Keresés
Close this search box.

Lányi Lala az elmúlt 20 év kísértéseiről

Lányi Lala
Lányi Lala, a magyar zenei élet ismert szereplője a Sztárportré műsorában az elmúlt 20 év kísértéseiről beszélt.

Lányi LalaLányi Lala, a magyar zenei élet ismert szereplője a Sztárportré műsorában az elmúlt 20 év kísértéseiről beszélt. A zenész-előadóművész azt mondja: “Bennünket elsodorhatott volna gyakorlatilag bármi. Abban az időszakban, amikor mi kezdtük, a 90-es évek közepén, kinyílt itt a világ sok mindenben… Kerültünk olyan helyzetekbe, ahol olyan formában akartak bennünket tiszteletből, szeretetből vendégül látni, amit tényleg csak rossz filmekben lát az ember manapság, poénból. Nekünk ott embernek kellett maradni. Ott aztán volt szerepe a neveltetésnek, a tartásnak, hogy észnél legyen az ember. Nem tudom más hogyan csinálta volna, de az, hogy mi így megúsztuk – gyakorlatilag teljesen tiszta fejjel, nyilván koccintgatva a nagy bulikban, de ettől függetlenül minden mást nélkülözve megéltük ezt a 20 évet -, az egy hatalmas dolog. Nem csúsztunk le fizikailag, szellemileg. Mi hosszú távon gondolkoztunk, úgyhogy a kevés alvást leszámítva, rossz szokásunk nincs – még energia italt is, ha jól emlékszem utoljára 15 éve ittam -, ennyire durván adom elő ezt az egészséges életmódot.”

20 éves jubileumi Kozmix koncert december 27-én!

Oszd meg kérlek, ha tetszett!

Mindenünk a zene

Friss

HOCUSPONY

Megjelent az Abrakadabra a Hocuspony -tól

A budapesti székhelyű HOCUSPONY nem hagyott sok időt a lacafacára, rögtön az első évükben megjárták szinte az összes nevesebb fővárosi klubot az A38-tól egészen az Akvárium Klub Nagyhalljáig.

Fonogram -Magyar Zenei Díj

Megvannak a 2024-es Fonogram-jelöltek!

2024. április 27-én, szombaton a Fonogram-nap keretében derül ki, kik nyerik idén a magyar zenei élet legrangosabb szakmai elismerését, a 18+1 kategóriában odaítéltFonogram -Magyar Zenei Díjat.

Bérczesi Róbert és Müller Péter Sziámi

„Mint a kés a vajban” – megjelent a CSILLAGTÚRA

Március 21-én jelent meg Bérczesi Róbert és Müller Péter Sziámi közös projektjének legújabb gyümölcse, a CSILLAGTÚRA, amely nemcsak azért különleges, mert ezúttal Péter is énekel, hanem mert a HIPERKARMA zenekar játszotta fel a zenét.

Mit hoz a véletlen

Neked sorsolt