Claudia Balla megígérte, betartotta

Claudia Balla - Fire
Z. László

Z. László

Kommunikátor - Onmediaweb
Claudia új videóklippel jelentkezett, mely a második lemezének címadó dala is: FIRE.

Claudia BallaClaudia az alábbi bejegyzéssel búcsúzott a 2018 -as évtől:

„Szeretném megköszönni az érdeklődést és a támogatást, amit az idei évben is tanúsítottatok a zenei botladozásaim és személyem irányába. Több dologért is hálás lehetek 2018-ban, ezek közül néhány számomra kiváltképp fontos eseményt szeretnék megemlíteni:
A második nagylemezemmel tavasszal az Egyesült Királyságba is eljuthattam egy koncert és média turné keretében, a „Perfect” c. dalom világszerte több, mint 60 rádióban elhangzott, majd megjelent nyár elején Balogh Eszter „Pillanatok” c. bemutatkozó EP-je, melynek egy dal kivételével a szerzője és megálmodója lehettem, szeptemberben végre Budapesten, az ELLÁTÓházban koncertezhettem Petruskaval, Dani Torressel, Balogh Eszterrel és Flora Tandival, novemberben megjelent Major Eszter – dalszövegíró „Napraforgók” c. albuma, melyen én is közreműködhettem egy dal elejéig, illetve december végén sikeresen megvédtem a PhD-mat.

Claudia Balla bakelit lemezÍgérem, hogy a 2019-es év is majd újabb meglepetéseket tartalmaz és nagyon remélem, hogy sok örömmel teli percet tudok majd Nektek szerezni!”

Alig telt el három hét és íme, máris egy új videóklippel jelentkezett, mely a második lemezének címadó dala is: FIRE.

A videót a Genfi tó partján forgatták egy helyi stábbal, a klip rendezője a nemrég Los Angelesben is díjazott Joakim Scheidegger volt. A dal a reményről és a saját magunkba, illetve a világba vetett hit fontosságáról szól. A reményt vizuálisan egy fénygömb testesíti meg.

A klip: youtube.com/watch?v=S4lUBOfSYZY

Fenti képadatok:
Fotó: Bogi Bognár
Smink: Veronika Deák
Styling: Zsolt Ordasi

Oszd meg kérlek, ha tetszett!

Mindenünk a zene

Friss