GÉCZI ERIKA: VALLOMÁS

Géczi Erika
magyarzene

magyarzene

Új albuma, az Angyalszárnyakon 2019 augusztus 15-én jelenik meg.

A különleges hangvételű dalairól ismert, örökifjú énekesnő-dalszerző 2018 óta szólóban zenél, új albuma, az Angyalszárnyakon 2019 augusztus 15-én jelenik meg.

Geczi Erika szólóban
Fotó: Kreptz Áron (Image Fotó Stúdió)
Grafika: Kertész Enikő: (Keni Graphic)

A lemezről elsőként megjelenő Vallomás sokak számára ismerős lehet, mert az Örökség zenekar második CD-jén is hallható volt, de az új változat sokkal meghittebben és letisztultabban szólal meg, köszönhetően Kosz Szilveszter meghitt zongorajátékának és Rózsa György szívhez szóló gitározásának.

A Vallomás egy motivációs dal, amely sokunknak segíthet abban, hogy igazi önvalónkat megtalálhassuk, ugyanakkor Erika saját története is egyben.

„Csodálatos ráébredni, hogy igazi Önvalóm a fényből, szeretetből való, erős, bátor és szabad, képes bármit megvalósítani, mert a Mindenség része. Ez adja az igazi kiegyensúlyozottságot, boldogságot és felszabadultságot, az örömteli élethez. Mint ahogy a Csillagok háborúja egyik részében mondja Luke Skywalker már öreg korában: „Az erő nem csak a jedik kiváltsága, hanem mindenkiben benne van.”

Lehetek akár zenész, sportoló, tanár, üzletember, kertész, hivatalnok, vagy bármi. Amíg ennek nem voltam tudatában, addig sokkal több volt a fájdalom és a szenvedés az életemben. Hát ez az én vallomásom.”

A videoklip linkje: youtube.com/watch?v=Wn743Z67lEc

Géczi Erika weboldala: geczierika.hu

Géczi Erika „Úton vagyok Angyalszárnyakon” Életmű és lemezbemutató koncertje 2019. október 12-én lesz a Kőrösi Csoma Sándor Művelődési Központban.

Oszd meg kérlek, ha tetszett!

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on skype
Mindenünk a zene

Friss

Zenei Alkotó Műhely Oroszlányban

Zenészeket vár Oroszlányban a ZAM!

2021  július 28 -tól nyitja kapuit az oroszlányi Zenei Alkotó Műhely (röviden ZAM), mely minden szerdán 15 órára várja mindazokat akik részt vennének közös zenélésben, alkotásban, vagy szeretnék megvalósítani zenei ötleteiket.

skyabove

Felhők felett mindig kék az ég!

Ebben a számban is ugyanúgy törekednek a zenéjükkel a közönség megmozgatására, mint a személyes és univerzális problémák, és az érzelmek hullámzásának bemutatására.

The Wallkids werkfilm

Werkfilmmel jelentkezett a Wallkids

A The Wallkids zenekar leforgatta legújabb klipjét,a Hiába futsz! című dalukhoz, mégpedig nem is akárhol, hanem a kiskörei művelődési házban.

Double Rise Torockó Kistehén

Erdélyi rajongóitól is búcsúzik a Kistehén

A Kolozsvártól mintegy 60 kilométerre festői környezetben fekvő településen a hajnali napfelkelte után a Székelykő sziklatömbje mögött egy időre eltűnik, majd újra felkel a nap. A fesztivál három napjára hat napfelkeltét ígérnek a szervezők.

Mit hoz a véletlen

Neked sorsolt