Most mutasd meg!

Budapest Televízió - Tehetségmutató
Z. László

Z. László

Tehetségmutató címmel új műsort indít a Budapest Európa Televízió.

Tehetségmutató - BPE TVTehetségmutató címmel új műsort indít a Budapest Európa Televízió.

A műsor célja, hogy megmutassa a rejtőzködő tehetségeket. Bárki szerepelhet (akár többször is), aki elég tehetséges zenében, táncban vagy éneklésben, műfaji megkötés nélkül. A hangsúly a tehetségen van: kizárólag kész és képernyőképes produkciókat várnak a szerkesztők. A műsor nem verseny, nem tehetségkutató, de segít azon amatőr zenészeknek, énekeseknek akik szakmailag elég felkészültek és kevés lehetőségük van a bemutatkozásra. A saját szerzeménnyel jelentkezők kiemelt figyelmet kapnak.

A jelentkezés feltételei:

  • Kész, jó minőségű felvétel elküldése.
  • A szerkesztők által pozitív megítélés.
  • Az adás előtt három-négy órával való megjelenés (próba, beállás, majd adás).

Zenekarok esetében érdemes tudni, hogy egy televíziós stúdióról van szó, így technikailag célszerűbb a playback előadás (azaz nem kell megijedni). Természetesen ének hangosítás (három mikrofonnal) biztosított, de a zenei anyagot előzetesen szükséges biztosítani.

Nos igen; Budapest TV. Lehet azt mondani, hogy nem tették elég magasra a mércét, melynek egy sajátos üzleti modell az oka (az fizetett, aki szerepelt). A “Tehetségmutató” azonban nem mulatós műsornak készül, és az hogy kinek hogyan ítélik meg produkcióját kizárólag rajta, azaz az előadón múlik. Én azért is merek mindenkit a szereplésre buzdítani, mert egy igényesebb megjelenéssel, hangzással és egy “más stílussal” valódi meglepetést lehet okozni ezen televízió képernyőjén. A műsorról készült felvételt később mindenki fel is használhatja.

Érdeklődés, jelentkezés:   tehetsegmutato.bptv@gmail.com


Azon zenekarok, énekesek se veszítsék kedvüket, akik nem rendelkeznek stúdió felvétellel. Számukra a magyarzene.eu kiadója a Fényközpont Alapítvány és partnerei több pályázatot is ki fognak írni, melynek részei lesznek:

– Egy zeneszám stúdióban való rögzítése.
– Rádiókban esetleg televíziókban való megjelenés.
– Weboldal elkészítése, kiegészítő grafikai elemekkel különböző közösségi portálokhoz.
– További támogatás a terjesztésben.

Oszd meg kérlek, ha tetszett!

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on skype
Mindenünk a zene

Friss

Zenei Alkotó Műhely Oroszlányban

Zenészeket vár Oroszlányban a ZAM!

2021  július 28 -tól nyitja kapuit az oroszlányi Zenei Alkotó Műhely (röviden ZAM), mely minden szerdán 15 órára várja mindazokat akik részt vennének közös zenélésben, alkotásban, vagy szeretnék megvalósítani zenei ötleteiket.

skyabove

Felhők felett mindig kék az ég!

Ebben a számban is ugyanúgy törekednek a zenéjükkel a közönség megmozgatására, mint a személyes és univerzális problémák, és az érzelmek hullámzásának bemutatására.

The Wallkids werkfilm

Werkfilmmel jelentkezett a Wallkids

A The Wallkids zenekar leforgatta legújabb klipjét,a Hiába futsz! című dalukhoz, mégpedig nem is akárhol, hanem a kiskörei művelődési házban.

Double Rise Torockó Kistehén

Erdélyi rajongóitól is búcsúzik a Kistehén

A Kolozsvártól mintegy 60 kilométerre festői környezetben fekvő településen a hajnali napfelkelte után a Székelykő sziklatömbje mögött egy időre eltűnik, majd újra felkel a nap. A fesztivál három napjára hat napfelkeltét ígérnek a szervezők.

Mit hoz a véletlen

Neked sorsolt