The Other Left

Bogdán István

Bogdán István

2018 elején jelent meg a banda első EP-je ami az It’s On nevet kapta. Ez a hanganyag összességében az elmúlt 1 év munkáját foglalja össze: egy banda születése és megjelenése a közösségi médiában.

The Other LeftA The Other Left 2016 decemberében alakult, 4 tagú, budapesti együttes, amely elsősorban pop-rock, punk-rock kategóriában utazik, de nem határolódik el egyetlen műfajtól sem.

A zenekar tagjai:

Tóth Róbert – basszusgitár
Molnár Bálint – vokál, gitár
Krajcsi Sándor Roland – dob
Farkas Gergely – ének, gitár

2018 elején jelent meg a banda első EP-je ami az It’s On nevet kapta. Ez a hanganyag összességében az elmúlt 1 év munkáját foglalja össze: egy banda születése és megjelenése a közösségi médiában.
Minden kezdet nehéz, de az EP felvétele és megjelentetése felgyorsította a banda életét: A dalok publikálását követő hónapban a banda megtartotta első kettő koncertjét.

The Other Left zenekar,,Zeneileg és emberileg is rengeteg példaképünk van, tagonként egy-egy holtággal, de a törzsét az egész hangzásnak a kaliforniai punk stílus adja. Mindazonáltal célunk, hogy minél színvonalasabb, populárisabb, monumentálisabb, befogadhatóbb zenét alkossunk, fontosnak tartjuk a különböző műfajokkal való kísérletezést, keveredést. Rengeteg embernek kell köszönetet mondanom, akik bábáskodtak a zenekar születésénél, igyekszünk meghálálni a bizalmat, és mindig egy újabb és újabb lépcsőfokot ugrani.” – Farkas Gergely, a zenekar frontembere.

Aki többet is szeretne megtudni a zenekarról az látogassa meg a következő oldalakat:

Oszd meg kérlek, ha tetszett!

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on skype
Mindenünk a zene

Friss

Charlie Tátrai Tibor

Tátrai és Charlie – csak zene lesz?

Az áprilisról a koronavírus-járvány miatt november 6-ra halasztott esten a két produkció egy-egy órás blokkot ad elő, a végén jammelés lesz.

Piros Lábas

Zene is lesz a PirosLáboson

Hat ismert hazai világzenei formáció szokatlan műsort mutat be október 2-án a PirosLábos Kulturális Portékák Vásárán Szigetmonostoron, a Szentendrei-szigeten.

Follow the Flow

Égen-földön csak a Flow!

Megjelent a Follow The Flow második lemeze, az ‘Ég és föld’, és ahogyan a cím is utal rá, a rajta hallható dalok megmutatják az igazán nagy magasságokat és mélységeket is.