The Other Left

Bogdán István

Bogdán István

2018 elején jelent meg a banda első EP-je ami az It’s On nevet kapta. Ez a hanganyag összességében az elmúlt 1 év munkáját foglalja össze: egy banda születése és megjelenése a közösségi médiában.

The Other LeftA The Other Left 2016 decemberében alakult, 4 tagú, budapesti együttes, amely elsősorban pop-rock, punk-rock kategóriában utazik, de nem határolódik el egyetlen műfajtól sem.

A zenekar tagjai:

Tóth Róbert – basszusgitár
Molnár Bálint – vokál, gitár
Krajcsi Sándor Roland – dob
Farkas Gergely – ének, gitár

2018 elején jelent meg a banda első EP-je ami az It’s On nevet kapta. Ez a hanganyag összességében az elmúlt 1 év munkáját foglalja össze: egy banda születése és megjelenése a közösségi médiában.
Minden kezdet nehéz, de az EP felvétele és megjelentetése felgyorsította a banda életét: A dalok publikálását követő hónapban a banda megtartotta első kettő koncertjét.

The Other Left zenekar,,Zeneileg és emberileg is rengeteg példaképünk van, tagonként egy-egy holtággal, de a törzsét az egész hangzásnak a kaliforniai punk stílus adja. Mindazonáltal célunk, hogy minél színvonalasabb, populárisabb, monumentálisabb, befogadhatóbb zenét alkossunk, fontosnak tartjuk a különböző műfajokkal való kísérletezést, keveredést. Rengeteg embernek kell köszönetet mondanom, akik bábáskodtak a zenekar születésénél, igyekszünk meghálálni a bizalmat, és mindig egy újabb és újabb lépcsőfokot ugrani.” – Farkas Gergely, a zenekar frontembere.

Aki többet is szeretne megtudni a zenekarról az látogassa meg a következő oldalakat:

Oszd meg kérlek, ha tetszett!

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on skype
Mindenünk a zene

Friss

Martin Miután jó ember bachata

Miután – megjelent Gébele Martin új dala

A dalszöveget és a zenét is Martin jegyzi, elmondása szerint „önmagának tud a legjobban megnyílni”, ezért alkot szinte mindig egyedül, de nyitott az együttműködésre másokkal.

Várkert Bazár zene vers

Zene+vers, a Várkert Bazárban!

Ismét zene költözik be a Várkert Bazár udvarára – azonban nem könnyű-, hanem komoly: a Budapesti Filharmóniai Társaság Zenekara Nyáry Krisztiánnal közösen vág bele a szórakoztató művelésbe,

Martin Miután nyári

Martin Miutánja – már csak pár nap

Termékeny hetek után itt az új szám! Június 11-én, pénteken új dala és videoklipe jelenik meg Miután címmel. Új száma igazi nyári slágernek ígérkezik. Strand – csak kicsit másképp.