Lányi Lala az elmúlt 20 év kísértéseiről

Lányi Lala
magyarzene

magyarzene

Lányi Lala, a magyar zenei élet ismert szereplője a Sztárportré műsorában az elmúlt 20 év kísértéseiről beszélt.

Lányi LalaLányi Lala, a magyar zenei élet ismert szereplője a Sztárportré műsorában az elmúlt 20 év kísértéseiről beszélt. A zenész-előadóművész azt mondja: “Bennünket elsodorhatott volna gyakorlatilag bármi. Abban az időszakban, amikor mi kezdtük, a 90-es évek közepén, kinyílt itt a világ sok mindenben… Kerültünk olyan helyzetekbe, ahol olyan formában akartak bennünket tiszteletből, szeretetből vendégül látni, amit tényleg csak rossz filmekben lát az ember manapság, poénból. Nekünk ott embernek kellett maradni. Ott aztán volt szerepe a neveltetésnek, a tartásnak, hogy észnél legyen az ember. Nem tudom más hogyan csinálta volna, de az, hogy mi így megúsztuk – gyakorlatilag teljesen tiszta fejjel, nyilván koccintgatva a nagy bulikban, de ettől függetlenül minden mást nélkülözve megéltük ezt a 20 évet -, az egy hatalmas dolog. Nem csúsztunk le fizikailag, szellemileg. Mi hosszú távon gondolkoztunk, úgyhogy a kevés alvást leszámítva, rossz szokásunk nincs – még energia italt is, ha jól emlékszem utoljára 15 éve ittam -, ennyire durván adom elő ezt az egészséges életmódot.”

20 éves jubileumi Kozmix koncert december 27-én!

Oszd meg kérlek, ha tetszett!

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on skype
Mindenünk a zene

Friss

Charlie Tátrai Tibor

Tátrai és Charlie – csak zene lesz?

Az áprilisról a koronavírus-járvány miatt november 6-ra halasztott esten a két produkció egy-egy órás blokkot ad elő, a végén jammelés lesz.

Piros Lábas

Zene is lesz a PirosLáboson

Hat ismert hazai világzenei formáció szokatlan műsort mutat be október 2-án a PirosLábos Kulturális Portékák Vásárán Szigetmonostoron, a Szentendrei-szigeten.

Follow the Flow

Égen-földön csak a Flow!

Megjelent a Follow The Flow második lemeze, az ‘Ég és föld’, és ahogyan a cím is utal rá, a rajta hallható dalok megmutatják az igazán nagy magasságokat és mélységeket is.