Lányi Lala az elmúlt 20 év kísértéseiről

Lányi Lala
magyarzene

magyarzene

Lányi Lala, a magyar zenei élet ismert szereplője a Sztárportré műsorában az elmúlt 20 év kísértéseiről beszélt.

Lányi LalaLányi Lala, a magyar zenei élet ismert szereplője a Sztárportré műsorában az elmúlt 20 év kísértéseiről beszélt. A zenész-előadóművész azt mondja: “Bennünket elsodorhatott volna gyakorlatilag bármi. Abban az időszakban, amikor mi kezdtük, a 90-es évek közepén, kinyílt itt a világ sok mindenben… Kerültünk olyan helyzetekbe, ahol olyan formában akartak bennünket tiszteletből, szeretetből vendégül látni, amit tényleg csak rossz filmekben lát az ember manapság, poénból. Nekünk ott embernek kellett maradni. Ott aztán volt szerepe a neveltetésnek, a tartásnak, hogy észnél legyen az ember. Nem tudom más hogyan csinálta volna, de az, hogy mi így megúsztuk – gyakorlatilag teljesen tiszta fejjel, nyilván koccintgatva a nagy bulikban, de ettől függetlenül minden mást nélkülözve megéltük ezt a 20 évet -, az egy hatalmas dolog. Nem csúsztunk le fizikailag, szellemileg. Mi hosszú távon gondolkoztunk, úgyhogy a kevés alvást leszámítva, rossz szokásunk nincs – még energia italt is, ha jól emlékszem utoljára 15 éve ittam -, ennyire durván adom elő ezt az egészséges életmódot.”

20 éves jubileumi Kozmix koncert december 27-én!

Oszd meg kérlek, ha tetszett!

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on skype
Mindenünk a zene

Friss

Martin Miután jó ember bachata

Miután – megjelent Gébele Martin új dala

A dalszöveget és a zenét is Martin jegyzi, elmondása szerint „önmagának tud a legjobban megnyílni”, ezért alkot szinte mindig egyedül, de nyitott az együttműködésre másokkal.

Várkert Bazár zene vers

Zene+vers, a Várkert Bazárban!

Ismét zene költözik be a Várkert Bazár udvarára – azonban nem könnyű-, hanem komoly: a Budapesti Filharmóniai Társaság Zenekara Nyáry Krisztiánnal közösen vág bele a szórakoztató művelésbe,

Martin Miután nyári

Martin Miutánja – már csak pár nap

Termékeny hetek után itt az új szám! Június 11-én, pénteken új dala és videoklipe jelenik meg Miután címmel. Új száma igazi nyári slágernek ígérkezik. Strand – csak kicsit másképp.

Mit hoz a véletlen

Neked sorsolt