Zene a mélyből

Underdog Zenekar logó
Z. László

Z. László

Újszerű, a magyar zenei életben szokatlan kezdeményezéssel állt elő az Underdog Zenekar.

Underdog koncertÚjszerű, a magyar zenei életben szokatlan kezdeményezéssel állt elő az Underdog Zenekar: hamarosan a Nyugati téri aluljáróban láthatjuk az együttest, ahol bemutatkoznak azok az utcazenészek is, akik egy szociális és zenei program részeként csatlakoztak a kezdeményezéshez.

Kocsis Mihály az alapítvány vezetője és a zenekar menedzsere elmondta, hogy a koncertsorozattal azt a társadalmi szerepvállalást kívánják folytatni, amely korábban az Underdog Zenekar megalakulásával elkezdődött, és hajléktalan zenészek integrációjával sikeres szociális és zenei programmá tudott válni. Az Underdog mára már profi zenészekkel a zenei élet egyik színfoltjává vált (láthattuk őket többek között a Volt Fesztiválon, vagy a SZIN Nagyszínpadán), és egy mostani, az Emberi Erőforrások Minisztériuma és a Nemzeti Együttműködési Alap által támogatott projekt keretében nyílik lehetőség arra, hogy íly módon segítsenek hátrányos helyzetű zenészeknek, akik a zenekarral együtt megmutathatják magukat Budapest egyik közkedvelt aluljárójában.

A rövidesen induló programról a későbbiekben is beszámolunk, annyi már most biztos, hogy a zenekart és utcazenészeit csütörtök délutánonként láthatjuk majd az aluljáróban, ahol terveik szerint egy-egy alkalommal fontos társadalmi célokat megvalósító szervezetek is bemutatkozhatnak, valamint neves előadók és együttesek segítenek népszerűsíteni a zenekart és a programot.

Oszd meg kérlek, ha tetszett!

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on skype
Mindenünk a zene

Friss

Charlie Tátrai Tibor

Tátrai és Charlie – csak zene lesz?

Az áprilisról a koronavírus-járvány miatt november 6-ra halasztott esten a két produkció egy-egy órás blokkot ad elő, a végén jammelés lesz.

Piros Lábas

Zene is lesz a PirosLáboson

Hat ismert hazai világzenei formáció szokatlan műsort mutat be október 2-án a PirosLábos Kulturális Portékák Vásárán Szigetmonostoron, a Szentendrei-szigeten.

Follow the Flow

Égen-földön csak a Flow!

Megjelent a Follow The Flow második lemeze, az ‘Ég és föld’, és ahogyan a cím is utal rá, a rajta hallható dalok megmutatják az igazán nagy magasságokat és mélységeket is.

Mit hoz a véletlen

Neked sorsolt