Gregor Bernadett „egy helyes, szerethető, bölcs ember”

Gregor Bernadett
A legutóbbi "Összezárva Friderikusszal" műsor után kíváncsian vártam vajon mi jelenik meg a sajtóban, médiákban Gregor Bernadettről.

Gregor BernadettA legutóbbi „Összezárva Friderikusszal” műsor után kíváncsian vártam vajon mi jelenik meg a sajtóban, médiákban. Szomorú képet kaptam. Újságírók hada ült le csak azért a tévé elé, hogy sikerüljön elcsípnie valamit, ami botrányos, valamit ami gonosz képet fest valakiről, valamit ami rossz, erkölcstelen… (Tisztelet a kivételnek.) Azon újságírók fegyvere ez, akik nem tudnak fogalmazni, ugyanis az olvasóknak vagy jól kell írni, vagy botrány kell. Az utóbbi legépeléséhez nem kell újságírói véna. Persze megértem Én, hogy a kiadók nem tudnak megfizetni szakképzett gárdát, de akkor ne sírjanak, ha csökken az olvasottságuk, vagy morcos rájuk az értelmiség.

Nem írom le mely médiákról van szó, bárki megtalálja Őket, inkább álljon itt pár figyelemre méltó dolog Bernadettről, csak címszavakban:

  • Gyönyörűen szaval és énekel. (Ha nem így lenne nem szerepelne itt.)
  • Igazi háziasszony, azon ritka hölgyek közé tartozik aki szerint a házimunka női feladat.
  • Smink nélkül ugyanolyan szép, mint sminkkel. (Szerintem szebb, de ez szubjektív.)
  • Nem titkolja korát, pedig Ő aztán nyugodtan megtehetné.
  • Bár kissé zárkózott, de őszinte, és nem játssza meg magát, ami ritka erény közismert embereknél.
  • Észrevette, hogy a jobbik az egyetlen párt mely szociáldemokrata értékeket vonultatott fel programjában. Ettől még nem jobbikos, mint ahogy Én sem, de elgondolkodtató, hogy a baloldalon ezen értékek miért nem szerepelnek hangsúlyosan. (Persze valóban jobban teszi, ha menekül a politikától, főleg a szélsőségektől.)

Gregor Bernadett FriderikusszalAzért csak leírnám kritikámat is:

  • Túl szép, ezért irigykedem minden férfira, akivel szóba áll. (Gyanítom ez az oka, hogy férfi ügyei ekkora figyelmet kaptak, de maradjon csak szép.)

Sándorról is megtudhatunk sok mindent, de ez Őt nem zavarja, Ő jól ismeri Önmagát és ez a lényeg. Most talán túl atyáskodó volt, de értem az okát.

Aki nem hiszi el amivel Sándor összegezte a napot – „egy helyes, szerethető, bölcs ember” – az nézze meg a műsort:  tv2.hu/friderikusz/

(M. Z. L.)

Oszd meg kérlek, ha tetszett!

Mindenünk a zene

Friss

Isis Big Band

Koncert-showra készül az Isis Big Band

A szombathelyi Isis Big Band 28 éves fennállásának legnagyobb volumenű koncert-showjára készül. Az egyesület célja a swing, a big band és a jazz zene népszerűsítése.

Fonogram - Magyar Zenei Díj

Megvannak a Fonogram-jelöltek!

2023. április 29-én, szombaton a Fonogram-nap keretében derül ki, kik nyerik idén a magyar zenei élet legrangosabb szakmai elismerését, a 18+1 kategóriában odaítélt Fonogram – Magyar Zenei Díjat.

Earlybird zenekar

Megjelent az Earlybird zenekar első nagylemeze

„Lehet, hogy nem volt egy gyors folyamat a lemezkészítés, és persze utólag lehet, hogy 1-2 dolgot már másként csinálnánk, máshogy építenénk fel, de a végeredményt hallva, szerintünk megérte.”

Eldorado zenekar

Idén 10 éves az Eldorado zenekar!

Készül a kislemez, melyből elkészült az első dal. Ennek apropójából beszélgettünk Attilával és Alexandrával, az Eldorado együttes alapító tagjaival.

ék zenekar

ék – Téridő dal- és klippremier

Az ék zenekar Out Of The Cave című 2021-es nagylemeze után először jelentkezik új anyaggal, ráadásul egy igazi kuriózummal. De mitől annyira rendkívüli szám a Téridő?