklek…nem is annyira hamisan:). Természetesen rögtön megszületett bennem a gondolat, hogy kéne egy lemezt csinálni ezeknek a gyönyörű daloknak.

Aztán az élet úgy, hozta, hogy ez az ötlet pár évvel később meg is valósulhatott. Bársony Bálint barátommal, már egy ideje együtt dolgozunk (legutóbbi közös gyermekünk a Hangutazók Indulj el című albuma volt) és vele beszélgettem anno erről az ötletről.

Öröm hallik mindenfelől Kiderült, hogy volt neki egy – számomra akkor még ismeretlen – gyermekzenekar projektje a Hangszersimogató. Lehidaltam amikor ennyire “kicsi lett a világ”. Gyorsan, épp még időben pályáztunk az NKA-nal, és nyertünk is némi támogatást, amit ezúton is köszönünk. Leültünk a teljes zenekarral – Klára Korzenszky, Attila Rieger, Elek Norbert, Gergely Tar – és kitaláltuk, hogy még abban az évben elkészítjük a Karácsonyi dalos lemezt.

Pályafutásom egyik leggyorsabb és egyben legflottabb album készítése zajlott, hiszen egy gondolatból két hónap alatt egy CD készült. Az albumot tavaly karácsonykor be is mutatták a fiúk és Klári a sulink Adventi Vásárjában nagy-nagy örömöt ökozva mindenkinek, including me. Köszönöm! Köszönöm!Köszönöm! Már akkor tudtuk, hogy ez egy időt álló produkció lesz, hiszen ezek a dalok, minden évben ugyanazokat a kellemes érzéseket csalogatják elő gyerekből és felnőttből.

Ezt követően tartottunk természetesen egy hivatalos lemezbemutatót is az Óbudai 3K Művelődési házban, mely helyszín a kezdetek óta támogatja ezt a zenés gyermekfoglalkozást. Ennek anyagát szeretném most megmutatni Nektek, hogy belekóstoljatok a lemez és a foglalkozások hangulatába.”

A lemez megvásárolható: webshop.egysegmedia.hu

(Forrás: berczesadam.hu )

Oszd meg kérlek, ha tetszett!

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on skype
Mindenünk a zene

Friss

Martin Miután jó ember bachata

Miután – megjelent Gébele Martin új dala

A dalszöveget és a zenét is Martin jegyzi, elmondása szerint „önmagának tud a legjobban megnyílni”, ezért alkot szinte mindig egyedül, de nyitott az együttműködésre másokkal.

Várkert Bazár zene vers

Zene+vers, a Várkert Bazárban!

Ismét zene költözik be a Várkert Bazár udvarára – azonban nem könnyű-, hanem komoly: a Budapesti Filharmóniai Társaság Zenekara Nyáry Krisztiánnal közösen vág bele a szórakoztató művelésbe,

Martin Miután nyári

Martin Miutánja – már csak pár nap

Termékeny hetek után itt az új szám! Június 11-én, pénteken új dala és videoklipe jelenik meg Miután címmel. Új száma igazi nyári slágernek ígérkezik. Strand – csak kicsit másképp.