Keresés
Close this search box.
Új albuma, az Angyalszárnyakon 2019 augusztus 15-én jelenik meg.

A különleges hangvételű dalairól ismert, örökifjú énekesnő-dalszerző 2018 óta szólóban zenél, új albuma, az Angyalszárnyakon 2019 augusztus 15-én jelenik meg.

Geczi Erika szólóban
Fotó: Kreptz Áron (Image Fotó Stúdió)
Grafika: Kertész Enikő: (Keni Graphic)

A lemezről elsőként megjelenő Vallomás sokak számára ismerős lehet, mert az Örökség zenekar második CD-jén is hallható volt, de az új változat sokkal meghittebben és letisztultabban szólal meg, köszönhetően Kosz Szilveszter meghitt zongorajátékának és Rózsa György szívhez szóló gitározásának.

A Vallomás egy motivációs dal, amely sokunknak segíthet abban, hogy igazi önvalónkat megtalálhassuk, ugyanakkor Erika saját története is egyben.

„Csodálatos ráébredni, hogy igazi Önvalóm a fényből, szeretetből való, erős, bátor és szabad, képes bármit megvalósítani, mert a Mindenség része. Ez adja az igazi kiegyensúlyozottságot, boldogságot és felszabadultságot, az örömteli élethez. Mint ahogy a Csillagok háborúja egyik részében mondja Luke Skywalker már öreg korában: „Az erő nem csak a jedik kiváltsága, hanem mindenkiben benne van.”

Lehetek akár zenész, sportoló, tanár, üzletember, kertész, hivatalnok, vagy bármi. Amíg ennek nem voltam tudatában, addig sokkal több volt a fájdalom és a szenvedés az életemben. Hát ez az én vallomásom.”

A videoklip linkje: youtube.com/watch?v=Wn743Z67lEc

Géczi Erika weboldala: geczierika.hu

Géczi Erika „Úton vagyok Angyalszárnyakon” Életmű és lemezbemutató koncertje 2019. október 12-én lesz a Kőrösi Csoma Sándor Művelődési Központban.

Oszd meg kérlek, ha tetszett!

Mindenünk a zene

Friss

Fiúk zenekar

Fiúk – Paralízis dal- és klippremier

A földalatti popot játszó Fiúk zenekar új dala egy olyan traumát dolgoz fel, ami az alvásparalízissel jár – sokakban ugyanis ily formában jelenik meg a hétköznapok frusztrációja.

Dresch Quartet

Új kompozíció a Dresch Quartettől

Új kompozíció a Dresch Quartet hamarosan megjelenő Live in London című koncertalbumáról. Március 8-án jelenik meg a Live in London című album.

Teddy Harpo gitárral

Grind by Teddy Harpo

Medve Balázsnak – Teddy Harpo -van már néhány magyar a dal a fiókjában. Népzenei átdolgozások, saját szövegek, de egyelőre az angol számokat játsza.

Mit hoz a véletlen

Neked sorsolt