Keresés
Close this search box.

Gidófalvy Attila és Sub Bass Monster

Gidofalvy Attila

E-héten a Sztárportréban két sztár a magyar zene világából.

Gidófalvy Attila és Sub Bass Monster – Barátok és ismerősök
 
Gidofalvy Attila

 

Élő rocklegenda! Megadatik neki hogy összekeverjék Pataky Attilával, vagy Som Lajossal! A Gödi Gidó, vagyis a szintén legendás Lord és Karthago Band zenésze: Gidófalvy Attila büszke rá, hogy rengeteg barátja van. Szívesen jön-megy, hiszen mindenfelé szeretettel fogadják a régi jó cimborák. Könnyen barátkozik, és tartós kapcsolatra számíthat akivel nem akasztja össze a bajszát. A legújabb Sztárportréban is szívesen mesél barátokról és ismerősökről, valamint a már 41 éve aktív Lord zenekar, és a (34 éves) Karthago Band várva várt következő bulijairól.

 
 

 

 

Sub Bass Monster - zeneSub Bass Monsterrel nem tudjuk hogy mennyire ismerik egymást, mindenesetre Szabi is elárulja hol szeret zenész, vagy nem zenész barátaival bandázni, és hogy bár késett, de elkészült az új lemezzel – kiderül, hogy melyik fesztiválon zenél majd főműsoridőben.

Oszd meg kérlek, ha tetszett!

Mindenünk a zene

Friss

Fiúk zenekar

Fiúk – Paralízis dal- és klippremier

A földalatti popot játszó Fiúk zenekar új dala egy olyan traumát dolgoz fel, ami az alvásparalízissel jár – sokakban ugyanis ily formában jelenik meg a hétköznapok frusztrációja.

Dresch Quartet

Új kompozíció a Dresch Quartettől

Új kompozíció a Dresch Quartet hamarosan megjelenő Live in London című koncertalbumáról. Március 8-án jelenik meg a Live in London című album.

Teddy Harpo gitárral

Grind by Teddy Harpo

Medve Balázsnak – Teddy Harpo -van már néhány magyar a dal a fiókjában. Népzenei átdolgozások, saját szövegek, de egyelőre az angol számokat játsza.