Gidófalvy Attila és Sub Bass Monster

Gidofalvy Attila

E-héten a Sztárportréban két sztár a magyar zene világából.

Gidófalvy Attila és Sub Bass Monster – Barátok és ismerősök
 
Gidofalvy Attila

 

Élő rocklegenda! Megadatik neki hogy összekeverjék Pataky Attilával, vagy Som Lajossal! A Gödi Gidó, vagyis a szintén legendás Lord és Karthago Band zenésze: Gidófalvy Attila büszke rá, hogy rengeteg barátja van. Szívesen jön-megy, hiszen mindenfelé szeretettel fogadják a régi jó cimborák. Könnyen barátkozik, és tartós kapcsolatra számíthat akivel nem akasztja össze a bajszát. A legújabb Sztárportréban is szívesen mesél barátokról és ismerősökről, valamint a már 41 éve aktív Lord zenekar, és a (34 éves) Karthago Band várva várt következő bulijairól.

 
 

 

 

Sub Bass Monster - zeneSub Bass Monsterrel nem tudjuk hogy mennyire ismerik egymást, mindenesetre Szabi is elárulja hol szeret zenész, vagy nem zenész barátaival bandázni, és hogy bár késett, de elkészült az új lemezzel – kiderül, hogy melyik fesztiválon zenél majd főműsoridőben.

Oszd meg kérlek, ha tetszett!

Mindenünk a zene

Friss

Új zsinagóga Szeged

Zsidó kulturális fesztivált rendeznek Szegeden

Komoly- és könnyűzenei koncertek, könyvbemutatók és fotókiállítás várja június elejétől szeptember közepéig az érdeklődőket a Szegedi Zsidó Kulturális Fesztiválon – tájékoztatták a szervezők az MTI-t.

The Pontiac - Ablakomból

The Pontiac – Ablakomból

Hamarosan harmadik nagylemezével örvendezteti meg rajongóit a The Pontiac. Beharangozóként a zenekar újabb videóklippel készült, amit a korong egyik legmeghatározóbb, Ablakomból című dalához forgattak.

Palágyi Ildikó

Palágyi Ildikó: Körbeér

A kislemez Palágyi Ildikó – énekes-dalszerző – legszemélyesebb megéléseibe, történeteibe enged betekintést. Az album címadó dalához a saját teraszukon forgattak „home session” videót.

Vörös Renátó

Vörös Renátó – Nap

Remeteévek és Skócia meghódítását követően jelent meg Vörös Renátó második szóló nagylemeze: Nap címmel.