Keresés
Close this search box.

Virtuózok jubileumi ünnepi hangverseny

Virtuózok
A Virtuózok Kamaraegyüttes 2019 februárjában alakult, a Virtuózok klasszikus zenei tehetségkutató elmúlt négy évadának kiemelkedő tehetségeiből.

Virtuózok zenekarA Virtuózok komolyzenei tehetségkutató elmúlt 5 évének tehetségei adnak különleges műsort december 30-án 15:00-tól és 19:30-tól. Az ünnepi hangversenyen fellép többek közt a győztesek közül Boros Misi, Gertler Teo, Balázs-Piri Soma, Lugosi D. Ali, Abouzahra Amira, Beke Márk és Ninh Duc Hoang Long, valamint az 5. évad döntősei, a nyertes TanBorEn Trió, a Flautica és Sárközy Lajos és zenekara. Kísér a Virtuózok Kamaraegyüttes.

A Virtuózok Produkció a televízióműsor után sem engedi el a a fiatal zenészek kezét. A program alappillére a tehetségek felfedezésén túl az ifjú zenészek gondozása, támogatása hosszú távon. Ennek biztosítékaként az alapítók létrehozták a Kis Virtuózok Alapítványt, amely szakmai és anyagi támogatással, ösztöndíjrendszerrel, koncertek szervezésével támogatja és segíti a tehetségeket. Ennek köszönhetően a műsorban megismert zenészekkel a világ legrangosabb koncertermeiben is lehet találkozni az Egyesült Államoktól egész Európán át Ázsiáig.

A Virtuózok Kamaraegyüttes 2019 februárjában alakult, a Virtuózok klasszikus zenei tehetségkutató elmúlt négy évadának kiemelkedő tehetségeiből. A fiatal zenészek virtuóz játékukkal mindannyiunkhoz közelebb hozzák a klasszikus zenét, az együtt-zenélés örömére és a közös alkotásra hívják fel a figyelmet. Október 21-én Dublinban léptek fel az ottani Magyar Nagykövetség meghívására.

virtuozok.hu/koncertek/

Oszd meg kérlek, ha tetszett!

Mindenünk a zene

Friss

Pokolgép zenekar

Az új énekes leleplezése, elképesztő riffek és irodalom teszi hidegrázóssá a Pokolgép dalát

A januári tagcsere után új videóklipes dallal jelentkezik a magyar rockzene ikonikus alakulata, a Pokolgép. A szóban forgó szám megjelenése több szempontból is kiemelkedő fontosságú. Egyrészt egy izgalmas versfeldolgozásról beszélünk, de ami még tovább fokozza a hanganyag különlegességét, az az, hogy ebben lehet először a banda új énekesét hallani.

Előadóművészi Jogvédő Iroda Egyesület (EJI) - tisztújítás

EJI tisztújító Választógyűlés a BMC -ben

Az Előadóművészi Jogvédő Iroda Egyesület (EJI) megkezdte tisztújításának folyamatát. Ennek első lépéseként a Budapest Music Centerben Választógyűlést tartottak és megválasztották az EJI munkáját koordináló döntéshozó szerv, az új Küldöttgyűlés tagjait.

Iceboyz zenekar

Szinti-poppal indult az Iceboyz

Az Iceboyz első dala hangulatában igazi 80 -as évekbeli szinti-pop. A szöveg felejtős, de ez a stílus amúgy sem erről híres, a zene viszont hozza amit kell.

Fiúk zenekar

Fiúk – Paralízis dal- és klippremier

A földalatti popot játszó Fiúk zenekar új dala egy olyan traumát dolgoz fel, ami az alvásparalízissel jár – sokakban ugyanis ily formában jelenik meg a hétköznapok frusztrációja.

Mit hoz a véletlen

Neked sorsolt