Hol bujkált Mózes?

Milák Mózes
magyarzene

magyarzene

Csodálatos produkciót hallottam Milák Mózestól, aki ha továbbra is alázattal tekint a zenére mint művészetre; sok mindent el fog érni a hangjával.

Milák Mózes… és még hány hasonló hang rejtőzik kis hazánkban?

Bevallom nem rajongom a tehetségkutató műsorokért, egyrészt mert a pillanatnyi szórakoztatás és magas nézőszám érdekében elsősorban nem a jelentkezőkről szól a produkció, másrészt a tehetségeket gyorsan bezárják egy dobozba, ahonnan nehezen szabadulhatnak. Azt mégis be kell ismernem, hogy ezen műsorok hiányában, sok tehetséget soha nem ismernénk meg, így ha nem is nézem, a háttérben szól a Hungary’s Got Talent, mely amúgy is kiemelkedik a többi hasonló “sztár kerestetik” közül. (A zsűri tagjai sem játsszák túl a szerepüket, nem a celebvilág magamutogató sztárjai és nem szólnak be illetlenül azoknak, akik csak eltévedtek.)

Ma este felkaptam a fejem egy hangra. Az elején nehezen indult a dal, érezhető volt az énekes izgalma, de rögtön “átjött az érzés”, meg volt az erő és az egyediség. Aztán nem csalódtam; csodálatos produkciót hallottam a 27 éves Milák Mózestől, aki ha továbbra is alázattal tekint a zenére mint művészetre és fejleszti magát; sok mindent el fog érni a hangjával.

A videó: rtl.hu/embed/1040212

Z. M. L.

Oszd meg kérlek, ha tetszett!

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on skype
Mindenünk a zene

Friss

Zenei Alkotó Műhely Oroszlányban

Zenészeket vár Oroszlányban a ZAM!

2021  július 28 -tól nyitja kapuit az oroszlányi Zenei Alkotó Műhely (röviden ZAM), mely minden szerdán 15 órára várja mindazokat akik részt vennének közös zenélésben, alkotásban, vagy szeretnék megvalósítani zenei ötleteiket.

skyabove

Felhők felett mindig kék az ég!

Ebben a számban is ugyanúgy törekednek a zenéjükkel a közönség megmozgatására, mint a személyes és univerzális problémák, és az érzelmek hullámzásának bemutatására.

The Wallkids werkfilm

Werkfilmmel jelentkezett a Wallkids

A The Wallkids zenekar leforgatta legújabb klipjét,a Hiába futsz! című dalukhoz, mégpedig nem is akárhol, hanem a kiskörei művelődési házban.

Double Rise Torockó Kistehén

Erdélyi rajongóitól is búcsúzik a Kistehén

A Kolozsvártól mintegy 60 kilométerre festői környezetben fekvő településen a hajnali napfelkelte után a Székelykő sziklatömbje mögött egy időre eltűnik, majd újra felkel a nap. A fesztivál három napjára hat napfelkeltét ígérnek a szervezők.

Mit hoz a véletlen

Neked sorsolt