Gidófalvy Attila és Sub Bass Monster

Gidofalvy Attila
magyarzene

magyarzene

E-héten a Sztárportréban két sztár a magyar zene világából.

Gidófalvy Attila és Sub Bass Monster – Barátok és ismerősök
 
Gidofalvy Attila

 

Élő rocklegenda! Megadatik neki hogy összekeverjék Pataky Attilával, vagy Som Lajossal! A Gödi Gidó, vagyis a szintén legendás Lord és Karthago Band zenésze: Gidófalvy Attila büszke rá, hogy rengeteg barátja van. Szívesen jön-megy, hiszen mindenfelé szeretettel fogadják a régi jó cimborák. Könnyen barátkozik, és tartós kapcsolatra számíthat akivel nem akasztja össze a bajszát. A legújabb Sztárportréban is szívesen mesél barátokról és ismerősökről, valamint a már 41 éve aktív Lord zenekar, és a (34 éves) Karthago Band várva várt következő bulijairól.

 
 

 

 

Sub Bass Monster - zeneSub Bass Monsterrel nem tudjuk hogy mennyire ismerik egymást, mindenesetre Szabi is elárulja hol szeret zenész, vagy nem zenész barátaival bandázni, és hogy bár késett, de elkészült az új lemezzel – kiderül, hogy melyik fesztiválon zenél majd főműsoridőben.

Oszd meg kérlek, ha tetszett!

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on skype
Mindenünk a zene

Friss

Zenei Alkotó Műhely Oroszlányban

Zenészeket vár Oroszlányban a ZAM!

2021  július 28 -tól nyitja kapuit az oroszlányi Zenei Alkotó Műhely (röviden ZAM), mely minden szerdán 15 órára várja mindazokat akik részt vennének közös zenélésben, alkotásban, vagy szeretnék megvalósítani zenei ötleteiket.

skyabove

Felhők felett mindig kék az ég!

Ebben a számban is ugyanúgy törekednek a zenéjükkel a közönség megmozgatására, mint a személyes és univerzális problémák, és az érzelmek hullámzásának bemutatására.

The Wallkids werkfilm

Werkfilmmel jelentkezett a Wallkids

A The Wallkids zenekar leforgatta legújabb klipjét,a Hiába futsz! című dalukhoz, mégpedig nem is akárhol, hanem a kiskörei művelődési házban.

Double Rise Torockó Kistehén

Erdélyi rajongóitól is búcsúzik a Kistehén

A Kolozsvártól mintegy 60 kilométerre festői környezetben fekvő településen a hajnali napfelkelte után a Székelykő sziklatömbje mögött egy időre eltűnik, majd újra felkel a nap. A fesztivál három napjára hat napfelkeltét ígérnek a szervezők.

Mit hoz a véletlen

Neked sorsolt