Claudia Balla megígérte, betartotta

Claudia Balla - Fire
Z. László

Z. László

Claudia új videóklippel jelentkezett, mely a második lemezének címadó dala is: FIRE.

Claudia BallaClaudia az alábbi bejegyzéssel búcsúzott a 2018 -as évtől:

“Szeretném megköszönni az érdeklődést és a támogatást, amit az idei évben is tanúsítottatok a zenei botladozásaim és személyem irányába. Több dologért is hálás lehetek 2018-ban, ezek közül néhány számomra kiváltképp fontos eseményt szeretnék megemlíteni:
A második nagylemezemmel tavasszal az Egyesült Királyságba is eljuthattam egy koncert és média turné keretében, a „Perfect” c. dalom világszerte több, mint 60 rádióban elhangzott, majd megjelent nyár elején Balogh Eszter „Pillanatok” c. bemutatkozó EP-je, melynek egy dal kivételével a szerzője és megálmodója lehettem, szeptemberben végre Budapesten, az ELLÁTÓházban koncertezhettem Petruskaval, Dani Torressel, Balogh Eszterrel és Flora Tandival, novemberben megjelent Major Eszter – dalszövegíró „Napraforgók” c. albuma, melyen én is közreműködhettem egy dal elejéig, illetve december végén sikeresen megvédtem a PhD-mat.

Claudia Balla bakelit lemezÍgérem, hogy a 2019-es év is majd újabb meglepetéseket tartalmaz és nagyon remélem, hogy sok örömmel teli percet tudok majd Nektek szerezni!”

Alig telt el három hét és íme, máris egy új videóklippel jelentkezett, mely a második lemezének címadó dala is: FIRE.

A videót a Genfi tó partján forgatták egy helyi stábbal, a klip rendezője a nemrég Los Angelesben is díjazott Joakim Scheidegger volt. A dal a reményről és a saját magunkba, illetve a világba vetett hit fontosságáról szól. A reményt vizuálisan egy fénygömb testesíti meg.

A klip: youtube.com/watch?v=S4lUBOfSYZY

Fenti képadatok:
Fotó: Bogi Bognár
Smink: Veronika Deák
Styling: Zsolt Ordasi

Oszd meg kérlek, ha tetszett!

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on skype
Mindenünk a zene

Friss

Zenei Alkotó Műhely Oroszlányban

Zenészeket vár Oroszlányban a ZAM!

2021  július 28 -tól nyitja kapuit az oroszlányi Zenei Alkotó Műhely (röviden ZAM), mely minden szerdán 15 órára várja mindazokat akik részt vennének közös zenélésben, alkotásban, vagy szeretnék megvalósítani zenei ötleteiket.

skyabove

Felhők felett mindig kék az ég!

Ebben a számban is ugyanúgy törekednek a zenéjükkel a közönség megmozgatására, mint a személyes és univerzális problémák, és az érzelmek hullámzásának bemutatására.

The Wallkids werkfilm

Werkfilmmel jelentkezett a Wallkids

A The Wallkids zenekar leforgatta legújabb klipjét,a Hiába futsz! című dalukhoz, mégpedig nem is akárhol, hanem a kiskörei művelődési házban.

Mit hoz a véletlen

Neked sorsolt