Dupla oldalas vinylel robbantja be a Pokolgép a metáltavaszt

Pokolgép Metálbomba
Az ősi magyar metál hangzás immáron hagyományos hangzó formájában is megvásárolható de mág meglepetés is várható!

Végre hanglemezen is megjelenik a Metálbomba!

Sikeres CD-bemutatkozáson van túl a Pokolgép legutóbbi albumának újrakiadása. Tóth Attila stúdiós bemutatkozása még 2015 decemberében látott napvilágot német kiadó gondozásában, szinte napra pontosan 6 évvel később megjelenhetett hazai gondozásban, most megkapja megkapja a megérdemelt vinyl-kiadását is!

A hamarosan megjelenő kiadvány természetesen a Havancsák Gyula grafikus által újragondolt borítót kapta meg, a hátoldalt pedig a CD-füzet belsejében található kiváló montázs díszíti. A teljes szövegkönyvet magába foglaló, különálló betétlapot fotóalbum teszi teljessé.

Az album természetesen hanglemezre optimalizált masztert kapott az eredeti hangmérnök, Cserfalvi „Töfi” Zoltánnak köszönhetően.

A Pokolgép az 1980-as évek elején alakult magyar heavy metal együttes. Nevükhöz köthető az első magyar heavy metal-album, az 1986-ban megjelent Totális metál. A Kukovecz Gábor gitáros és Paksi Endre basszusgitáros által alapított zenekar Kalapács József énekessel az évtized második felében a legnépszerűbb heavy metal együttes volt Magyarországon.

A klasszikus felállású Pokolgépből 1990-ben vált ki Kalapács és a gitáros Nagyfi László, hogy megalakítsák az Omen zenekart. Az új frontember Rudán Joe lett, akivel két újabb stúdióalbumot készített a Pokolgép, majd a fokozatos ellehetetlenülés következtében végül 1994-ben feloszlottak.

A Kukovecz és Rudán körül újjászerveződött zenekar 1999-ben tért vissza. Az újra megerősödő hazai heavy metal színtéren a Pokolgép is megtalálta a helyét. Azóta is rendszeresen készítenek albumokat, és sikerrel koncerteznek itthon, valamint az országhatáron túl. Húsz év után, 2010 tavaszán távozott az együttesből Rudán Joe énekes, utódja Tóth Attila lett.

2015-ben a legnagyobb hatású magyar metal-albumok listájára a Pokolgép négy lemeze is felkerült. A klasszikus első három Pokolgép-album a legjobb öt közé jutott, míg az 1991-es Adj új erőt nagylemez a hetedik lett.

A gyűjtők számára is lesz meglepetés, de erről majd később számolunk be. Várható megjelenés: 2022 második negyedév.

Pokolgép jelenlegi felállása:
Kukovecz Gábor – gitár, vokál
Tóth Attila – ének
Pintér „Pinyő” Csaba – basszusgitár, vokál
Z. Kiss Zalán – gitár, vokál
Kleineisel Márk – dob, vokál

Dallista:
A1. Az álarc lehull
A2. Szemtől szembe
A3. Metálbomba
A4. Ringben
A5. Szeretném, ha szeretnének

B1. Ne köss belém
B2. Szabadon és még szabadabban
B3. Acélkemény
B4. Véssétek fel
B5. Emlékszem

Az ősi magyar metál hangzás immáron hagyományos hangzó formájában is megvásárolható de mág meglepetés is várható!

Oszd meg kérlek, ha tetszett!

Mindenünk a zene

Friss

NLP zenekar

Pimasz trackhez polgárpukkasztó videó jár!

Pörgős zenei alap, fülbemászó dallamok és odamondós dalszöveg jellemzi a NLP Tulipán című dalát, amihez képileg egy legalább ennyire durván komponált videoklipet forgattak.

MattSet - Hazavágyó

Hazavágyó címmel jelent meg a MattSet új albuma

A Most vagy soha című dalukkal ismertté vált, Szakadáti Mátyás vezette MattSet Hazavágyó címmel megjelent harmadik nagylemeze két év küzdelmekkel és veszteségekkel teli történéseinek zenei lenyomata.

Drevko faldekoráció, kép

A falon lévő képek kialakítják a belső teret

A belső tér kialakításakor nagy hangsúlyt fektetünk a bútorokra, a színekre, a kiegészítőkre és az általános megjelenésre. Azok a dekorációk, amelyek láthatatlanok, mégis a legnagyobb figyelmet keltik fel, a képek.