Keresés
Close this search box.
Z. László

Z. László

Kommunikátor - Onmediaweb
Újszerű, a magyar zenei életben szokatlan kezdeményezéssel állt elő az Underdog Zenekar.

Underdog koncertÚjszerű, a magyar zenei életben szokatlan kezdeményezéssel állt elő az Underdog Zenekar: hamarosan a Nyugati téri aluljáróban láthatjuk az együttest, ahol bemutatkoznak azok az utcazenészek is, akik egy szociális és zenei program részeként csatlakoztak a kezdeményezéshez.

Kocsis Mihály az alapítvány vezetője és a zenekar menedzsere elmondta, hogy a koncertsorozattal azt a társadalmi szerepvállalást kívánják folytatni, amely korábban az Underdog Zenekar megalakulásával elkezdődött, és hajléktalan zenészek integrációjával sikeres szociális és zenei programmá tudott válni. Az Underdog mára már profi zenészekkel a zenei élet egyik színfoltjává vált (láthattuk őket többek között a Volt Fesztiválon, vagy a SZIN Nagyszínpadán), és egy mostani, az Emberi Erőforrások Minisztériuma és a Nemzeti Együttműködési Alap által támogatott projekt keretében nyílik lehetőség arra, hogy íly módon segítsenek hátrányos helyzetű zenészeknek, akik a zenekarral együtt megmutathatják magukat Budapest egyik közkedvelt aluljárójában.

A rövidesen induló programról a későbbiekben is beszámolunk, annyi már most biztos, hogy a zenekart és utcazenészeit csütörtök délutánonként láthatjuk majd az aluljáróban, ahol terveik szerint egy-egy alkalommal fontos társadalmi célokat megvalósító szervezetek is bemutatkozhatnak, valamint neves előadók és együttesek segítenek népszerűsíteni a zenekart és a programot.

Oszd meg kérlek, ha tetszett!

Mindenünk a zene

Friss

Fiúk zenekar

Fiúk – Paralízis dal- és klippremier

A földalatti popot játszó Fiúk zenekar új dala egy olyan traumát dolgoz fel, ami az alvásparalízissel jár – sokakban ugyanis ily formában jelenik meg a hétköznapok frusztrációja.

Dresch Quartet

Új kompozíció a Dresch Quartettől

Új kompozíció a Dresch Quartet hamarosan megjelenő Live in London című koncertalbumáról. Március 8-án jelenik meg a Live in London című album.

Teddy Harpo gitárral

Grind by Teddy Harpo

Medve Balázsnak – Teddy Harpo -van már néhány magyar a dal a fiókjában. Népzenei átdolgozások, saját szövegek, de egyelőre az angol számokat játsza.