Z. László

Z. László

Kommunikátor, zenekritikus.
Újszerű, a magyar zenei életben szokatlan kezdeményezéssel állt elő az Underdog Zenekar.

Underdog koncertÚjszerű, a magyar zenei életben szokatlan kezdeményezéssel állt elő az Underdog Zenekar: hamarosan a Nyugati téri aluljáróban láthatjuk az együttest, ahol bemutatkoznak azok az utcazenészek is, akik egy szociális és zenei program részeként csatlakoztak a kezdeményezéshez.

Kocsis Mihály az alapítvány vezetője és a zenekar menedzsere elmondta, hogy a koncertsorozattal azt a társadalmi szerepvállalást kívánják folytatni, amely korábban az Underdog Zenekar megalakulásával elkezdődött, és hajléktalan zenészek integrációjával sikeres szociális és zenei programmá tudott válni. Az Underdog mára már profi zenészekkel a zenei élet egyik színfoltjává vált (láthattuk őket többek között a Volt Fesztiválon, vagy a SZIN Nagyszínpadán), és egy mostani, az Emberi Erőforrások Minisztériuma és a Nemzeti Együttműködési Alap által támogatott projekt keretében nyílik lehetőség arra, hogy íly módon segítsenek hátrányos helyzetű zenészeknek, akik a zenekarral együtt megmutathatják magukat Budapest egyik közkedvelt aluljárójában.

A rövidesen induló programról a későbbiekben is beszámolunk, annyi már most biztos, hogy a zenekart és utcazenészeit csütörtök délutánonként láthatjuk majd az aluljáróban, ahol terveik szerint egy-egy alkalommal fontos társadalmi célokat megvalósító szervezetek is bemutatkozhatnak, valamint neves előadók és együttesek segítenek népszerűsíteni a zenekart és a programot.

Oszd meg kérlek, ha tetszett!

Mindenünk a zene

Friss

Új zsinagóga Szeged

Zsidó kulturális fesztivált rendeznek Szegeden

Komoly- és könnyűzenei koncertek, könyvbemutatók és fotókiállítás várja június elejétől szeptember közepéig az érdeklődőket a Szegedi Zsidó Kulturális Fesztiválon – tájékoztatták a szervezők az MTI-t.

The Pontiac - Ablakomból

The Pontiac – Ablakomból

Hamarosan harmadik nagylemezével örvendezteti meg rajongóit a The Pontiac. Beharangozóként a zenekar újabb videóklippel készült, amit a korong egyik legmeghatározóbb, Ablakomból című dalához forgattak.

Palágyi Ildikó

Palágyi Ildikó: Körbeér

A kislemez Palágyi Ildikó – énekes-dalszerző – legszemélyesebb megéléseibe, történeteibe enged betekintést. Az album címadó dalához a saját teraszukon forgattak „home session” videót.

Ez itt egy reklámhely ;)

Mit hoz a véletlen

Neked sorsolt