Csodálatos produkciót hallottam Milák Mózestól, aki ha továbbra is alázattal tekint a zenére mint művészetre; sok mindent el fog érni a hangjával.

Milák Mózes… és még hány hasonló hang rejtőzik kis hazánkban?

Bevallom nem rajongom a tehetségkutató műsorokért, egyrészt mert a pillanatnyi szórakoztatás és magas nézőszám érdekében elsősorban nem a jelentkezőkről szól a produkció, másrészt a tehetségeket gyorsan bezárják egy dobozba, ahonnan nehezen szabadulhatnak. Azt mégis be kell ismernem, hogy ezen műsorok hiányában, sok tehetséget soha nem ismernénk meg, így ha nem is nézem, a háttérben szól a Hungary’s Got Talent, mely amúgy is kiemelkedik a többi hasonló „sztár kerestetik” közül. (A zsűri tagjai sem játsszák túl a szerepüket, nem a celebvilág magamutogató sztárjai és nem szólnak be illetlenül azoknak, akik csak eltévedtek.)

Ma este felkaptam a fejem egy hangra. Az elején nehezen indult a dal, érezhető volt az énekes izgalma, de rögtön „átjött az érzés”, meg volt az erő és az egyediség. Aztán nem csalódtam; csodálatos produkciót hallottam a 27 éves Milák Mózestől, aki ha továbbra is alázattal tekint a zenére mint művészetre és fejleszti magát; sok mindent el fog érni a hangjával.

A videó: rtl.hu/embed/1040212

Z. M. L.

Oszd meg kérlek, ha tetszett!

Mindenünk a zene

Friss

Palágyi Ildikó

Palágyi Ildikó: Körbeér

A kislemez Palágyi Ildikó – énekes-dalszerző – legszemélyesebb megéléseibe, történeteibe enged betekintést. Az album címadó dalához a saját teraszukon forgattak „home session” videót.

Napfonat

Őselemek a Napfonat tolmácsolásában

Második nagylemezével jelentkezik A Dal 2022-es döntőjébe is bejutó Napfonat. Az őselemek köré épülő album gondolata már önmagában izgalmas.

Vörös Renátó

Vörös Renátó – Nap

Remeteévek és Skócia meghódítását követően jelent meg Vörös Renátó második szóló nagylemeze: Nap címmel.