Keresés
Close this search box.

Gregor Bernadett “egy helyes, szerethető, bölcs ember”

Gregor Bernadett
A legutóbbi "Összezárva Friderikusszal" műsor után kíváncsian vártam vajon mi jelenik meg a sajtóban, médiákban Gregor Bernadettről.

Gregor BernadettA legutóbbi “Összezárva Friderikusszal” műsor után kíváncsian vártam vajon mi jelenik meg a sajtóban, médiákban. Szomorú képet kaptam. Újságírók hada ült le csak azért a tévé elé, hogy sikerüljön elcsípnie valamit, ami botrányos, valamit ami gonosz képet fest valakiről, valamit ami rossz, erkölcstelen… (Tisztelet a kivételnek.) Azon újságírók fegyvere ez, akik nem tudnak fogalmazni, ugyanis az olvasóknak vagy jól kell írni, vagy botrány kell. Az utóbbi legépeléséhez nem kell újságírói véna. Persze megértem Én, hogy a kiadók nem tudnak megfizetni szakképzett gárdát, de akkor ne sírjanak, ha csökken az olvasottságuk, vagy morcos rájuk az értelmiség.

Nem írom le mely médiákról van szó, bárki megtalálja Őket, inkább álljon itt pár figyelemre méltó dolog Bernadettről, csak címszavakban:

  • Gyönyörűen szaval és énekel. (Ha nem így lenne nem szerepelne itt.)
  • Igazi háziasszony, azon ritka hölgyek közé tartozik aki szerint a házimunka női feladat.
  • Smink nélkül ugyanolyan szép, mint sminkkel. (Szerintem szebb, de ez szubjektív.)
  • Nem titkolja korát, pedig Ő aztán nyugodtan megtehetné.
  • Bár kissé zárkózott, de őszinte, és nem játssza meg magát, ami ritka erény közismert embereknél.
  • Észrevette, hogy a jobbik az egyetlen párt mely szociáldemokrata értékeket vonultatott fel programjában. Ettől még nem jobbikos, mint ahogy Én sem, de elgondolkodtató, hogy a baloldalon ezen értékek miért nem szerepelnek hangsúlyosan. (Persze valóban jobban teszi, ha menekül a politikától, főleg a szélsőségektől.)

Gregor Bernadett FriderikusszalAzért csak leírnám kritikámat is:

  • Túl szép, ezért irigykedem minden férfira, akivel szóba áll. (Gyanítom ez az oka, hogy férfi ügyei ekkora figyelmet kaptak, de maradjon csak szép.)

Sándorról is megtudhatunk sok mindent, de ez Őt nem zavarja, Ő jól ismeri Önmagát és ez a lényeg. Most talán túl atyáskodó volt, de értem az okát.

Aki nem hiszi el amivel Sándor összegezte a napot – “egy helyes, szerethető, bölcs ember” – az nézze meg a műsort:  tv2.hu/friderikusz/

(M. Z. L.)

Oszd meg kérlek, ha tetszett!

Mindenünk a zene

Friss

Mit hoz a véletlen

Neked sorsolt