Virtuózok jubileumi ünnepi hangverseny

Virtuózok
magyarzene

magyarzene

A Virtuózok Kamaraegyüttes 2019 februárjában alakult, a Virtuózok klasszikus zenei tehetségkutató elmúlt négy évadának kiemelkedő tehetségeiből.

Virtuózok zenekarA Virtuózok komolyzenei tehetségkutató elmúlt 5 évének tehetségei adnak különleges műsort december 30-án 15:00-tól és 19:30-tól. Az ünnepi hangversenyen fellép többek közt a győztesek közül Boros Misi, Gertler Teo, Balázs-Piri Soma, Lugosi D. Ali, Abouzahra Amira, Beke Márk és Ninh Duc Hoang Long, valamint az 5. évad döntősei, a nyertes TanBorEn Trió, a Flautica és Sárközy Lajos és zenekara. Kísér a Virtuózok Kamaraegyüttes.

A Virtuózok Produkció a televízióműsor után sem engedi el a a fiatal zenészek kezét. A program alappillére a tehetségek felfedezésén túl az ifjú zenészek gondozása, támogatása hosszú távon. Ennek biztosítékaként az alapítók létrehozták a Kis Virtuózok Alapítványt, amely szakmai és anyagi támogatással, ösztöndíjrendszerrel, koncertek szervezésével támogatja és segíti a tehetségeket. Ennek köszönhetően a műsorban megismert zenészekkel a világ legrangosabb koncertermeiben is lehet találkozni az Egyesült Államoktól egész Európán át Ázsiáig.

A Virtuózok Kamaraegyüttes 2019 februárjában alakult, a Virtuózok klasszikus zenei tehetségkutató elmúlt négy évadának kiemelkedő tehetségeiből. A fiatal zenészek virtuóz játékukkal mindannyiunkhoz közelebb hozzák a klasszikus zenét, az együtt-zenélés örömére és a közös alkotásra hívják fel a figyelmet. Október 21-én Dublinban léptek fel az ottani Magyar Nagykövetség meghívására.

virtuozok.hu/koncertek/

Oszd meg kérlek, ha tetszett!

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on skype
Mindenünk a zene

Friss

Zenei Alkotó Műhely Oroszlányban

Zenészeket vár Oroszlányban a ZAM!

2021  július 28 -tól nyitja kapuit az oroszlányi Zenei Alkotó Műhely (röviden ZAM), mely minden szerdán 15 órára várja mindazokat akik részt vennének közös zenélésben, alkotásban, vagy szeretnék megvalósítani zenei ötleteiket.

skyabove

Felhők felett mindig kék az ég!

Ebben a számban is ugyanúgy törekednek a zenéjükkel a közönség megmozgatására, mint a személyes és univerzális problémák, és az érzelmek hullámzásának bemutatására.

The Wallkids werkfilm

Werkfilmmel jelentkezett a Wallkids

A The Wallkids zenekar leforgatta legújabb klipjét,a Hiába futsz! című dalukhoz, mégpedig nem is akárhol, hanem a kiskörei művelődési házban.

Double Rise Torockó Kistehén

Erdélyi rajongóitól is búcsúzik a Kistehén

A Kolozsvártól mintegy 60 kilométerre festői környezetben fekvő településen a hajnali napfelkelte után a Székelykő sziklatömbje mögött egy időre eltűnik, majd újra felkel a nap. A fesztivál három napjára hat napfelkeltét ígérnek a szervezők.

Mit hoz a véletlen

Neked sorsolt