Gregor Bernadett “egy helyes, szerethető, bölcs ember”

Gregor Bernadett
magyarzene

magyarzene

A legutóbbi "Összezárva Friderikusszal" műsor után kíváncsian vártam vajon mi jelenik meg a sajtóban, médiákban Gregor Bernadettről.

Gregor BernadettA legutóbbi “Összezárva Friderikusszal” műsor után kíváncsian vártam vajon mi jelenik meg a sajtóban, médiákban. Szomorú képet kaptam. Újságírók hada ült le csak azért a tévé elé, hogy sikerüljön elcsípnie valamit, ami botrányos, valamit ami gonosz képet fest valakiről, valamit ami rossz, erkölcstelen… (Tisztelet a kivételnek.) Azon újságírók fegyvere ez, akik nem tudnak fogalmazni, ugyanis az olvasóknak vagy jól kell írni, vagy botrány kell. Az utóbbi legépeléséhez nem kell újságírói véna. Persze megértem Én, hogy a kiadók nem tudnak megfizetni szakképzett gárdát, de akkor ne sírjanak, ha csökken az olvasottságuk, vagy morcos rájuk az értelmiség.

Nem írom le mely médiákról van szó, bárki megtalálja Őket, inkább álljon itt pár figyelemre méltó dolog Bernadettről, csak címszavakban:

  • Gyönyörűen szaval és énekel. (Ha nem így lenne nem szerepelne itt.)
  • Igazi háziasszony, azon ritka hölgyek közé tartozik aki szerint a házimunka női feladat.
  • Smink nélkül ugyanolyan szép, mint sminkkel. (Szerintem szebb, de ez szubjektív.)
  • Nem titkolja korát, pedig Ő aztán nyugodtan megtehetné.
  • Bár kissé zárkózott, de őszinte, és nem játssza meg magát, ami ritka erény közismert embereknél.
  • Észrevette, hogy a jobbik az egyetlen párt mely szociáldemokrata értékeket vonultatott fel programjában. Ettől még nem jobbikos, mint ahogy Én sem, de elgondolkodtató, hogy a baloldalon ezen értékek miért nem szerepelnek hangsúlyosan. (Persze valóban jobban teszi, ha menekül a politikától, főleg a szélsőségektől.)

Gregor Bernadett FriderikusszalAzért csak leírnám kritikámat is:

  • Túl szép, ezért irigykedem minden férfira, akivel szóba áll. (Gyanítom ez az oka, hogy férfi ügyei ekkora figyelmet kaptak, de maradjon csak szép.)

Sándorról is megtudhatunk sok mindent, de ez Őt nem zavarja, Ő jól ismeri Önmagát és ez a lényeg. Most talán túl atyáskodó volt, de értem az okát.

Aki nem hiszi el amivel Sándor összegezte a napot – “egy helyes, szerethető, bölcs ember” – az nézze meg a műsort:  tv2.hu/friderikusz/

(M. Z. L.)

Oszd meg kérlek, ha tetszett!

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on skype
Mindenünk a zene

Friss

Martin Miután jó ember bachata

Miután – megjelent Gébele Martin új dala

A dalszöveget és a zenét is Martin jegyzi, elmondása szerint „önmagának tud a legjobban megnyílni”, ezért alkot szinte mindig egyedül, de nyitott az együttműködésre másokkal.

Várkert Bazár zene vers

Zene+vers, a Várkert Bazárban!

Ismét zene költözik be a Várkert Bazár udvarára – azonban nem könnyű-, hanem komoly: a Budapesti Filharmóniai Társaság Zenekara Nyáry Krisztiánnal közösen vág bele a szórakoztató művelésbe,

Martin Miután nyári

Martin Miutánja – már csak pár nap

Termékeny hetek után itt az új szám! Június 11-én, pénteken új dala és videoklipe jelenik meg Miután címmel. Új száma igazi nyári slágernek ígérkezik. Strand – csak kicsit másképp.

Mit hoz a véletlen

Neked sorsolt