Zene a mélyből

Underdog Zenekar logó
Z. László

Z. László

Újszerű, a magyar zenei életben szokatlan kezdeményezéssel állt elő az Underdog Zenekar.

Underdog koncertÚjszerű, a magyar zenei életben szokatlan kezdeményezéssel állt elő az Underdog Zenekar: hamarosan a Nyugati téri aluljáróban láthatjuk az együttest, ahol bemutatkoznak azok az utcazenészek is, akik egy szociális és zenei program részeként csatlakoztak a kezdeményezéshez.

Kocsis Mihály az alapítvány vezetője és a zenekar menedzsere elmondta, hogy a koncertsorozattal azt a társadalmi szerepvállalást kívánják folytatni, amely korábban az Underdog Zenekar megalakulásával elkezdődött, és hajléktalan zenészek integrációjával sikeres szociális és zenei programmá tudott válni. Az Underdog mára már profi zenészekkel a zenei élet egyik színfoltjává vált (láthattuk őket többek között a Volt Fesztiválon, vagy a SZIN Nagyszínpadán), és egy mostani, az Emberi Erőforrások Minisztériuma és a Nemzeti Együttműködési Alap által támogatott projekt keretében nyílik lehetőség arra, hogy íly módon segítsenek hátrányos helyzetű zenészeknek, akik a zenekarral együtt megmutathatják magukat Budapest egyik közkedvelt aluljárójában.

A rövidesen induló programról a későbbiekben is beszámolunk, annyi már most biztos, hogy a zenekart és utcazenészeit csütörtök délutánonként láthatjuk majd az aluljáróban, ahol terveik szerint egy-egy alkalommal fontos társadalmi célokat megvalósító szervezetek is bemutatkozhatnak, valamint neves előadók és együttesek segítenek népszerűsíteni a zenekart és a programot.

Oszd meg kérlek, ha tetszett!

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on skype
Mindenünk a zene

Friss

Martin Miután jó ember bachata

Miután – megjelent Gébele Martin új dala

A dalszöveget és a zenét is Martin jegyzi, elmondása szerint „önmagának tud a legjobban megnyílni”, ezért alkot szinte mindig egyedül, de nyitott az együttműködésre másokkal.

Várkert Bazár zene vers

Zene+vers, a Várkert Bazárban!

Ismét zene költözik be a Várkert Bazár udvarára – azonban nem könnyű-, hanem komoly: a Budapesti Filharmóniai Társaság Zenekara Nyáry Krisztiánnal közösen vág bele a szórakoztató művelésbe,

Martin Miután nyári

Martin Miutánja – már csak pár nap

Termékeny hetek után itt az új szám! Június 11-én, pénteken új dala és videoklipe jelenik meg Miután címmel. Új száma igazi nyári slágernek ígérkezik. Strand – csak kicsit másképp.

Mit hoz a véletlen

Neked sorsolt