Smoking Frog

Bogdán István

Bogdán István

A zenekar 2016. Novemberében alakult Szombathelyen. 2017. novemberében megjelent első lemezük Ősrobbanás címmel

Smoking Frog zenekarA zenekar 2016. Novemberében alakult Szombathelyen. A tagok a kezdeti időkben Németh László Péter, Kapustka Csaba, Gábor Péter, Hábetler Péter és Lakics Ádám voltak. Rengeteg próbával és néhány hónappal később, januárban megjelent Youtubeon szöveges videó formájában első dalunk Ébredés címmel. Ezt követte még további két dal (Esztelen ösztön, Zűrös évek) hasonló formában, majd 2017. Áprilisában megtartottuk bemutatkozó koncertünket, nagyjából 100 ember előtt. Németh László barátunk sajnos nem tudta tovább folytatni a zenekarban, így érkezett helyére Gerencsér Péter Süni, de Laci is maradt a zenekarban, olyan szempontból, hogy a háttérben segít, dalszöveget ír.

A bemutatkozó koncert után gőzerővel kezdtünk el dolgozni első albumunkon. Nyár végére össze is álltak a dalok, így augusztus végén felvettük, majd egy hosszú keverési időszakot követően érkeztünk el addig a pontig, hogy 2017. novemberében megjelent első lemezünk Ősrobbanás címmel, ami megtalálható minden fontosabb streaming szolgáltató (Spotify, Deezer) valamint online áruház (iTunes/Apple Music, Google Play) kínálatában, de fizikai formában is.

Időközben még egy tagcsere zajlott le a zenekar életében, mert Gábor Pétert váltotta dobos poszton Kecskés Tamás. 2017. November 17-én a szombathelyi Végállomás Klubban megtartottuk lemezbemutató koncertünket ahol nagyjából 180 ember volt velünk, ami számunkra akkor felfoghatatlannak tűnt.

Az 2018-as év is hozott eddig jó néhány őrületes koncertet. Játszottunk együtt a Phoenix Rt., a Burnout és a Down For Whatever zenekarokkal, lehetőséget kaptunk a Gencsapáti Pünkösdi Fesztiválon és minden koncert egy felejthetetlen élménnyé vált. Ami az idei évből még hátra van, egy buli Szombathelyen a Szentivánéj keretében, egy buli a Vasmarock fesztivál, egy Sitkei rockfesztes koncert és ősztől indul a zenekar eddigi legkomolyabb időszaka, mert turnéra indulunk a Kalapács zenekarral 2019. májusáig. Ezenkívül folyamatosan születnek az új dalok is, amelyek folyamatosan fognak megjelenni a streaming szolgáltatásokon, youtubeon, hogy bárhol, bármikor elérhetőek legyen bárki számára, aki érdeklődik a zenekar iránt.

Tagok:

Gerencsér Péter “Süni” – Ének
Kecskés Tamás – Dob
Kapustka Csaba – Basszusgitár
Hábetler Péter – Gitár
Lakics Ádám – Gitár 

Aki többet is szeretne megtudni a zenekarról az látogassa meg valamelyik oldalt:

Oszd meg kérlek, ha tetszett!

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on skype
Mindenünk a zene

Friss

Zenei Alkotó Műhely Oroszlányban

Zenészeket vár Oroszlányban a ZAM!

2021  július 28 -tól nyitja kapuit az oroszlányi Zenei Alkotó Műhely (röviden ZAM), mely minden szerdán 15 órára várja mindazokat akik részt vennének közös zenélésben, alkotásban, vagy szeretnék megvalósítani zenei ötleteiket.

skyabove

Felhők felett mindig kék az ég!

Ebben a számban is ugyanúgy törekednek a zenéjükkel a közönség megmozgatására, mint a személyes és univerzális problémák, és az érzelmek hullámzásának bemutatására.

The Wallkids werkfilm

Werkfilmmel jelentkezett a Wallkids

A The Wallkids zenekar leforgatta legújabb klipjét,a Hiába futsz! című dalukhoz, mégpedig nem is akárhol, hanem a kiskörei művelődési házban.

Double Rise Torockó Kistehén

Erdélyi rajongóitól is búcsúzik a Kistehén

A Kolozsvártól mintegy 60 kilométerre festői környezetben fekvő településen a hajnali napfelkelte után a Székelykő sziklatömbje mögött egy időre eltűnik, majd újra felkel a nap. A fesztivál három napjára hat napfelkeltét ígérnek a szervezők.

Mit hoz a véletlen

Neked sorsolt