Keresés
Close this search box.

Nincs többé züllött éjjel, csak naplemente – Meglepetésklip és új dal DESH-től

Desh
Bár még csak november közepén jelent meg A bús barista balladái, most új dallal és klippel jelentkezik DESH.

Elő-karácsonyi ajándékkal kedveskedik Magyarország legtöbbet streamelt trap-előadója. Igény, az van rá: rövid idő alatt 4 millió megtekintésig kúszott YouTube-on Osztriga című dalának klipje, lyric videói pedig alig egy hét alatt mind-mind a milliós lejátszásig (vagy azon is túl) jutottak. DESH-nek pedig esze ágában sincs leállni: az év végét még megtekeri egy új – Apály című – dallal és klippel.

A rajongók már megszokhatták, hogy az instant buliklasszikusok mellett DESH időről időre megmutatja komolyabb arcát is – olyan húsbavágó őszinteséggel viszont talán debütslágere, a Kukásautó óta nem énekelt, mint az Apály című dalban, amelynek központi témája a magány.

A borongós, elgondolkodtató szöveg hangulatát pazarul átadó klipet Nagy Bence rendezte és a Final Production csapata készítette, a kisfilm végén pedig DESH eddigi pályafutásának legszemélyesebb filmkockái láthatók.

A klip itt érhető el:
youtube.com/watch?v=AnqYO0TCSG8

Oszd meg kérlek, ha tetszett!

Mindenünk a zene

Friss

Vitorlás kötél

Vitorlás kötélzet: átfogó útmutató (X)

A hajókötélzet megfelelő használata nélkül a vitorlás hajók irányítása és működtetése gyakorlatilag lehetetlen lenne. Ebben a cikkben részletesen bemutatjuk a vitorlás kötelek rendszerének alapjait, főbb elemeit, karbantartását, biztonsági előírásait, valamint a megfelelő kötélzet kiválasztását és vásárlását.

Mit hoz a véletlen

Neked sorsolt