Keresés
Close this search box.

A Junkies és a Lord a ZP színpadán

Lord Junkies

Lord JunkiesA Junkies és a Lord koncertjével a hétvégén véget ér az idei szezon a Zöld Pardonban.

Április 18-án a PASO koncertjével startolt el tizenötödik alkalommal a nyár leghosszabb fesztiváljaként is emlegetett eseménysorozat a budapesti Zöld Pardonban, amely ebben az évben minden eddiginél színesebb, változatosabb zenei kínálattal és igazi világsztárokat felvonultatva várta a nagyérdeműt. A 140 koncert során, 12 külföldi fellépő és a legnagyobb magyar kedvencek dalaira idén is több mint százezer látogató bulizhatott.

Fellépett többek között a kisebb szünet után nemrégiben visszatérő Kaukázus, a ZP színpadán tért vissza hosszú évek után után a ’90-es évek sikerbandája, a Sing Sing és itt adta idei egyetlen koncertjét a Warpigs. Csak a Zöld Pardonban adott két koncertet is Budapesten a nyár során a Depresszió, továbbá óriási bulit csapott a Road, az Anna & The Barbies, a Subscribe, a Paddy & The Rats, a Leander Rising, a Magashegyi Underground, a Zagar, és az Irie Maffia, a Vad Fruttik és az Alvin és a Mókusok is. Továbbá a ZP-ben ünepelte 30 éves születésnapját a punk legenda Auróra, egészen karácsonyig itt játszott utoljára a Kiscsillag. Itt szervezett magának rendhagyó minifesztivált fennállásuk ötödik évfordulója alkalmából az őrült páros, Soerii és Poolek. Első alkalommal lépett fel itt a ’80-as évek legendás underground kult zenekara, az Európa Kiadó, illetve szintén első koncertjét adta a ZP-ben júliusban a hard rock legenda Lord is, ami olyan jól sikerült, hogy az idei szezon fináléját is ők szolgáltatják majd szeptember 28-án, szombaton este.

 Szezon búcsúztató koncertek a Zöld Pardonban!

 Októberben a Depresszió zenekar társaságában indul két hónapos országos turnéra az ország legnépszerűbb punk ’n’ roll bandája, a Junkies, aminek keretében a legnagyobb vidéki városokat is célba veszik a srácok. Azonban mielőtt a fiúk útra kelnek, még utoljára egy hatalmas önálló koncertet adnak a Zöld Pardonban, szeptember 27-én, pénteken este 20 órától.

A Junkies előtt a The (hated) Tomorrow melegíti be a közönséget, 19 órai kezdettel.

A legendás Lord újra a ZP színpadán!

 A múltkori nagysikerű koncert után immáron másodszorra, és a Zöld Pardon idei szezonját zárva a hard-rock szombathelyi urai lépnek a színpadra szeptember 28-án, szombaton.

 

 

Zöld PardonRákóczi (volt Lágymányosi) híd, Budai hídfő, északi oldal
(Budapest XI. Neumann János u. 2. )

http://www.zp.hu/

https://www.facebook.com/zoldpardon

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Oszd meg kérlek, ha tetszett!

Mindenünk a zene

Friss